ahh ulen ahhh !!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Geçmişten Trabzonspor Posterleri
Daraltma
X
-
kaya gerçekten süperler ulan keşke benimkilerde olsada çekseydim annem hep duvara yapıştırmamam kızardı duvarın boyasını koparıyor diye
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Yorum
-
ula bu ne youtube linkine bastım senin ula bu adem nediyir ...İlk olarak Berk Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaya gerçekten süperler ulan keşke benimkilerde olsada çekseydim annem hep duvara yapıştırmamam kızardı duvarın boyasını koparıyor diye
offf offf lan bu adamı bir de kaptan yaptılarTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
ben bu formaya bayıldım yaa çok ağır ve nostaljik bir havası var ünaldan da kaynaklanıyor olabilir tabiİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ama bu formanın tasarım olarak aynısı olsa süper olur!!! şort emanat olmuş bi tek yaka ve konç renkleri dışında belki o dönem bilinçli yapılmıştır neyse ben bu formanın aynısından istiyorum artık
dışarıda da rahat giyilir
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
ouuu ya süper bi poster koymuşsun. bunu hiç unutmam bu naylondan yapılmış bir posterdi milliyet bunu verdiğinde bayağı ilgi çekmiştiİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

) anılarda TS...

Yorum