o maçı sıdadta izledik o seneler ne güzel kapalıda maratonda her tiribünde taraftarımız vardıben o gün maratondaydım zevkli maçtı allah nicelerini nasip etsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kadıköy | Fb 3 - 5 Trabzon
Daraltma
X
-
oyle anılar bize ne zaman nasip olacak.
bende bir kersinde gs yi yanlıs hatırlamıyorsam 5-3 yenmiştik ve gs nin attığı 3. gol ofsaytmı yada oyuncu eli ilemi ne kontrol etmiş ti arkadaslarıma sizin attıgınız 3. gol sayılmaz biz macı 5-2 kazandık derdim
o zaman da cocuktuk işte ne diyelim
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
inş maziyi 2 hafta sonrada canlandırırız...
Yorum
-
İnşallah..İlk olarak muradguzel41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.A kardeşim çok güzel mükemmel ya İnşallah anyı tarifeyi yapacağız...
Yorum
-
bende bu macı yeni aldığımız canak antenden izliyordum.babam gol sevincinden bana para verdi.gittim hemen bakkala o zamanlar niyet cekmek gibi cocuksu eğlenceler vardı.aynı macı bakkalın sahibide radyodan dinliyorken ben niyeti cektim kol saati cıktı.bakkal efendi sinirlendi tabi bu duruma.o sırada bi gol daha attık fenere. bakkal bana kaybettiği saat yüzünden kızdı.ama benim umrumda değil gol attıkca kazandıkca niyet cekiyorum
bakkal efendiyide deli ediyordum
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
o eskidendi be hemşoİlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 hafta sonra febe maçı var. sen bi niyet daha çeksen iyi olur aslında
şimdiki takıma niyet ceksek ne olur.
çok ümitliyim feneri yeneceğiz diyorum kendime ama formanın renklerin asilliğine inanarak.
bu akşam feneri izledim bizi her halikalde dört köşe katlarlar.
inşallah elleri ayakları tutulurdu bizde 8 köşe yaparız onları
Yorum
-
fenerin de defansta sıkıntıları var yattara gökdeniz ceyhun gününde olsun zorlarız baya onları önemli olan orta sahada üstünlük kurmakİlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo eskidendi be hemşo
şimdiki takıma niyet ceksek ne olur.
çok ümitliyim feneri yeneceğiz diyorum kendime ama formanın renklerin asilliğine inanarak.
bu akşam feneri izledim bizi her halikalde dört köşe katlarlar.
inşallah elleri ayakları tutulurdu bizde 8 köşe yaparız onları
hele ki servetin brezilyalı versiyonu çoğu maçta patlamaya müsait bi eduları var
Yorum
-
inşallah renkdaşımİlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin de defansta sıkıntıları var yattara gökdeniz ceyhun gününde olsun zorlarız baya onları önemli olan orta sahada üstünlük kurmak
hele ki servetin brezilyalı versiyonu çoğu maçta patlamaya müsait bi eduları var
fenerbahce 0 TRABZONSPOR 3
goller; dk 4 edu kendi kalesine.dk 31 yattara.dk 61 GÖKDENİZ KARADENİZ
Yorum
-
ben o maçta sami yendeydim kara uşak campell resmen şov yapmıştıİlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle anılar bize ne zaman nasip olacak.
bende bir kersinde gs yi yanlıs hatırlamıyorsam 5-3 yenmiştik ve gs nin attığı 3. gol ofsaytmı yada oyuncu eli ilemi ne kontrol etmiş ti arkadaslarıma sizin attıgınız 3. gol sayılmaz biz macı 5-2 kazandık derdim
o zaman da cocuktuk işte ne diyelim 
macın 80. dakikasında cimbomlu taraftarlar stadı terk etmişti
mactan sonra mecidiyeköyü alt üst etmiştik.
hatta 5-1 de diyebilirsin.suat atmıştı sanırım gol diye verdiler kale cizgisinin yarım metre dışındaki topa.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum