Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stephane Mbia

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayılıyorum bu adama.çizgisini hiç bozmuyor büyük topçu vesselâm.

Yorum

• Aslinda eskisehir macinda kotu veya iyi oynamis hicbir kiymeti yok seyirci yok rakip kotu vs.. fakat buyuk oyunculari buyuk maclarda belli olur sb macinda kimseleri goremedik bekleyelim belki patlama! yapabilir

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslinda eskisehir macinda kotu veya iyi oynamis hicbir kiymeti yok seyirci yok rakip kotu vs.. fakat buyuk oyunculari buyuk maclarda belli olur sb macinda kimseleri goremedik bekleyelim belki patlama! yapabilir

Bjk küçük maç mıydı ? Yada Gs ? İkisinde de iyi oynamıştı, gs maçında şanssız şekilde top kendisine çarpıp kalemize girmişti yoksa o maçta da iyiydi. Cüneyt Çakır ilk dakikalarda kendisine özel önlem (!) alıp biraz frenlemişti reisi ama iyiydi.

Mbia görevini yapıyor. Tam görev adamı, maçta bir ara Yattara olmaya kalktı Sadi hoca ilginç şeyler denedi... İleri geri iyi çalışıyor ama tabii ilk haftalardaki Mbia başkaydı, Rize maçında yine kilit oyunculardan olacak.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bjk küçük maç mıydı ? Yada Gs ? İkisinde de iyi oynamıştı, gs maçında şanssız şekilde top kendisine çarpıp kalemize girmişti yoksa o maçta da iyiydi. Cüneyt Çakır ilk dakikalarda kendisine özel önlem (!) alıp biraz frenlemişti reisi ama iyiydi.

Mbia görevini yapıyor. Tam görev adamı, maçta bir ara Yattara olmaya kalktı Sadi hoca ilginç şeyler denedi... İleri geri iyi çalışıyor ama tabii ilk haftalardaki Mbia başkaydı, Rize maçında yine kilit oyunculardan olacak.
          Fark yaratmasi lazim en fazla para verilen bir oyuncu olarak hem oynayacak hem oynatacak kaybedilen bircok kucuk!!! maclarda lider oyuncu olarak sahne alamadi daha iyi olmasini bekleriz bosingwa icinde ayni seyleri yazmistik ilk zamanlarda durgundu sonradan acilip fark yaratmasini bildi kisacasi vites atmasi lazim bu haliyle idare ediyor ikinci devre yeni bir havayla kendine gelebilir

Yorum

• mbia kendine gelmiş.
            TEKKEBALL

Yorum

• Bu kötü takim performansi icinde kendini digerlerinden ayirabiliyor. Iyi bir takimda performansini düsünemiyorum bile adam sahanin her yerinde
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Bu adam çok çakal biri çok. Saygılarımı sunuyorum kendisine. Bu kadar insan iyi oynadığını söylüyorsa diyecek bir şey yok. İyi bir tiyatrocu, çok iyi. İçinden kıs kıs güldüğüne yüzde yüz eminim, sinsi adam valla tebrik ediyorum.

Yorum

• Hehe öyledir.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adam çok çakal biri çok. Saygılarımı sunuyorum kendisine. Bu kadar insan iyi oynadığını söylüyorsa diyecek bir şey yok. İyi bir tiyatrocu, çok iyi. İçinden kıs kıs güldüğüne yüzde yüz eminim, sinsi adam valla tebrik ediyorum.

Yumluyu begenip bu Mbia yi begenmemek icin cok büyük bir travma gecirmis olman lazim
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bu adam dmc... Jaja değil...

Haftalardır asıl pozisyonu hariç her yerde görüyorum, ne taktik var ne sistem. Çok ekstra işler yapması isteniyor, sağolsun deniyor ama defans bu haldeyken emniyet sibobu vazifesinin dışına çıkmamalı. Çıkınca rakip araya attığı bir topla bizim 90 dakka uğraşıp beceremediğimiz işi yapıyor. Böyle defans olmaz, Mbia bu şekilde kullanılmaz.

Görmemişin yıldızı olmuş, tutmuş şeyini koparmış hesabı. Görmemişler gibi kullanıyoruz adamları ona yanıyorum. Marin de öyle mesela... Yok abi, şunları bir türlü doğru sistemde adam gibi 11 ile sahaya çıkaramadık.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yumluyu begenip bu Mbia yi begenmemek icin cok büyük bir travma gecirmis olman lazim
                        Şu forumdaki en boş beleş adamsın. Yazdıklarını görünce bilgisayar başından ben utanıyorum.

Yorum

Şu forumdaki en boş beleş adamsın. Yazdıklarını görünce bilgisayar başından ben utanıyorum.

Yuh yani, önümde 1-2 kisi bile mi yok, en bos belesi benim demek ki, birde üzülüyordum hayatimda (beni yaptiklari gün haric) hicbir sekilde birinci olamadim diye, su anda ne kadar mutluyum inanamazsin
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

asdfgh
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Mbia,da dahil su anda formunun zirvesinde tek bir oyuncumuz yok ovecek! adam bulmakta zorlaniyoruz

Yorum

• İstese tek başına maç aldıracak bir adam ama gel gör ki haftalardır kaçak güreşiyor, en ufak bir hırs, takıma sahiplenme yok bu adamda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X