bordo-mavi kappa süperdi..zaten her sezon 3 forma değişmesin ya,1 tanesi sabit kalsın artık..mesela dünyanın önde gelen kulüplerinin 1 formaları ezelden beri aynıdır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'un Gelmiş Geçmiş En Güzel Forması Hangisi?
Daraltma
X
-
Kappa kesinlikle
Yorum
-
1.)bir ara bir beyaz forma yaptırmıştık tek tarafından aşağıya kadar bordo-mavi şeriti vardı,hah işte o!
2.) Turuncu forma (kesinlikle en fantastik formamızdı alacaktım ve kaç gün arattım istanbulda bulamamıştım)
3.) 2003-2004-2005 yıllarında giydiğimiz mavi şort-mavi konç kombinasyonlu bordo mavi çubuklu forma -kappa denilen forma o muydu?
4.) Gene eskilerden 96-97-98 yıllarında giydiğimiz koyu bordo-mavi (kalın çubuklu) önünde VESTEL reklamı olan formaHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
işte bu!İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskilerde fena degildi söyle 93-96 arasi

( 1.)bir ara bir beyaz forma yaptırmıştık tek tarafından aşağıya kadar bordo-mavi şeriti vardı,hah işte o! )Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Böyle bir forma yok benim gözümde,İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
renk uyumu,çubukların kalınlığı,dizaynı derken birde nike ile armamızın arasında Bayrağımız olsa,armanın etrafı da farklı bir renkle çevrili olsa diyecek kelime bulunmaz.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 28.12.2012, 16:25.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum