Yazık aziz yıldırımin haciosmanoglundan korkacagini zannedenler var ne TFFne de ıstanbul takımları takar haciyi . Trabzon sınırindan ciktinmi haciyi kimse takmaz . Istanbul takımlarına yönetici olacak çapta değilken bize başkan olması ise tam bir rezillik
İbrahim Hacıosmanoğlu | 15.Başkan
Daraltma
X
-
Rezillik senin yorumunda kardeş.ortada seçilmiş bir başkan var.herkes saygı duymak zorunda.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Trabzonspor için hayırlı olur inşallah.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
Bu konuşma en geniş çaplısı... var ancak diğer kayıtlarda hep yarıda bölmüşler, bu konuşma sonuna kadar gidiyor..
Hacıosmanoğlu Sinan Engin'e de posta koymuştu zamanında, dün başkanın az fark ile Hacı olduğunu öğrenince kıpkırmızı oldu canlı yayında
Kekelemeye başladı tekrardan
Trabzonspor'a, Hacı'ya bir övgüler, bir övgüler
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Yorum
-
genel seçimde oyunu akapeye vereceksin dimi renkdaş. sonuçda dünya arenasında bizi ancak rte temsil eder. nasıl olurda ilk günden bu kadar rahat eleştirebiliyorsunuz. bi bekleyin bi icratını eleştirin. vallaha nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum...twitter.com/omerbyrk .......
@omerbyrk .....Yorum
-
15. Başkanımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu camiamıza hayırlı olsun. Hacıosmanoğlu büyük bir azim ve kararlılıkla bu işe gönül koymuş bir insan. Gerek başkan yardımcılığı yaparak; gerekse da başkanlığa 2 dönem aday olarak bunu ispatlamıştır. Bu bir sevdadır ve gönül işidir.
Sadri Başkan gerçekten çok yıprandı. Adamın ruh sağlığını ve psikolojisini de bu bozuk düzen mahvetti. Ona da teşekkür etmeliyiz. Sadri Başkan iyi de yapsa kötü de yapsa çok iyi bir Trabzonlu ve Trabzonsporludur.Yorum
-
işi siyasi boyuta taşımamaya gayret etmeliyiz. sonuçta demokratik bir seçim yapıldı ve bir aday kazandı. bu aşamadan sonra başkana destek olmak gerek. zaten kulüp iyice gruplara bölünüp parçalanmış durumda. en azından taraftar olarak birlik içinde olmamız gerek.
daha önce yazdım tekrar yazıyorum yeni başkan ilk olarak iki icraatı yerine getirmeli:
- Mahmut Hocaefendi hazretlerini elini öpüp hayır duasını alsın.
- Alper Boğuşlu'yu kaleci antrenörü olarak derhal geri çağırsın.Yorum
-
Bir. Zorunluluk yok bu başkan trabzonspor a yakışmıyor ve bir enkaz.bırakip gidecekYorum
-
Başkanımızı kurtlar vadisi karakteri gibi lanse etme çalışmaları var. Özelliklede demirörenci ve azizci medya tarafından. bjk ve şikecilerin forumlarına girenler orada yazılanlardan etkilenip yansımalarını buraya yazıyorlar. Esas çete, Türk futbolunun üzerine çöreklenmiş duruyor.Yorum
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>Yorum
-
Trabzonspor'un Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu | Hayırlı Olsun...
İlginç olan Aziz ile Sinan'ın tapesinde korktuklarını gösteren en ufak bir emare dahi yok. Yani İHO'nun şahsından. Nasıl susturacaklarını konuşuyorlar.
%61 Loading...Yorum
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum