adam golden sonra benfica günlerindeki gibi tepki gösteriyor önde basın golü bulalım diyor bizim takım oralı bile değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
aynen ..şu haliyle taraftar baskısından çekinilerek 11e yazılıyor..kesinlikle bu fizik gücü ile yedek oynar yukarıda abimiz belirtti gerçekçi bir yorum idi fernandao 'yu tercih ederim bu ligde her daim..benim görüşüm..İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek forvet oynayacak fizik kapasitesi yok. Bu sistemin forveti Yatabare dir.
1- deplasman maçlarında rakiplerin daha agrasif olmaları nedeniyle yatabare ile başlanması
2-iç saha maçlarında cardozo ile oynanması ama kesinlikle çift forvet veya 3lü forvet..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Zaman zaman vay be Cardozo bizde diyorum.
Etkili biçimde kullandığımızı düşünmüyorum, çok yalnız kalıp hiç yapmadığı kadar pres yapıyor, boş koşular.
Waris ile daha yakın oynarsa tutulamaz.
Sezon boyu bu tarzı benimseyeceksek atacağı gol sayısı max. 8-9
O kadarını Deniz Yılmaz da atar sürekli 11 çıksa.
Deniz ile Cardozo'yu kıyaslayacak değilim fakat Cardozo'yu doğru kullanmalıyız.
Janko'dan farkı kalmaz, tarz olarak da benzer oyuncular.
Topla dribling yapamaz, kaleye oldukça yakın topla buluşması gereken iki oyuncu.
İkisi de oynadığı süre dahilinde yalnızları oynadılar.
Her ikisinin de bize gelmeden önce oynadıkları takımları liglerinde özellikle iç saha maçlarında baskın, domine oynayan takımlardı.
Ancak şuana kadar biz öyle değiliz.
Janko'ya sonu benzemez umarım.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 04.11.2014, 16:09.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum hatda yanyananın artısı olarak Waris serbest oynar etrafında olur gine olur yaniİlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecardozo ve wariş yanyana oynarda sakatlık bela yaşamazsa cardozo sene sonuna kadar 25 gol atar.
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

/IMG]
Yorum