İbrahim Hacıosmanoğlu | 15.Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih Özkan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 25.09.2004
    • 14939
    • Planlama
    • Trabzon

İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi
    Tazminat Tolunay'ın hakkı mı? Hakkı!

Vereceksin o zaman! Daha mazbatayı almadan teknik direktör buluyorsan parayı da bulacaksın. Tolunay'la çalışılmak istenmemesini anlarım ama bunun bir yolu yordamı vardır.

Adamı resmen sorgusuz sualsız kovduk!
    Trabzonspor'a başkan olmuş isen 1 adım atmadan önce kırk kere düşünmen gerek.
    Aceleci hamleler ile kulüp -ki hele Trabzonspor- yönetilmez.
    Bu hamle aceleci olduğu kadar da amatörceydi.
    Tolunay'ın hataları karşısında gönderilmesini uygun görüyoruz lakin tazminat alacak olmasını eleştiriyoruz.
    Neden ?
    Sen başkan olarak adamı karşına alıp 1 kere olsun konuştun mu ?
    Gecekondu yapılamayacak malzemeler ile sen adamdan saray dikmesini istedin kısıtlı zamanda...
    Hamiş

Yorum

• TSezgin61
      • 29.01.2005
      • 10709
      • Almanya

tolunay yönetimin önünü acmak icin istifa etmemismiydi? ne tazminati bu?

Yorum

• Colakoglu
        • 02.01.2005
        • 4637
        • Avrupa Diğer

Trabzonspor'un Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu | Hayırlı Olsun...

Hicbir yönetimden bukadar umutsuz olmamistim. Malesef.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Fatih Özkan
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 25.09.2004
          • 14939
          • Planlama
          • Trabzon

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi
          Belki de edecekti ama o kadarına bile fırsat vermediler ki
          Hamiş

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 31.08.2006
            • 8220
            • Operatör
            • Trabzon

Yeni yönetimimiz daha erken davranarak hemde basın yoluyla görevine son verdi
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Berat Akçay
              • 17.05.2010
              • 7521
              • Öğrenci
              • Ankara

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
              Belki de edecekti ama o kadarına bile fırsat vermediler ki
              Nereye edecekti kardeşim . Bildiğin planlama yaptı Tolunay. Alanzinho'yu falan yolladı . Gidecek adam yapar mı ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatih Özkan
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 25.09.2004
                • 14939
                • Planlama
                • Trabzon

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi
                Nereye edecekti kardeşim . Bildiğin planlama yaptı Tolunay. Alanzinho'yu falan yolladı . Gidecek adam yapar mı ?
                Tolunay gönderilecekleri açıkladığı o basın toplantısı ile zaten "Ben burdayım!" mesajı vermişti.
                Amacı da takımda kalıcı olmaktı.
                Gitmek istemiyordu belki de gönderileceğini düşünmüyordu.
                Ama bizler de taraftar olarak hamle beklemiyor muyduk ?
                "Açıkla takımdan gönderilecekleri!" diye isyan etmedik mi buralarda ?
                Hamiş

Yorum

• TSezgin61
                  • 29.01.2005
                  • 10709
                  • Almanya

İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi
                  Yeni yönetimimiz daha erken davranarak hemde basın yoluyla görevine son verdi
                  profesyönelligin dibine vurmusuz yani. oda güzel.

"bu konuda hata yaptim evet" demekle olmuyor, 5 milyona mal oldu bu hata.

gelir gelmez yaptigi icraatlerle umutlandim. ama ayaginin tozuyla yaptigi basit hatalar bize pahaliya mal olacak gibi... Tolunayla patlak verdi hayirlisi...

Bu konu bize yeni yönetimin bir sikintiyi giderebilme becerekliligi hakkinda Bilgi verecektir...

Yorum

• Samet Yildirim
                    • 07.09.2006
                    • 24137
                    • ogrenci
                    • Almanya

5 milion tl olayi net degil halolur...

Tolunay Hoca okadar sikinti yaratmaz
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Berat Akçay
                      • 17.05.2010
                      • 7521
                      • Öğrenci
                      • Ankara

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
                      Tolunay gönderilecekleri açıkladığı o basın toplantısı ile zaten "Ben burdayım!" mesajı vermişti.
                      Amacı da takımda kalıcı olmaktı.
                      Gitmek istemiyordu belki de gönderileceğini düşünmüyordu.
                      Ama bizler de taraftar olarak hamle beklemiyor muyduk ?
                      "Açıkla takımdan gönderilecekleri!" diye isyan etmedik mi buralarda ?

Ben isyan edenlerden değildim . Zaten Tolunay'ı da sevmem. Etik olarak geldiğin yönetimle gitmen gerekir ama Tolunay bildiğin kalmak için her şeyi yaptı.
                      Ayrıca gönderme işini Final maçından önce yapması saçma değil miydi ?
                      Belki de finalde işine yarayacak birini göndermek saçma değil mi ?

Hacıosmanoğlu'nun hatası vardır ama en büyük suç Sadri Şener'indir. Böyle ağır bir maddeye ne gerek vardı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatih Özkan
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 25.09.2004
                        • 14939
                        • Planlama
                        • Trabzon

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi

Bence de Tolunay sıkıntı çıkarmaz ama çıkarsa da yanlış yapmış olmaz.
                        Hakkı neticede...
                        Ama bu durumda iyi niyetinden dolayı Tolunay'a mı güvenmeliyiz ?
                        Öyle bir açıklama yapılmasa daha iyi olmaz mıydı ?
                        Bu durumda yönetime değil de Tolunay'a güveniyoruz yani...
                        Hamiş

Yorum

• Cafer KILIÇSOY
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 31.08.2006
                          • 8220
                          • Operatör
                          • Trabzon

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi

Sorun Tolunay'ın sorun çıkartıp çıkartmaması değil Samet.. Sorun yapılan amatörlükte..

Eğer Tolunay'la çalışmak istemiyorsan al karşına konuş.
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• zizu41
                            • 10.01.2013
                            • 136
                            • Mühendis
                            • Kocaeli

İlk olarak mourner tarafından gönderildi
                            trt3'de basın Tribünün de tam trabzonspor ve hacıosmanoğlunun açıklamaları konuşulurken,fenerbahçe bölümünde bağlanmayan abdullah kığılının,trabzonspor bölümü başlar başlamaz telefona bağlanması veya programa alınması, hacıosmanoğlunun konuşmalarını ekrana taşımama ve trabzonsporu konuşmama konusunda bilerek yapılmış art niyetli bir hareket olduğunu düşünüyorum..zaten toplasan 5 dk konuşuluyor,onu da konuşturmadılar..
                            TRT'den yandaş medyadan ntv grubundan ne hayır gelir ki..
                            artık uyanın

Yorum

• ibrahim
                              • 02.09.2007
                              • 15247
                              • Elektrikci
                              • Almanya

gelir gelmez yaptigi icraatlerle umutlandim. ama ayaginin tozuyla yaptigi basit hatalar bize pahaliya mal olacak gibi... Tolunayla patlak verdi hayirlisi...

Bu konu bize yeni yönetimin bir sikintiyi giderebilme becerekliligi hakkinda Bilgi verecektir...
                              Hacinin yerinde Sadri Sener olsaydi Erdal Bakkal gibi "Bana öyle bir sey denmedi, bana bunu söylemediniz" gibisinden konusmaya baslayip "Tüm bu olanlarin sorumlusu Fatih Tekkedir"e kadar giderdi.

Yeni yönetimin eski yönetim gibi bizi salak yerine koymayip icimizden biri gibi samimi olmasi benim hosuma gidiyor.

Göreve gelir gelmez para bulma telasina giren, kulünbü fazlalik olan harcamadan kurtarmaya calisan yönetimin bu hatayi en az hasarla atlatmanin yolunu bulacagina inaniyorum.

Bunun disinda icimdeki his Trabzonsporun taraftari oldugunu aciklayan, kulübede hop oturup hop kalkan Tolunayin bu paranin pesine düsmeyecegini söylüyor.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kasım BEKTAŞ

hata yaptı 5 milyona mal oldu ne alaka?
                                Tolunayla konuşsaydı Tolunay tamam tazminattan vazgeçtim gidiyorum hemen mi diyecekti garantisimi aldınız?

sonuçta adamın sözleşmesinde tazminat hakkı varsa ister konuşarak ister konuşmadan işine son verirsen isteme hakkı var...

tazminattan ziyade beni üzen Tolunay gibi bir değerimizle bence en azından konuşarak ayrılmak yakışırdı...

yapılab bir hatayı sürekli gündemde olursa moral bozar
                                daha fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok..

önümüze bakmak lazım...
                                En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 02.06.2013, 00:50.
                                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...