Tebrik ederim, hayırlı ,uğurlu ,onurlu bir başkanlık dilerim.Allah utandırmasın.
İbrahim Hacıosmanoğlu | 15.Başkan
Daraltma
X
-
-
Hakan Kulaçoğlu'nu destekliyordum, kongreye gidebilsem oyumu da ona verecektim. Ama kalan iki aday arasından seçim yapmış olsam Hacıosmanoğlu'nu seçerdim. Şampiyonluğumuzun çalındığı o sene daha ligler bitmeden Fb şike yapıyor diye demeçlerini net hatırlıyorum Hacıosmanoğlu'nun. Uyarmıştı. Hatta bu yüzden Aziz efendi soruyordu bu kimdir falan tapelerde. Usta ismini ise Ts ile ilk kez yan yana duydum ben. Bu bağlamda param var paramla döverim diyen herkese karşı en azından Ts liliğinden emin olduğum adayı seçerdim.
Hayırlı olsun. Tebrikler.#7 King of KingsYorum
-
Orda bir kukla görmek onları daha mutlu ederdi...İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildiBir Fenerlinin yorumu ve aDam 100% hakli..
Tabiki işi gücü Fenerle kavga etmek olacak.Son 15 yılda en az 3 şampiyonluğumuz saha dışı yollarla çalındı FB tarafından.Oraya kavga etmek için gelmeyecek adam gelmesin zaten...Yorum
-
stopmatchfixing.comYorum
-
Yorum
-
-
Saha icine bakarim,görecegiz nasil transferler yapilacak ve kimler tarafindan.Sahada güclü Trabzonspor görebilecekmiyiz?iho istifa.Yorum
-
Kulubümüz için hayırlısı olur inşallah.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum