Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız bu adam gol sevinçlerinde fotoğraflarda çirkin çıkıyor. Neden ? ( Hemen eleştiri )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız bu adam gol sevinçlerinde fotoğraflarda çirkin çıkıyor. Neden ? ( Hemen eleştiri )
      haklısın bence bır kılo jole surup oyle cıkmalı maclara
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• CARDOZO MAÇ TOPUNU EVE GÖTÜRDÜ

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup ettiği maç sonrası, karşılaşmada 3 gole imza atan bordo-mavili oyuncu Oscar Cardozo, maç topunu evine götürdüğünü söyledi.
        Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor kendi evinde Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etti. Karşılaşmada 3 gole birden imza atan Oscar Cardozo, Beşiktaş karşılaşmasını da kazanarak takımın yakaladığı olumlu havayı sürdürmek istediklerini kaydetti.
        Kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, maç topunu hatıra olarak saklamak üzere eve götüreceğini belirten Paraguaylı oyuncu, "Maç topunu aldım. Eve götürüp hatıra olarak saklayacağım. Hangi golümü beğendim diye sorarsanız sonuncu gol derim. 8 gol attım. Bunların 7’si Avni Aker’de. Bazen deplasmandaki maçlar zor olabiliyor. Karşı takım taraftarıyla coşkulu oynuyor. Benim tek yapmak istediğim gollerime devam edebilmek. Kupa maçından sonra Beşiktaş’la karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Takımımız gerçekten iyi hava yakaladı. Deplasmandan alacağımız bir galibiyet takımın havasına çok iyi gelecek" açıklamasında bulundu.

İHA

Yorum

• Bazi seyleri izledikce sıkılırsın, gordukce tadi kacar ya, son golunde olmuyor iste bu.klasiklere girecek bir gol atti.golu izlerken her seferinde gulumsedigimi farkediyorum.

Yorum

• yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı, inşallah gol kralı olur...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Akşam belki de 20 kere izlemişimdir. Bosingwa'nın deparı, Sefanın dokunuşu, Cardozo'nun arkaya doğru aheste aheste menzilenişi... ve özellikle Mehmet ve Özer'le sarılışı çok içtendi. Spiker de anlatımıyla hakkını verdi golün.

Aynen öyle her seferinde gülümseyerek izledim, kapatamadım videoyu.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazi seyleri izledikce sıkılırsın, gordukce tadi kacar ya, son golunde olmuyor iste bu.klasiklere girecek bir gol atti.golu izlerken her seferinde gulumsedigimi farkediyorum.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Ynt: Óscar René Cardozo

#7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Çok büyüksün çok..

Bu gözler son 10 yılda -Teo hariç,onun dönemi çok kısa sürdü- ilk kez böyle bir golcü görüyor bu takımda..Ayağına sağlık,devam Kral!

Yorum

• Hat-trick ten sonra bazı pozisyonlarda istediği pasları alamadı yoksa 5 yapardı.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

• Ya arkadaş 1 saattir Cardozo'nun 3. golünü gençlerin kullandığı serbest vuruştan itibaren bıkmadan izliyorum. O nasıl kontradır, o nasıl koşudur , o nasıl vuruştur. Helal olsun Bosingwa'ya, Serdar'a, Sefa'ya, Mehmet'e ve Cardoozooo'ya
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Alacağın olsun sayende sabah 6'da zor uyudum daha 1 saat önce kalkabildim şimdi gidip bütün spor gazetelerini alıp akşama kadar onları hatim ederim 6 Aralık Üniversite sınavım var sözde bu kafayla gelde çalış
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• Inanilmaz....

Kendi attigi 3.gol...

Saygi ile egiliyorum...

helal
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezon cift haneli rakamlari görmesi hic uzak degil.
                            2 gol attı mı çift haneye ulaşıyor zaten

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 gol attı mı çift haneye ulaşıyor zaten
                              Kariyerinde dün gece ile toplam 9 Hat-Trick yapmis, bende diyorum bu sezon 10-11 olsun cokda şükela olur
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kariyerinde dün gece ile toplam 9 Hat-Trick yapmis, bende diyorum bu sezon 10-11 olsun cokda şükela olur
                                Hee bende 20'yi geçeri o şekilde anlatmaya çalıştınız sandım pardon.. İkisi de olur ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim