Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İskender Günen | Huzur Veren Zarafet

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende hatirlayan ve izleyen sanslilardanim.sol çizginin üstünde topu 20 metre tam çizgi üstünde sürüp gittigine sahidim.
    N e K ö T ü !

Yorum

usta helal olsun ilk defa bir uzun yaziyi sonuna kadar okudum.aramizda.hem de uykuyla bogusurken[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

ISKENDERIN SON SENELERINI SEYRETME FIRSATI BULDUM.ONUNLA ILGILI HATIRLADIGIM MAÇLARDAN BIRI IZMIRDE OYNANAN INGILTERE MILLI MAÇIDIR.NE KADAR BÜYÜK FUTBOLCU OLDUGUNU O MAÇTA GÖSTERMISTI.O ZAMANA KADAR HEP SOL AÇIK OYNAYAN ISKENDER INGITERE NIN EN IYI FUTBOLCUSU OLAN JOHN BARNS I TUTMAK IÇIN SAG KANATTA OYNADI VE ONU SAGDAN SILDI.

Yorum

iskender izldigim kadariyla agir bir futbolcuydu ve yapilliydi ..

ancak rövasata atardi ....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ankara'da Cumhurbaskanligi Maçinda Ezikbahçe'yi yendigimizde attigi gol unutulmazdi?

2-0 1983-1984

Halit KIVANÇ ve Alpaslan eratli'nin jübile yaptigi maçti.

Gerçekten doyumsuz du?Edited by: kobra
            Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
            Kobra

Yorum

Ben O yillarda daha 6 yasinda felandim ama Trabzonsporlu olmamda En büyük etki Iskender dir. Sokakta top kosturdugum yillarda iskender diye diye trabzonsporlu oldum.
              Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

iskender abiyi ben tam olarak hatirlayamiyorum hatirlayan abimlkerle gorustugum zaman bana hep anlatirlar super bi oyuncuymus çizgien alir topu ayni çizgi uzerinde gidermis izleyemedikya sansimiz yokmus ama olsun dinlemeside guzel oluyo
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Milli maçta Mustafa Denizli Ingiltere'ye karsi Iskender'i sag kanatta kullanmisti.Ingilizler maç boyunca onu sol açikta beklerken o milli takimimizin sag kanattan gelistirilen ve Ingilizlerin saçini basini yolduran ataklarin bas aktörüydü.O unutulmaz bir devrin son kahramanlarindandi.Ve hala kalbi bizimle birlikte çarpiyor.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Asagidaki yaziyi "Genel" forumda, "Yattara eski Yattara Degil" baslikli konuda, gene bana ait bir yazidan aldim:<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />

Yasi benim civarimda olanlar hatirlayacaktir. 1986 ya da 1987 senesiydi. TRT'den canli olarak yayinlanan bir Samsunspor - Trabzonspor maçini seyrediyordum. Samsunspor'un sag beki Jovanowski (adinda yaniliyor olabilirim, galiba daha sonra gene Samsunspor'a teknik direktör olarak da geldi) bizim sol açikta oynayan Iskender'i (GÜNEN, su anda spor yazarligi yapan) her karsilasmasinda yaka paça asagi indiriyordu. Bunlarin bazilarinda hakem hiç faul vermiyori faul verdiklerinde de asla kart çikarmiyordu. Hakem de acaba Bugünkü hakemin babasi olan Sadik Deda imiydi sanki? Neyse, tam hatirlayamiyorum.

Durum böyle olunca, Iskender maç basladigi andan beri gerçek futbolunu oynayamadi. Ki Türkiye'de benim gördügüm en iyi sol açiklardan biridir. Hatta neredeyse hiç futbol oynayamiyordu. Ne zaman topla bulussa, Jovanowski gelip, tekmeyi basiyordu. Bir, iki, üç... derken, Iskender sinirlendi ve Jovanowski'yi Yattara'nin bugünkü hareketine göre oldukça hafif sayilacak bir siddette tartakladi. Ve sari karti yedi.

Ikinci yari ayni senaryo tekrarlandi. Top ne zaman Iskender'e gelse, Jovanowski tekmeyi basiyor, bunlarin yarisinda faul bile çalinmiyor, çalinanlarda da kart gösterilmiyordu. Sonunda korkulan an geldi ve Iskender Jovanowski'yi bir kere daha tartakladi. Ikinci sariyi da gördü ve kirmizi kartla oyun disi kaldi.

Böylece hakem, futbol oynamak isteyen Iskender'i cezalandirip, anti-futbol'cu Jovanowski'yi ödüllendirmisti. O günkü maçi, K. Hasan'in (Vezir) golüyle 1-0 kazanmistik.
                    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                    -"Burada klima yok mu?"
                    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Enteresandir; Türk futbolunda benim bildigim iki Iskender vardir; ikisi de Trabzonspor'da futbol oynadi. Bu kösenin konugu olan Iskender, 1979-1990 yillari arasinda Trabzonspor'da bulunmusve sol açik mevkinde oynayan Iskender'di.

Gençlerimizin karistirdigi Iskender ise Antalyaspor'dan (sanirim) 1994'te gelmis ve stoper oynayan bir futbolcumuzdu.

Bu arada, Sevgili kuzey_lee; "Tartismayi birakip, kaçmak var mi?" dedin, "pekiyi" deyip tartismaya geri döndük. Senin yüzünden "dedikoducu mahalle karisi" yaftasi da yedik. Hiç ortalarda görünmedin. Nerelerdesin?

Selamlar.Edited by: Cyzio
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

tam olarak izleyenedik su iskender abiyi ama dedigim gibi abilerimden dinliyorum onun nasil bi futbolcu oldugunu bu bile yetiyo
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

walla gecte olsa yaziyi okudum..eline saglik diyorum..ve iskender günen i top oynarken izleyemedigim için üzüldüm bunca yazilan seyi okuduktan sonra..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Obir efsane ve beyefendiydi. bir GS maçiydi. Karsisinda fatih terim vardi.Her pozisyonda tekme yiyordu.kimden biliyormusunuz O meshur Fatih terimden .Ama o hiç aldirmiyordu tekmelere çünkü o bir beyefendiydi Anadolu delikanlisiydi.bir pozisyonda yine o meshur fatih efendiyle karsi karsiyaydi.Öyle bir geçdiki fatih efendiyi o bile anlamamisdi ve iki ellerini açip Allaha yalvariyordu. EyAllahim Yeter Artik iste o ani ömrümün sonuna kadar unutamam.</TD></TR>
                            <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

İskender trabzon spor forması ile milli takıma giden o dönem yüzümüzün akıydı hatta aynı mevkiye sonradan oturan abdullah bunu devam ettirdi millitakımın solu bizden sorulurdu fakat apo para sevdasına ONURSAL BAŞKANDA efsane feneri oluşturmak için satınca olan oldu ve büyü bozuldu hala o mevkinin hakkını verecek Türk futbolcu yoktur ve zannederim Murat ocak o kalitede değil.İskenderin yazılarını okuyorum futbolu gibi değil zaten olması için nazımı değil şiiri seçmeliydi .TURGAY SEMERCİOĞLUNU İZLEMEDİM AMA BABAM ÇOK ÖVERDİ TRABZON ONUN SAYESİNDE GOL YEMEZDİ DERDİ BEN TRABZONUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMADIĞINI HEP GÖRÜYOPR VE ÜZÜLÜYORUM.
                              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

sol kanadın fırtına futbolcusuydu.

yakışıklıydı, efendiydi ve gerçekten dünya kalitesinde bir sol açıktı. yanılmıyorsam aslen erzumrumluydu. ama gerçekten bir trabzonspor aşığıydı. son şampiyon olduğumuz sene fenerbahçe maçını hatırlarım. sol kanatta tam 6 fenerbahçeli futbolcuyu çalımlayıp korner çizgisinden orta yapmıştı. dobi hasan kafayı çakmıştı top kalecinin ellerinden kornere gitmişti. o pozisyonu unutamam. müthiş driblingciydi. o zamanlar beyaz bir formamız vardı omuzları bordo mavi şeritli. onu giydiğinde tam bir beyaz atlı prens gibi olurdu. onu unutmak ne mümkün.
                                En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 16:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X