Henrique ile çok iyi partner olurlardı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
3 yıldır forvet forvet diye bağıran taraftar , forvetin en hası gelmesine rağmen sorunun çözülmediğini umarım görmüştür. Takımın en büyük sıkıntısının orta alanda olduğunu, orta sahaya kesinlikle transfer gerektiğini inşallah görmüşlerdir. Yoksa yapılan onca transfer, onca yatırım boşa gidecek gibi.
Yorum
-
Jankonun sorunu pas alamaması değildi, çok uzak değil bu sezonki Kasımpaşa maçında Janko'nun kaçırdığı saçma sapan goller yüzünden haftalarca 4.lük yarışında sivasın gerisinde kaldık... Benzer bir çok maç da oldu.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaribim janko gibi pas alamadan gitmesinde vay bee yine ayni sorun.
Ama pas atılamazsa sonuçta gol atamayacağı için hayalkırıklığı olur tabi, bu durumda bile Janko ile kıyaslanamaz...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Cardaso jankodan kaliteli golcu kesin ama gecen sezon sagdan soldan bindirmelerle gelip bol bol orta yaptigimizi hatirlamiyorum janko bir iki oynayip 6-7 hafta ortalarda yoktu bu sezon ayni durum olursa cardasoda zorlanirİlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJankonun sorunu pas alamaması değildi, çok uzak değil bu sezonki Kasımpaşa maçında Janko'nun kaçırdığı saçma sapan goller yüzünden haftalarca 4.lük yarışında sivasın gerisinde kaldık... Benzer bir çok maç da oldu.
Ama pas atılamazsa sonuçta gol atamayacağı için hayalkırıklığı olur tabi, bu durumda bile Janko ile kıyaslanamaz...
Yorum
-
Cardozo gollerinin çoğunu ayakla atıyor, sağdan soldan bindirmeye ihtiyacımız yok, sadece ceza alanında veya çevresinde topla buluşturmak yeterli olacaktır. Janko'yu boş kaleyle karşı karşıya bırakınca bile atamıyorduİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardaso jankodan kaliteli golcu kesin ama gecen sezon sagdan soldan bindirmelerle gelip bol bol orta yaptigimizi hatirlamiyorum janko bir iki oynayip 6-7 hafta ortalarda yoktu bu sezon ayni durum olursa cardasoda zorlanir
Yine de böyle bir adam alıyorsan baskılı futbol oynayıp maksimum verim alman tabi ki doğru olacaktır. Özellikle içerdeki maçlarda çok faydalı olacaktır.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum