Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

96-97 Fenerbahçe Maçı... Yer: Avni Aker

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Zaten biz yakaladikmi firsati degerlendirmiyoruz.Ama tersi oldugu zaman rakipler bizi besliyor.O maç tarihi firsatti kaçirmistik.O maçla ilgili sunu hatirliyorum.Ali Sen devre arasi soyunma odasina inmisti yine ne dediyse ikinci yari maç degismisti.Ayni seyleri simdi aziz yapiyor nedense hep ikinci yarilar maçlar degisiyor.Ben bide bu maça benzer bir bjk maçi vardi.yanlis hatirlamiyosam Ankarada basbakanlik kupasiydi yine ilk yari 4-0 tam 7-1 in intikamini aliriz diyoduk.Ikinci yari bjk o kadar gol kaçirdiki maçi verebilirdik ama maç 4-0 bitmisti.

Yorum

süper maçti ama maç 5 dakika uzasaydi sonuç 4-5 olurdu..

ilk yari fenere karadenizden kopan firtina çarpti

ikinci yari ise günes dogdu

Yorum

Devre arasi oldugunda aha dedikfeneri bu gece tariha gömecez galiba. Ilk yaridaki tempoyu devam ettirseydik olacaki. ama ikinci yari kostadinovdan ucuz kurtulduk.
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

dakıka 30 da unalın sutu ust dırekte patlamıstı hey gıdılı heyyy
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

İlk olarak keramiya tarafından gönderildi
            videosu falan yok umu gollerin
            Fenerbahçe maçi haminin gölü
            Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

BENDE ozaman orta 1 e gidiodum ne maçtı yanlılş hatırlamıyosam tolunay ogün ün ve ünal ın topu direkten dönmüştü

Yorum

orta okuldaydım. arkadaşımla maça gittik. 1 bilet alabilmiştik (paramız anca ona yetmişti) yol tarafındaki kale arkasına. bir biletle ikimiz gireriz dedik. arkadaşım önde ben arkada bilette onda. o girdi stada görevli beni almadı. stadın çevresinde gezindim durdum maç saatine kadar.
                biletler tükenmişti o gün. bilet alamayan içeri girmek isteyen çok kişi vardı. almadılar kimseyi içeri. içeri giremeyenler yol tarafı kale arkasındaki atış poligonunun çatısına çıkıyordu. bende zarzor çıktım oraya.
                maçta tam 7 gol oldu. tüm futbolcuları o maçta canlı olarak görmeme rağmen bir gölü bile canlı göremedim. maçtaki 7 golde yol tarafındaki kaleye oldu ve maçı izlediğimiz poligonun çatısından yol tarafındaki kale görünmüyordu
                şampiyonum benim

Yorum

ben hiç hatırlamam o maçı . ama keşke izleyebilseydim

Yorum

bende o macin fotoraflari var, yakin zamanda koyarim

Yorum

İnanılmaz bir ilk yarı oynamıştık.
                      İkinci yarı Costadinov hattrick yapmıştı, şanssızdık.
                      Zaten nerede bir balta vardı, bütün sezon durur gelir bize patlardı, Bkz. Ohen (Nijerya - Beşiktaş)
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Nedense hatırlayamadım bu maçı...
                        96'dan sonra biraz kopmuştum Trabzonspor'dan yalan yok...
                        Hamiş

Yorum

oy oy oy
                          ilk yarı 4-0 ali şen devre arası yalvarıyor ve bizimkiler maçı brakıyor 4-3 bitiyor yoksa normal maç sonucu inanın buna minimum 8 gol atardık
                          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            oy oy oy
                            ilk yarı 4-0 ali şen devre arası yalvarıyor ve bizimkiler maçı brakıyor 4-3 bitiyor yoksa normal maç sonucu inanın buna minimum 8 gol atardık
                            o maca firtina gibi baslamistik yanilmiyorsam 33 dakkada 4 gol atmistik

Yorum

34.dk da 4-0 olmuştu, Hami:2, Şota:2 goller.

ilk yarının son dk sında Ogün'ün şutu üst direkten, ikinci yarının başında 51. dk da Şota'nın sağ ayak içiyle yaptığı plase yan direkten dönmüştü.

Gerisi malum, tarihimiz boyunca olmayan futbol şansımız...

maçın başında gelen farkın heyacanına dayanamayan ve fenalaşan bazı taraftarlarımızın ambulanslar ile hastaneye taşındığı doğrudur.
                              En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 23.04.2009, 20:51.

Yorum

İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                34.dk da 4-0 olmuştu, Hami:2, Şota:2 goller.

ilk yarının son dk sında Ogün'ün şutu üst direkten, ikinci yarının başında 51. dk da Şota'nın sağ ayak içiyle yaptığı plase yan direkten dönmüştü.

Gerisi malum, tarihimiz boyunca olmayan futbol şansımız...

maçın başında gelen farkın heyacanına dayanamayan ve fenalaşan bazı taraftarlarımızın ambulanslar ile hastaneye taşındığı doğrudur.
                                bundan onceki vanspor macindada adamlarin 6 pas icinde bir mac olmustu maalesef top istemeyince girmiyor
                                Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X