Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman ile ilk sözleşme yapıldığı gün buraya küme düşmemeye oynarız yazdım. Ziyadesiyle beni şaşırtti geçen sezon. Sonuçlardan daha çok oynattiğı pas temelli ve hükmeden oyunla. Bu sezon bir kaç maç hariç tam aksi bir oyun var sahada. Bu net bir negatif değişimdir.

Şimdi bahane çoktur ve bahane üreten başka bişey üretemez demişler. Öncelikle daha önce basın toplantılarında duygusal olmamasi gerektigini belirtmistim. Bu ara gene romantik ve duygusal açiklamalar fazlalasti. Oyuncularin performansları abartilirken sakatliklari da abartildi. Ben bugun sahada Perreira, Novak, A. Ömür ve Sosa gibi takimin en önemli parçalarıni oluşturan 4 oyuncunun olmadiginin farkindayim. Sturridge ve Ekuban'ın hazir olmadiginin da farkindayim. Bunlar bireysel kalite düşüşünü açıklayabilir fakat sahada takım halinde hareket etmeyişin, iki alan arasi mesafenin 40-50 metre oluşunun, pasla çikmak yerine degaj yapip durmanin nedenlerini açıklamıyor. Bu takim gecen sene yedeklerle ciktigi kupa macinda bile as takimin oynadigi pas oyununu aynen oynuyor idi. Bu sene neden oynayamiyor? Neden herkesin dili disarda geziyor. Neden takimin kondisyonu yerlerde. Bunlar sakat futbolculardan bağimsiz var olan sorunlardir ve çözılmesi gerekiyor. Bunlardan bahsederken takimin veya hocanın basarisiz olmasi icin elestirmiyorum. Fakat en ufak oyuna dair elestiriyi gereksiz romantik cevaplarla karsilamak profesyonel degil.

Her şeye ragmen kulubun mali ve takimin teknik mevcut imkanlari dusunuldugunde gelinen nokta basaridir. Beklentiler guncellendigi ve yukseldigi icin su anki nokta basarisiz olarak algilaniyor. Anlasilabilir ama gercekci bir tutum degil. Sonuc itibariyle iyi bir yerde olsakta oynanan oyunun vaadettigi gelecek hayali umut vermiyor.

Saymış oldugum negatif yönleri illa ki teknik direktor de goruyor. Biz super akıllı degiliz bunlari soylerken. Ama demek ki biseyler eksik kaliyor. Ve benim kendi tahminim az calisiyoruz.
    En son worldmaster tarafından düzenlendi; 09.12.2019, 00:18.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• takım kimyası oluştuğunda giren çıkan belli olduğunda, takım kendiliğinden gider, her maç gelişir, şans da yanında olur.
      ama bu her sezon oluşmaz. hele de bu kimyayı yakaladığın senenin ertesinde güç kaybedersen, takım bozulursa iştah azalır, ekstra kötü bir sezon olabilir.
      önemli olan böyle sezon başlangıçlarında lige tutunmak pes etmemek. devamında da sorunları tespit edip takımı rayına oturtmak.
      ilkini yaptı sayılır ikinci problemi de aşması gerekecek. yönetimi ikna etmek de onun işi malesef. ikinci yarılarda 17 maçı giren çıkanı belli hedefe odaklanmış bir takımla geçirmek zorundasın, ona göre takviyeni yapacaksın. sonuçta birinci sorumlu her zaman hoca olur, adam vardı oynatamadı derler, daha neler neler derler akla hayale sığmaz yani.
      En son artvints tarafından düzenlendi; 09.12.2019, 14:11.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ünal Karaman ile ilk sözleşme yapıldığı gün buraya küme düşmemeye oynarız yazdım. Ziyadesiyle beni şaşırtti geçen sezon. Sonuçlardan daha çok oynattiğı pas temelli ve hükmeden oyunla. Bu sezon bir kaç maç hariç tam aksi bir oyun var sahada. Bu net bir negatif değişimdir.

Şimdi bahane çoktur ve bahane üreten başka bişey üretemez demişler. Öncelikle daha önce basın toplantılarında duygusal olmamasi gerektigini belirtmistim. Bu ara gene romantik ve duygusal açiklamalar fazlalasti. Oyuncularin performansları abartilirken sakatliklari da abartildi. Ben bugun sahada Perreira, Novak, A. Ömür ve Sosa gibi takimin en önemli parçalarıni oluşturan 4 oyuncunun olmadiginin farkindayim. Sturridge ve Ekuban'ın hazir olmadiginin da farkindayim. Bunlar bireysel kalite düşüşünü açıklayabilir fakat sahada takım halinde hareket etmeyişin, iki alan arasi mesafenin 40-50 metre oluşunun, pasla çikmak yerine degaj yapip durmanin nedenlerini açıklamıyor. Bu takim gecen sene yedeklerle ciktigi kupa macinda bile as takimin oynadigi pas oyununu aynen oynuyor idi. Bu sene neden oynayamiyor? Neden herkesin dili disarda geziyor. Neden takimin kondisyonu yerlerde. Bunlar sakat futbolculardan bağimsiz var olan sorunlardir ve çözılmesi gerekiyor. Bunlardan bahsederken takimin veya hocanın basarisiz olmasi icin elestirmiyorum. Fakat en ufak oyuna dair elestiriyi gereksiz romantik cevaplarla karsilamak profesyonel degil.

Her şeye ragmen kulubun mali ve takimin teknik mevcut imkanlari dusunuldugunde gelinen nokta basaridir. Beklentiler guncellendigi ve yukseldigi icin su anki nokta basarisiz olarak algilaniyor. Anlasilabilir ama gercekci bir tutum degil. Sonuc itibariyle iyi bir yerde olsakta oynanan oyunun vaadettigi gelecek hayali umut vermiyor.

Saymış oldugum negatif yönleri illa ki teknik direktor de goruyor. Biz super akıllı degiliz bunlari soylerken. Ama demek ki biseyler eksik kaliyor. Ve benim kendi tahminim az calisiyoruz.
        Şu forumda okuduğum en düzgün eleştiri yazısı olabilir, katılmadığım noktaları olsa da. Keşke tüm taraftarlarımız fikirlerini bu şekilde ifade etse...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal Karaman ile ilk sözleşme yapıldığı gün buraya küme düşmemeye oynarız yazdım. Ziyadesiyle beni şaşırtti geçen sezon. Sonuçlardan daha çok oynattiğı pas temelli ve hükmeden oyunla. Bu sezon bir kaç maç hariç tam aksi bir oyun var sahada. Bu net bir negatif değişimdir.

getafe'ye yenildiğimiz maçtı yanılmıyorsam, açık açık söyledi bunu. daha sıkıcı bir oyun oynayacağız ama sonuç almaya çalışacağız dedi hoca.

"sonuçlardan daha çok oynattığı oyunla" demmişsiniz ama , gerçekten öyle mi vicdanlara sesleniyorum. futbolda tek bir gerçek var o da sonuç.

baktığın zaman bu sezon puan kaybı yaşadığımız maçlar en çok topa sahip olduğumuz maçlar.

o maç, o kadro neyi gerektiriyorsa pragmatik bir şekilde o uygulanmalı.
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Eleştiri güzeldir ama dozunu kaçırmamak lazım.

Arkadaşlar biz her sene şampiyonluğamı oynuyoduk? Her sene altyapıdan 5-6 oyuncuylamı oynuyoduk? Bi kendinize gelin gidin dolaşın gezin kafanıza az oksijen gitsin.

Aloo bu takım gelenden geçenden 5-6 yiyen ilk 10 hafta daha bitmeden lige havlu atıyodu hemde şimdiki bütçenin 2 hatta 3 katıyla. Evet hocamızın yanlışları vardır (herkes gibi) ama kim yerine gelse daha iyi olacak? Şimdi birileri yazar işte şu yabancı hoca gelse şöyle yapar böyle yapar diye. Elin yabancısı senin transfer yasağın varken(geçmişte aldığımız) elin yabancısı senin 2-3 m € transfer bütçen varken çok bekle gelir seni şampiyonluğa oynatır diye. Sadece beklersin he yarın birgün o gelir ona yine biz sahip çıkarız sen yine aman o gitsin bu gelsin diyecek ilk kişi olursun.

Bir kerede şu takıma(hocaya başta olmak üzere yönetime futbolcuya) sahip çıkın koşulsuz şartsız bişey kaybetmezsiniz merak etmeyin burdaki herkes için söylemiyorum kastettiklerim kendilerini zaten biliyolardır eminim.

Ama yok herşeyi biz biliyoruz her oyuncuyla sabahtan akşama biz beraberiz bizim gördüğümüzü hoca göremiyor vay arkadaş sen gerçekten harcanıyorsun buralarda seni silikon vadisine yollamamız lazım biran önce.

Neyse sözün özü bu arkadaşlar zaten her zaman böyleydiler bundan sonrada böyle olacaklar ama biz hocamıza ve takımımıza sahip çıkalım başarılı olacağımız günler çok yakın inanın.

Yorum

• iki maçtır gol attıktan sonra takımın geri çeklmesi olayını çözmesi lazım zira taraftar olarak bu kötü oyun hiç içimize sinmiyor..onun haricinde diyecek laf yok gayet güzel götürüyor takımı ilk devre sonunda ilk 3 ün içinde yer alırız muhtemelen..

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eleştiri güzeldir ama dozunu kaçırmamak lazım.

Arkadaşlar biz her sene şampiyonluğamı oynuyoduk? Her sene altyapıdan 5-6 oyuncuylamı oynuyoduk? Bi kendinize gelin gidin dolaşın gezin kafanıza az oksijen gitsin.

Aloo bu takım gelenden geçenden 5-6 yiyen ilk 10 hafta daha bitmeden lige havlu atıyodu hemde şimdiki bütçenin 2 hatta 3 katıyla. Evet hocamızın yanlışları vardır (herkes gibi) ama kim yerine gelse daha iyi olacak? Şimdi birileri yazar işte şu yabancı hoca gelse şöyle yapar böyle yapar diye. Elin yabancısı senin transfer yasağın varken(geçmişte aldığımız) elin yabancısı senin 2-3 m € transfer bütçen varken çok bekle gelir seni şampiyonluğa oynatır diye. Sadece beklersin he yarın birgün o gelir ona yine biz sahip çıkarız sen yine aman o gitsin bu gelsin diyecek ilk kişi olursun.

Bir kerede şu takıma(hocaya başta olmak üzere yönetime futbolcuya) sahip çıkın koşulsuz şartsız bişey kaybetmezsiniz merak etmeyin burdaki herkes için söylemiyorum kastettiklerim kendilerini zaten biliyolardır eminim.

Ama yok herşeyi biz biliyoruz her oyuncuyla sabahtan akşama biz beraberiz bizim gördüğümüzü hoca göremiyor vay arkadaş sen gerçekten harcanıyorsun buralarda seni silikon vadisine yollamamız lazım biran önce.

Neyse sözün özü bu arkadaşlar zaten her zaman böyleydiler bundan sonrada böyle olacaklar ama biz hocamıza ve takımımıza sahip çıkalım başarılı olacağımız günler çok yakın inanın.
                Kalecin altyapıdan. Sağ bek serkan. Sol bek k. Ahmet(abdurrahim).stoper husryin campi. Ön libero altyapı parmak. Sağ açık marsilya altyapısı y. Sarı. Gs tuzla maçına bile böyle 11 ile çıkmıyıor.gs fb. Bjk. Başak. Alanya. Sivas. Hepsinin kadro genişliği bizim çok üzerimizde.hala ciddi eleştiriler alıyorsa durum trabzonspor taraftarlarını sorgulamak lazım. Batmış takımı ünal hoca ve ağaoplu elele vermiş ayapa kaldırmaya uptaşıyırlar. Adamlar hep sabır diyorlar hiç şampiyonluktan bahsetmiyırlar. Destek vermezsek bu ikiliye batmamız yakın olur. Fb. Gs. Bjknin de borcu var onlara birşey olmuyor diyenler olabilir ancak onlara verilen desteğin 10da biri bize yok.

Yorum

• Sa hocam. Saha 100 metreyken takım boyu 120 metre oluyor. İnanıyorum ki şu 3 maçı geçince daha iyi olacaz ama iyi olmak da bunu 80 metre yapmak değil böyle lakayt plansız oynamak futbolcu hafızasına da işliyor. Bugün oynanan oyun alışkanlık olur. Yapma.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Dün maçı bitirdiğimizde altaypıdan 5 oyuncu var

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teknik Direktörümüz Ünal Karaman: "Bugün bakıldığında bizim açımızdan sevindirici olan tek şey maçı kazanmış olmamız. Üç puan bizim için önemliydi. Şartlar ne olursa olsun, kazanmak güzel. Fakat bizim oyun karakterimiz bu değil"

Hocanın bunu görüp dile getirmesi güzel. Durumun farkında. İnşallah yakında çözümde üretir. Gün sonunda kazanmak tabiki her şeyden önemli ama haftalardır bu şekilde kazanınca sezon geneli için insanın canı sıkılıyor. Eleştirince skor taraftarları bu tarz maçları gösterip ama kazanıyor diyor. Bu şekilde devam ederek günü kurtarırız ancak. Devre arasına kadar bir şekilde gidelim ama sonrasında bu oyuna bir çözüm bulabilmeli.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: FE346F32-06E2-4688-AB27-B2BA80E9D7E4.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 97.6 KB 
Kimlik: 11214598

2 üzerine mutlaka çıkacaktır.

Gereken sabrı göstermemiz kaydıyla tabi.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hocam

Oyun okuman SIFIR
                          Mudehalen SIFIR

Herseyin cok iyi olsa bile bu ikisi sadece seni sampiyonluga getirir. Bunlar olmazsa olmaz reis yapamazsin.

Yorum

• Ü.K - Bitti mi uefa?
                            - Hocam uyan uyan geldik geldik

Yorum

• avrupa ligi için mazeretler kabul edilir ama herhangi bir övgü de gereksiz. hele de as oyuncular pazartesi yorgunluk belirtileri gösterirse eleştiri kaçınılmaz. gs maçında sonra ipleri daha sıkı tuttuğunu düşürüyorum. altay maçına tüm takımı götürmesi, bugün maç varken asların antrenmana çıkması pozitif gelişmeler. sturridge yine kaytarmış ama ne yapalım artık.

Yorum

• ligin onemli takimlarindan denizli ye sakladik as kadroyu demek ki....
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim