Tsclubin ki ve kappanin ki süper di vallah, ve onlar o güzel günleri hatirliyordu bizi mesela Fatih Tekke varken...o formalardan isterim bir tane...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'un Gelmiş Geçmiş En Güzel Forması Hangisi?
Daraltma
X
-
fatih tekke gelsin alacam sana bitane ahanda bunu yazİlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsclubin ki ve kappanin ki süper di vallah, ve onlar o güzel günleri hatirliyordu bizi mesela Fatih Tekke varken...o formalardan isterim bir tane...
Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul
Yorum
-
En severek sakladığım forma hala kappa mağazalarında bulunuyor.İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
vallahi mi, vay bee ne güzel olur benim gibi Gurbetci icinİlk olarak outoftheshadows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke gelsin alacam sana bitane ahanda bunu yaz
ama saka maka degil dime, gercekten alican ama haa Kral gelirse tabiki
#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
Bence kappanın formaları harikaydı öyle güzel forma görmedim ben daha ..
Yorum
-
kappa'nın ve puma'nın dizaynı güzeldi de dandiktiler. kappa'nın dikiş kısımları kötüydü ayrıca batıyordu böyle dikişleri insana. puma zaten naylondu. işte nike onlar gibi dizayn yapsa tam olacak ama. sadelikte de güzellik vardır diyerek geçiyorum.İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kappanın formaları harikaydı öyle güzel forma görmedim ben daha ..tzercin61
Yorum
-
kappa ilk sezonlar renklerini tutturamıyordu takımın. bir ara lacivert bordo formalarımız vardı. reklamı fly air'dı. katliam.İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappanın ilk sezon formaları cok guzeldi....tzercin61
Yorum
-
[QUOTE=tuncay1984;2439373]o değilde takıma bir bakın yawwwİlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

güzel forma........................................///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum