Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stephane Mbia

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Golü attın neden o kadar sevindin o zaman. He cevap ver.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Sözleşme maddesinde ailesini savaştan kurtarmakta yoktu ama insani olarak yapıldı. Mbia haklı felan değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ailesinin kurtarıldığı şeklindeki haberleri yalanlamıştı. Öyle bir şey olmadı.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Parası son kuruşuna kadar ödensin......

1 dakika sonra kadro bırakılıp en çok prayı veren Arap klübüne satılsın....

Giderkende kimse yolcu etmesin.....

defolsun gitsin.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanki adam Trabzonspor'un kapısında yattı. Oyuncunun ayağına gidip, uçuk kaçık ücretleri söz verip üstüne bir de ahmakça sözleşmeler yapıp yerine getirmeyince futbolcu paragöz veya ahlaksız mı oluyor? İmza atıldığı andan itibaren adamın hakkı o. Vizyon filan diyorsunuz ya, ha bir de kurumsallaşma...

Hayır, işin biz taraftarlardaki tezahürü de bir acayip. Bu kadar kötekle uslanmayan garip bir topluluğuz. Daha geçen "Lucescu'ya bilmem ne kadar euro feda olsun yeter ki gelsin" diye ödemekte beis görmeyen arkadaşların M'Bia olayındaki aldıkları pozisyon çok ilginç. Ne malum, ya Lucescu'ya da ödeme yapılmazsa ve o da M'Bia gibi benzer yolu izlerse... Tabii diğer yandan da tasarruf tedbirlerinden bahsediliyor.

Kabul edelim, bu kaotik tablonun içinde sadece takım yöneticileri ve futbolcuların değil taraftarımızın da kafası karışık.

Muharrem Bey zeki insan. Dünkü o tiviti atmadan M'Bia gitseydi, Hacıosmanoğlu kadar olmasa da Muharrem Bey de tepki görecekti. Zaten Lucescu işi "ha oldu ha olacak" derken bir türlü netleşmiyor. Şimdi şuçlu M'Bia. Artık o dünya yıldızı ama paragöz ahlaksız bir pislik... Bu kadar basit değil "vizyon". Kurumsallıktan bahsediyorsak o kurumun altında imzası olan sözleşmelerin gereğini yapmalılar. Aksi popülizmdir ve bu Trabzonspor'a hiçbir şey kazandırmayacak, geçmişte kazandırmadığı gibi...

Koyu olan kısmı direk üzerime alıyor...Ve REST diyorum....

Senin dünyanın en iyi adamlarına, teknik direktörlerine talip olman işi bilmemezlik değil, onları alacak paraları bulup iyi kullanamamakta...

Diyorsak ki "hayır bizim mali gücümüz belli, istediğimiz kadar kredi bulalım, kaynak yaratalım biz küçük düşünüp , küçük kalmaya, alt yapı gençleri yola devam" o zaman tamam derim.

Mbia bize gelmezse Gs'ye yani birebir ezeli rekabet içindeki klübe gidecekti...Görüyorsunuz herhalde Melo sonrası Gs'nin halini...ah ah...birşey söylüyoruz ancak hep tek taraflı...dar kafa zihniyeti işte...Biz Mbia'yı aldık almasına, evet iyi para da verdik, ancak klubü iyi yönetip sahadan puan alacaksın, kasanı dolduracaksın ki bunların parası çıksın...tff ye atıp tutarsan hakemleri ile seni biçer ( neyse ayrı tartışma konusu)

Özetim şu....:

Mbia yı alarak büyük hamle yaptık. Gs' gibi ezeli bir rakip ne hallerde en kısa yönden kar olarak düşünün.

Ve Lucescu. Nesi tartışılır hala anlamam. Adamın fiyatı pahalı filan değil. Türkiye'ye yabancı değil. Sorunları da biliyor. Lucescu gibi bir adamın başarılı olması " Usta gibi profesyonel bir ekip için zor olmasa gerek"
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• futbolcu sakatlandıgı zaman kulüpler bu adamlara yattıkları halde para ödemiyor mu ??

futbolcular bir aylık ücretine alamadı diye neden vefasızlık edip kulübü şikayet ediyor ??

hak mı bu ?

tüm sistem futbolcular üzerine kurulmus.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                futbolcu sakatlandıgı zaman kulüpler bu adamlara yattıkları halde para ödemiyor mu ??

futbolcular bir aylık ücretine alamadı diye neden vefasızlık edip kulübü şikayet ediyor ??

hak mı bu ?

tüm sistem futbolcular üzerine kurulmus.
                Profesyonelikte bu yok. Bende katiliyorum sana ama bastan anlasacaksin adamla. Sakatliginda odemiyoruz falan diye anlasma yaparsin odemezsin. Janko diye bir adam var bir zamanlar. Gittikten sonra adam sunlari dedi: Ülkesinde 90 Dakika isimli dergiye konuşan Janko, “Trabzonspor beni kesinlikle istiyordu. Herhangi bir pazarlık payı bile bırakmadan ne istiyorsam kabul ettiler. Sonra Türkiye’ye özel jetle gittim. Teknik direktör Şenol Güneş’le ilk konuşmam ise şaka gibiydi. Bana, “sen kimsin?” dedi. Sonra da “hangi pozisyonda oynuyorsun?” diye sordu. Şaka yapıyor sandım. Fakat ciddiymiş. Başkanının 3 milyon euro ödediği bir adam hakkında teknik direktörün herhangi bir fikri yoktu. Zaten bu ilk yaşananlar sonraki iki yılda yaşayacaklarımın göstergesi gibiydi” sözleriyle Şenol Güneş’i yerden yere vurdu.

tabi bunlar ne kadar gercek bilmiyorum ama o zamanlarda evine esyasina kadar herseyi oduyoruz diye yaziliyordu. Hukuki aciklar yuzunden cok cekiyoruz.
                http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1025665-turk-futboluna-zarari-75-milyon-euro
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• devre arasi 1-2 miljona yolliyalim gsye ne alirsak kardir
                  BordoMavi

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Profesyonelikte bu yok. Bende katiliyorum sana ama bastan anlasacaksin adamla. Sakatliginda odemiyoruz falan diye anlasma yaparsin odemezsin. Janko diye bir adam var bir zamanlar. Gittikten sonra adam sunlari dedi: Ülkesinde 90 Dakika isimli dergiye konuşan Janko, “Trabzonspor beni kesinlikle istiyordu. Herhangi bir pazarlık payı bile bırakmadan ne istiyorsam kabul ettiler. Sonra Türkiye’ye özel jetle gittim. Teknik direktör Şenol Güneş’le ilk konuşmam ise şaka gibiydi. Bana, “sen kimsin?” dedi. Sonra da “hangi pozisyonda oynuyorsun?” diye sordu. Şaka yapıyor sandım. Fakat ciddiymiş. Başkanının 3 milyon euro ödediği bir adam hakkında teknik direktörün herhangi bir fikri yoktu. Zaten bu ilk yaşananlar sonraki iki yılda yaşayacaklarımın göstergesi gibiydi” sözleriyle Şenol Güneş’i yerden yere vurdu.

tabi bunlar ne kadar gercek bilmiyorum ama o zamanlarda evine esyasina kadar herseyi oduyoruz diye yaziliyordu. Hukuki aciklar yuzunden cok cekiyoruz.
                    http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1025665-turk-futboluna-zarari-75-milyon-euro
                    senol günes'in yaptıgı terbiyesizlikti. bir adamı sırf sen istemedin die aldıkları icin git yönetime tepki koy, ne diye futbolcuyla kafa buluyon..

Yorum

• Asıl hata sözleşmeyi yapanlardadır...sahadaki performansına olumsuz eleştiriler azdır en çok eleştirilecek kişi N'doye dir.
                      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Hiç bir suçu yok. Asil suç sözleşmeyi yapanlarda. Adam hakettiğini alıyor. Kimse babasının hayrına oynamıyor burada. Özevlat ÖZER bile 1 Milyondan fazla alıyor.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Biz burada böyle sözleşme olmaz dediğimizde birileri Mbia gibi oyuncuları buraya getirmenin maliyeti budur demişlerdi sözleşmede bir yanlış görmemişlerdi. Alın işte size Mbia, tepe tepe kullanın şimdi.

Yorum

• Mbia'ya Trabzon'un tapusunu vermişler bize sormamışlar, ben köydeki arazimi veremem

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha geçen "Lucescu'ya bilmem ne kadar euro feda olsun yeter ki gelsin" diye ödemekte beis görmeyen arkadaşların M'Bia olayındaki aldıkları pozisyon çok ilginç. Ne malum, ya Lucescu'ya da ödeme yapılmazsa ve o da M'Bia gibi benzer yolu izlerse...
                              Oğuz bey

Lucescunun ilk elden alacağı para ile parasını alamadığında hangi tedbirlerin devreye gireceği ve bunun yazılı olarak mukaveleye konması apayrı şeyler.İnsanların feda olsun dediği ; Soner gibi artıklar toplamda sıfır katkı ile bu kulübün milyonların cebellez edeceğine başarılı olması çok çok büyük ihtimal olan Lucescu'ya bu paralar ödensindir. Ayrıca Muharrem Usta Başkanın , Lucescu ile böyle intiharvari maddeleri koyarak hiç birşey imzalamayacağına emin olduğumuz için de böyle bir mukayeseyi baştan anlamsız buluyorum.

Stephan M'Bia 6 Aralık pazar günü saat 22:00 'de de(Muharrem Usta'nın başkanlığının resmileştiği tarih/saat) bu kulübün mukaveleli oyuncusuydu öyle değil mi? Kendisi ile sözleşme yapan insanların gidip yenilerinin geldiğini görmedi mi ? Diyeceksiniz ki adamı bağlamaz ,doğrudur fakat dünyanın hiç bir kulübünde 2 haftalık yönetime -üstelik gelir gelmez eski alacakların bir kısmını ödemiş- alacaklarımın günlük gecikme faizini ödeyin diye ihtarname çekilmez.Adamın kanını şırıngasız çekerler buna emin olun.

Profesyonellik günü gününe param bankaya yatsın değildir sadece. Kriz çıkmasını engellemek ,iyi niyeti her halinden belli olan yönetime yardımcı olmakta o profesyonelliğin içinde.Türkiyede bazı kavramlar hep tek taraflı anlaşılıyor.

Ticarette,devlet arası ilişkilerde ... yani ikili yada çoklu ilişkinin olduğu her yerde ''esneklik,tolerans ,anlayış, müsamaha'' vardır.
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 10:57.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• profösyönellik dediğinizde mbia'nın herşeye rağmen performansını koruması gerekirdi.ne kadar yaptı ölçemiyoruz.ama klüp olarak hoşgördük. o da en azından avukatları klübün üstüne salmadan başkanla iyi niyetli bir görüşme yapabilirdi. aksi halde amacın vurgun yapmak olduğu ortaya çıkar. böyle bir oyuncuya da en azından sitem etmek hakkımız.bu işin sorumlularına edilecek laflar ise forumda ceza sebebi malesef.
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 10:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim