Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kadıköy | Fb 3 - 5 Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

o maçı sıdadta izledik o seneler ne güzel kapalıda maratonda her tiribünde taraftarımız vardıben o gün maratondaydım zevkli maçtı allah nicelerini nasip etsin

Yorum

cok güzel yapmısın tüm trabzonlular adına tesekkür ederim
      recepcilek576

Yorum

cok güzelmiş tunga o videoyu nerden bulabiliriz
        recepcilek576

Yorum

Efsane Geri Döndü Kradeniz Fırtınası Kadıköy'ü İstila Etti

S.A kardeşim çok güzel mükemmel ya İnşallah anyı tarifeyi yapacağız...

Yorum

oyle anılar bize ne zaman nasip olacak.

bende bir kersinde gs yi yanlıs hatırlamıyorsam 5-3 yenmiştik ve gs nin attığı 3. gol ofsaytmı yada oyuncu eli ilemi ne kontrol etmiş ti arkadaslarıma sizin attıgınız 3. gol sayılmaz biz macı 5-2 kazandık derdim o zaman da cocuktuk işte ne diyelim

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

2 hafta sonrada böyle güzel bi galibiyet görsek ne iyi olurdu.

Yorum

inş maziyi 2 hafta sonrada canlandırırız...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

yaaa o yilardaki basarilari tekrar yasamak isterdik vay haline biz taraftarlari tutana

Yorum

İlk olarak muradguzel41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    S.A kardeşim çok güzel mükemmel ya İnşallah anyı tarifeyi yapacağız...
                    İnşallah..

(UEFA)

Yorum

bende bu macı yeni aldığımız canak antenden izliyordum.babam gol sevincinden bana para verdi.gittim hemen bakkala o zamanlar niyet cekmek gibi cocuksu eğlenceler vardı.aynı macı bakkalın sahibide radyodan dinliyorken ben niyeti cektim kol saati cıktı.bakkal efendi sinirlendi tabi bu duruma.o sırada bi gol daha attık fenere. bakkal bana kaybettiği saat yüzünden kızdı.ama benim umrumda değil gol attıkca kazandıkca niyet cekiyorum
                      bakkal efendiyide deli ediyordum
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

2 hafta sonra febe maçı var. sen bi niyet daha çeksen iyi olur aslında
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 hafta sonra febe maçı var. sen bi niyet daha çeksen iyi olur aslında
                          o eskidendi be hemşo
                          şimdiki takıma niyet ceksek ne olur.
                          çok ümitliyim feneri yeneceğiz diyorum kendime ama formanın renklerin asilliğine inanarak.
                          bu akşam feneri izledim bizi her halikalde dört köşe katlarlar.
                          inşallah elleri ayakları tutulurdu bizde 8 köşe yaparız onları

Yorum

İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o eskidendi be hemşo
                            şimdiki takıma niyet ceksek ne olur.
                            çok ümitliyim feneri yeneceğiz diyorum kendime ama formanın renklerin asilliğine inanarak.
                            bu akşam feneri izledim bizi her halikalde dört köşe katlarlar.
                            inşallah elleri ayakları tutulurdu bizde 8 köşe yaparız onları
                            fenerin de defansta sıkıntıları var yattara gökdeniz ceyhun gününde olsun zorlarız baya onları önemli olan orta sahada üstünlük kurmak
                            hele ki servetin brezilyalı versiyonu çoğu maçta patlamaya müsait bi eduları var

Yorum

İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerin de defansta sıkıntıları var yattara gökdeniz ceyhun gününde olsun zorlarız baya onları önemli olan orta sahada üstünlük kurmak
                              hele ki servetin brezilyalı versiyonu çoğu maçta patlamaya müsait bi eduları var
                              inşallah renkdaşım
                              fenerbahce 0 TRABZONSPOR 3
                              goller; dk 4 edu kendi kalesine.dk 31 yattara.dk 61 GÖKDENİZ KARADENİZ

Yorum

İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oyle anılar bize ne zaman nasip olacak.

bende bir kersinde gs yi yanlıs hatırlamıyorsam 5-3 yenmiştik ve gs nin attığı 3. gol ofsaytmı yada oyuncu eli ilemi ne kontrol etmiş ti arkadaslarıma sizin attıgınız 3. gol sayılmaz biz macı 5-2 kazandık derdim o zaman da cocuktuk işte ne diyelim
                                ben o maçta sami yendeydim kara uşak campell resmen şov yapmıştı
                                macın 80. dakikasında cimbomlu taraftarlar stadı terk etmişti
                                mactan sonra mecidiyeköyü alt üst etmiştik.
                                hatta 5-1 de diyebilirsin.suat atmıştı sanırım gol diye verdiler kale cizgisinin yarım metre dışındaki topa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X