Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cordozo da yakında kaçar gider.
    bizim sol bacağımıza federasyon, sağ bacağımıza kendimiz sıkıyoruz. her zaman...

Yorum

• hucüm oynayan takımlarda iş yapar
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu sistemde oynadığımız sürece cardozonun gol atma ihtimali hayli düşük olur...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bu sistemde yapacak bir şeyi yok.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Cardozo'nun golleri sıralaması için geçen seneki şikeciler gibi oynamamız lazım. Eğri oturuop doğru konuşalım, o takımda Cardozo olsa 30'ün üstüne rahat çıkardı. Ama bizim takımda harcanacak. Onunla beraber biz de harcanacağız. Acaba diyorum Cardozo yerine Sakho'yu mu zorlasaydık.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• kanatlari calistirmadigimiz sürece Reis'in isi cok zor.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Büyük takım gibi oynamaz/oynayamaz isen koskoca Cardozo olur sana Mehmet Battal. Bu çok bariz bir durumdu.
                Oscar CARDOZO

Yorum

• Yazık olacak bu adama guizza gibi gidecek bu ülkeden
                  SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• babamla dün gekas mı cardozo mu diye atıştık bak seni savundum ama babam gekas ın senden iyi olduğunu düşünüyor. o kadar parayı buna vereceğime gekas ı alırdım nerden getirmişler bunu diyor kendileri.

sorun sistemde biliyorum ama vahid cezayir modelinde ısrar etmeye devam ederse babam gekas diye başımın etini yiyecek, sanki ben yaptım transferleri.

ama haklılık payı da yok değil, bu sistemde ucuz ve beleş bir gekas daha akılcı bir politika olurdu...
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Saga bakiyordu Gaitan, sola bakiyordu Salvio..bizde malesef saga sola bakarken hic birini göremiyor.

ama cok iyi duvar oluyor, neden kullanilmiyor anlamadim.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saga bakiyordu Gaitan, sola bakiyordu Salvio..bizde malesef saga sola bakarken hic birini göremiyor.

ama cok iyi duvar oluyor, neden kullanilmiyor anlamadim.
                        sırtını dönüyordu kaleye bi bakıyor önünde aimar

Neden kullanılmıyor sende biliyorsun. Onu duvar olarak kullandırabilecek bir orta saha yok henüz.

Yorum

• Geldiği günden beri elleri havada ağzı kulağında top istemekten ciğeri kurudu.
                          Cardozomuz var ya Cardozomuz.
                          Oyy Allah'ım bize ortalar nasip eyle.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geldiği günden beri elleri havada ağzı kulağında top istemekten ciğeri kurudu.
                            Cardozomuz var ya Cardozomuz.
                            Oyy Allah'ım bize ortalar nasip eyle.
                            O kadar ilginç ki oyundan çıkar çıkmaz ceza sahasına orta geldi...

Yorum

• bu adam yatabare ile oynar, kesinlikle denenmeli en azından avrupa maçında ..
                              County of Essex

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar ilginç ki oyundan çıkar çıkmaz ceza sahasına orta geldi...
                                Hem de ikisi bal gibiydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim