Harikasın süpersin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Geçmişten Trabzonspor Posterleri
Daraltma
X
-
Çok güzel paylaşımlar ellerinize sağlık.
Yanlız posterlere bakınca hemen anlıyorsun niye şampiyon olamadığımızı,çoğu kadromuzda sıradan topçu gani,bakıyorsun bunlar nasıl TS forması giymiş diyorsun.
95-96 nın kadrosu en baba kadro orda da var 2-3 tane sıradan eleman ve bence onların yüzünden kaçtı şampiyonluk,neyse gerçekten güzel resimler tekrar teşekkürler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
arior
senol günesli poster olsaydi kaydederdim haİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel paylaşımlar ellerinize sağlık.
Yanlız posterlere bakınca hemen anlıyorsun niye şampiyon olamadığımızı,çoğu kadromuzda sıradan topçu gani,bakıyorsun bunlar nasıl TS forması giymiş diyorsun.
95-96 nın kadrosu en baba kadro orda da var 2-3 tane sıradan eleman ve bence onların yüzünden kaçtı şampiyonluk,neyse gerçekten güzel resimler tekrar teşekkürler.
en zayif halkamiz metin mert di o kadrodan bence , onun o frikikden yedigi uyduruk golu hatirladikca tekrar tekrar kahroluyorum,
Yorum
-
Formalardaki renk erezyonu da dikkat çekici, bir sezon kırmızı lacivert, diğersezon bordo lacivert vs vs son 3-4 sezondur asıl renklerimizle yapılan formaları giyiyoruz, bu da sevindirici1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İsimler karışmış burda.İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üst sıra: Sinan-Bahattin-K.Şenol-Şenol Güneş-Turgay-Ahmet
Alt sıra:İsmail-Yaşar-İskender-Cemil-Osman
şeklinde olacak.Herkese Merhaba
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum