burda defalarca yazdım bizdeykende yazdım rizedeykende yazdım göztepedeyken de yazdım iyi insan ,karakterli adam, ama hocalığı sıfır diye bu saatten sonra malesef çalıştıracak takım da bulamaz inş hakkında hayırlısı olsun.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
sen "bana ne verirseniz verin ben çâresine bakarim" kafasindaysan sonrasinda aglamaya da hakkin yok...
varsa da baska seyler çik açikla, ama yok bu da senol efendisi gibi iste kendilerine saklarlar mezara götürecekler sirlarini... Trabzonspor'un kara kutulariTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Stoperde kaliteli isimler var lig için Arslanagic ve Mihojevic iyi topçular ama sakat gözüküyorlar, sol bek Burekovic de yok temaslı falan olabilirler üç boşnakın aynı anda olmaması normal değil.
Sakatlara rağmen hoca kendi fantezi aramış, kulübede Atakan ve Atınç varken sağ bek çocuğu stoper oynatmış, mesaj falan vermiş olabilir bilmiyorum.( ゚д゚)Yorum
-
7 galibiyet 7 beraberlik 10 mağlubiyet
Puan ortalaması 1.16 şu ortalamayla küme düşersin..böyle bir tablo sonrasında ayrılık kararı alınması şaşırtıcı olmadı.. fanlar da zaten uzun süredir ortalıkta yoktu..bir jairzinho kalmış transfer başlığında güzelleme yapan..yazık oldu hocaya ne diyelim..son 6 maç 2B 4MYorum
-
-
Bu arada Rize kariyeri de 2G 2B 5M
Bizden sonra ki süreçte 9G 9B 15M
29 maçta ki puan ort. 1.24 çok ama çok kötü bir istatistik.Yorum
-
Yorum
-
Hocalığı konusunda çokça tartışma yapıldı zaten bunun üzerine daha fazla konuşmanın anlamı yok da asıl mesele yukarıda seferin bahsettiği iş. Hocaysan eğer sen orada en önemli figürsündür. Sen alelade bir iş işçi değilsin ki ne iş olsa yaparım abi diyesin. Taleplerin olacak
Olmuyorsa prensip falan kalmaz çok geçmeden. Ünal hoca zaten iyi savunma yaptırabilen bir hoca değil. Üzerine düşmeme derdinde olan bir takıma gidince sonunda patlamış oldu. Ama hoca süperligde hangi takıma giderse gitsin ben değişen bir şey olacağını düşünmüyorum. Siz verin ben oynatırım ile bu iş olmaz. Dünyanın parası verilmesinden de bahsetmiyorum. Hayır diyebilmeli bir teknik direktör. Yoksa Erol bulut gibi olursun. Bugün abdullah hocayı niye destekliyoruz? Çünkü sorumluluk alıyor. Fayda alamayacağı oyuncu tipini aldırmıyor. Sense onazinin yerine mikel gelince ses çıkarmıyorsun. Takımını sevmek ile amatörlük farklı şeyler. Takımını seviyorsan onunçin en iyisini istiyorsan en başta transferde aktif olmalısın ve hayır diyebilmeyi bilmelisin. Ne yazık ki ünal hoca bunu yapamadı ve kendisini çok sevmeme rağmen dikiş tutturamadı. Kendisi ne yılmaz Vural türevleri gibi ligde takım tutacak oyun anlayışı olan adam ne Şenol gibi yanar döner işleri olacak adam ne abdullah hoca gibi sistem takıntısı olan adam... Benim işim bu tarzım bu nabayım diyor. O yüzden de kendisine fazla ekmek çıkacağını düşünmüyorum artık.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Yine bir yerlerden kovulmuş,böyle tiplere nasıl takım veriyorlar şaşıyorum.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
seferim trabzonspor hocalığı ünal karamana altın tepside sunulan bir lütuftu sonra dedi boğazına takılırım miğdene otururum bu lütfu elinin tersiyle itti. sonrasında rizeden kovuldu daha sonrada göztepe den ben bu forumda çok kişi ile tartıştım ünal karaman için ben hiç bir zaman iyi bir hoca olduğunu düşünmedim ve düşüncem de ortaya çıktı ben bu saatten sonra iş bulacağınıda sanmıyorum.Yorum
-
-
Yani bilmiyorum da sanki milli takımın başında fark mı yaratır?Malum birileri gibi belki kimsenin adamı olmaz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum