Başın sağolsun Büyük İskender..Allah mekanını cennet eylesin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İskender Günen | Huzur Veren Zarafet
Daraltma
X
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Trabzon uçaklarında denk geldiğim ve elindeki kitapları her daim kıskandığım güzel insan İskender Günen'in başı sağolsun.vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."
Yorum
-
çocuk yaşta sokakta futbol oynarken, topu önüme alıp sürmeye başladığımda spikerin sesindeki heyecan ve yükselişi taklit ederek iskender topu aldı, gidiyor... iskender...iskender...ortaladı ve goool diye içimden bağırdığımı unutmadım
TS tarihindeki efsane futbolcularımızın başta gelenidir İskender
Allah tan merhuma rahmet, kendisi ve ailesine sabır diliyorum.
başı sağolsun...
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Kastamonu'nun yetiştirdiği en önemli futbolcu ve futbol adamı Trabzonspor efsanesilerinden İskender Günen'i yetiştirmiş büyütmüş bir insana ne kadar minnet duysak azdır Kastamonu'daki yakınlarımdan tanıyanlar var Merhum Mehmet Günen'i mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin...KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İskender Gönenin çizgi üzerinde 3-4 kişiyi nakış işler gibi çalımlayıp gidişlerini görmeyen kardeşlerim şanssızlığınıza üzülün. Mevcut piyasada değeri en 25 milyon euroluk bir futbolcuydu. Beyefendiliği ve adamlığına ise değer biçilemezRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum