Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Jajá - Jackson Avelino de Coelho

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• Hayatında hepi topu 3 sene üst düzey futbol oynamış amatör karakterli bir halı saha futbolcusu. Bileklerine olan hakimiyeti kimseyi futbolcu yapmıyor. Şu adamı konuştuğumuz zamana değmez benim için 100 tane Jaja 1 tane Colman etmez, 1 tane Szymek etmez, hatta 1 tane Hüseyin Çimşir veya Hasan Üçüncü etmez.

Parayı önceliği olan insanlara saygım vardır sonuçta bu profesyonel bir iş ama daha sözleşmenin 1 yılını doldurup 25 yaşında "Arap yarımadasına" gitmek için kırk takla atan adama saygı duymam. Her şeyin bir adabı var alemci Jaja

İyi yönleri de olmuştur 10-12 yaşında çocukların gönlünü eğlemiştir.
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• jaja leyte

(UEFA)

Yorum

• Sezonun ikinci yarısında iyi oynadığı maç sayısı çok azdı. Sapıtmaya o zaman başlamıştı. Zaten kendisi için yapılan kliplere bakarsanız genellikle ilk yarıdaki maçlardan olduğunu görürsünüz. Yetenek seti çok iyiydi tabii ki. Hız, o boya rağmen çabukluk, güç, denge, teknik, şut... Ne ararsan vardı.

Yorum

• Jaja biraz disiplinli ve profesyonel olsaydı ligi sallardık Avrupaya transfer yapardı. Bambaşka bir yetenekti gerçekten. Katkı olarak Nwakaemeden az Yattaradan fazlaydı benim gözümde ama yetenek olarak ikisinden de öndeydi
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yorum

• ne topçuydu be

(UEFA)

Yorum

• neredesin iki gözümün çiçeği
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayatında hepi topu 3 sene üst düzey futbol oynamış amatör karakterli bir halı saha futbolcusu. Bileklerine olan hakimiyeti kimseyi futbolcu yapmıyor. Şu adamı konuştuğumuz zamana değmez benim için 100 tane Jaja 1 tane Colman etmez, 1 tane Szymek etmez, hatta 1 tane Hüseyin Çimşir veya Hasan Üçüncü etmez.

Parayı önceliği olan insanlara saygım vardır sonuçta bu profesyonel bir iş ama daha sözleşmenin 1 yılını doldurup 25 yaşında "Arap yarımadasına" gitmek için kırk takla atan adama saygı duymam. Her şeyin bir adabı var alemci Jaja

İyi yönleri de olmuştur 10-12 yaşında çocukların gönlünü eğlemiştir.
                            Yapma dostum, fiyat performans anlamında mükemmel bir oyuncuydu. Bizden önce veya sonra bir şey yapmaması değerlendirme yapmak için önemli değil. Bizde olduğu süre içerisinde mükemmel katkı vermişti. Colman iyi oyuncuydu ama 2 sene prime oynadı. Smek'i ayrı tutuyorum. O da çok iyi oyuncuydu ama jaja'nın yanında yattara veya alanzinhonun lafı edilmez, Çarpılırsın. Ha şu an gelseler hepsi gözümde yıldız olur. Adrian bile..

Loading.. %61

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim