Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kadıköy | Fb 3 - 5 Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ah ulen be
    Bizans Dusmani

Yorum

[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      ölümüne trabzonspor

Yorum

trabzonlu olmak bir gururdur adi pkklilar bi,r trabzonlu askeri kaçirmislar gerci bisey yapamazlar ama olsun ailesine ve tüm trabzonlulara allahtan sabir diliyorum

Yorum

Bu macla ilgili cok guzel bi anim var o zamanlar cocuktum en buyuk zaafim trabzon gol attiktan sonra macin devamini seyredemezdim heyecanlanirdim maci dinlemek icin radyomu acmistim 2. dakikada orhan atmisti tabi ben radyoyu kapatip dua etmeye baslamistim ne olur mac boyle bitsin diye tabi heyecan da var arada bir radyoyu acip sonucu ogrenmek istiyorum neyse ilk yarinin bitimine yakin radyoyu actim sonucu ogrenip hemen kapaticam spiker 4-1 deyince dakika 44 sanki dunyalar benim olmustu o siralar bizim evin yaninda insaat var orda calisan iscilerin bir kismi fenerliydi bana maci sordular bende ilk devre bitti trabzon 4-1 galip dedim adamlar inanmak istemedi baan eminmisin gibi sorular sordular bi tanesi cocuk nerden bilecek dedi amam o an o iscilerin yuz ifadelerini gormenizi isterdim tabi o kucuk cocugunda ilk yari trabzon 4-1 galip derken gozundeki isilti ve sevinci duydugu gururu yasamanizi isterim hayatimin en guzel gunlerinden biriydi o mactan sonra yolda yuruyusum bile degismisti[img]smileys/smiley1.gif[/img]
          Kahpe Bizans;
          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

O maçin oldugu gün dersanedeydim ve maalesef maçi izleyemeyecektim. Zaten 3 gün önce bir Barcelona'dan rövansta 7 gol yemistik ve Fener'de portekiz takimini deplasmanda 3-1 yenip eleyip bize gelmisti.

Mahalledeki tüm fenerliler, aksam 7'de gel de yemek yiyelim diye dalga geçiyorlardi.

O dönemlerde lise ögrencisi olanlar hatirlar, meshur Süleyman Bayram'in (matematik hocasi - kitabi vardi tüm liselilerin üniversiteye hazirlandigi, Hidayet Durucan ile yazmisti) matematik dersindeydik. Tek Trabzonsporlu ben oldugum için ders boyunca da dalda geçiyordu. 7, yemedi falan diye.

Derken dedim ki hocam yanimda radyo var açalim da bir skor alalim. Yahu dedi, sen nesini merak ediyorsun, zaten yemissinizdir 3-5 tane!

Radyoyu açip da maçin son anlarini dinlerken, hayatimin en mutlu anlarindan birini yasiyordum. Hocaya sinifin ortasinda "Ulan nasil koduk size!" diye bir bagirmisim ki, bunun ancak yarim saat sonra arkadaslarim hatirlatinca farkina vardim. [img]smileys/smiley9.gif[/img]

O güne kadar aramiz çok iyi olan Süleymen Hocayla da bir daha hiç eskisi gibi olamadik.

Son derse girmeden kosa kosa mahalleye gittim. Baktim kimsecikler yok mahallede. Küçükesat'ta mahallenin ortasinda avazim çiktigi kadar bagiriyorum "neredesiniz ulaaan 5 çayina bekledim niye gelemediniz" diye. Mahallede tam bir hafta sessizlik oldu. Fener usaklari bir hafta mahalleye çikamadilar.

Heh, heh heee[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bunu okurken öyLe bir güLdüm ki anLatamam.

www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

ya ben bu maçi hiç hatirlayamiyorum...yüzümüz gülmedi bi...
              rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

Bu maçin videosu

Klipler by Simal Yildizi adli Serbest Kürsü konu basligindadir:

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4489& amp;PN=1

Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

bende bursada 3 0 yenilipte tarabzonda 5 1 aldigimiz maci unutamam.ozamanlar bursada oturuyorduk macta okulda oldugum saate denk geliyordu.sinifta herkez bursasporun kupayi alacagini saniyordu ama benim içimde genede bir umut vardi.ve nitekimde kupayi aldikarkadaslari kizdirinca hepsi bana saldiriyordu 20 25 kisiden tekme ve tokat yemistim ama acimamistiki....[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                  orginalin benim !

Yorum

İlk olarak lovehakan tarafından gönderildi
                    bende bursada 3 0 yenilipte tarabzonda 5 1 aldigimiz maci unutamam.ozamanlar bursada oturuyorduk macta okulda oldugum saate denk geliyordu.sinifta herkez bursasporun kupayi alacagini saniyordu ama benim içimde genede bir umut vardi.ve nitekimde kupayi aldikarkadaslari kizdirinca hepsi bana saldiriyordu 20 25 kisiden tekme ve tokat yemistim ama acimamistiki....[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    bursa'da halen konusulur texasin içinde uhtedir o maç [img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: ÇAYKARALI_61
                    ölümüne trabzon !

Yorum

[img]uploads/Ibo61/2005-12-06_083655_TrabzonsporGazeteKFB5-3.jpg[/img]
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

unutulmaz maclardan biriydi eskiden evimiz yakın oldugu için trabzonun maclarına giderdik kadıköyde bu macada gitmiştik babamla. fenerde schumaher vardı kalede .trabzonda bi golü ünal atmıstı bi de süleyman diye bi oyuncu atmıstı diye hatırlıyorum

Yorum

abi ne şanslısınız siz destan gördünüz biz görmedik göremiycezde galiba

Yorum

vay anasını takıma bak! 1 gole bu kadar sevin ve sonrada bi daha böle pozisyon bulamayız de! vay anasını! be trabzonum sana ne yaptılar böyle...

Yorum

evet ya o zamanları goremedık gorduk ama hatılayamayoz
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X