Umuyorum şikeyi ön plana alıp takımı sportif başarılardan alıkoymaz.
İbrahim Hacıosmanoğlu | 15.Başkan
Daraltma
X
-
-
İbrahim başkan doğru bir hamleyle başladı işe... İnşallah bundan sonraki hamleleri de doğru yapacak ve kulübümüzü uzun vadede başarıya ulaştıracaktır. Öze dönüşü sağlaması ve Trabzonsporun kendi evladıyla başarıya ulaşması için gereken herşeyi yapacağına inanıyorum.
Bu kulübe olmadık yabancı futbolcular alıp Trabzonsporu trilyonlarca zarara uğratanlar yaptıklarının hesabını bu dünyada da ahirette de veremeyeceklerdir.
Biz yabancı futbolcu olmadan da şampiyonluğa oynarız. Onun için öze dönüş diyorum. Boşuna yabancı futbolculara para akıtıp da kulübü ve ülkemizi zarara uğratmanın gereği yoktur. Başkanımın ilk hamlesi bu düşüncenin hayata geçişinin bir başlangıcıdır. Devamı gelecektir inşallah.Yorum
-
Arkadaş bu mudur yani ?
Millet Drogba'yla Sneijder'den konuşuyor.Biz hala 30-40 yıl geçmişte kalmış mafyavari tavırlara tav oluyoruz.
Ekonomi,transfer,büyüme,vizyon ?
1461'den topçu getirtip oynamayanı Fatih Tekke'ye dövdürürüz.Olmazsa başkan silahıyla tehdit eder takımı.Tabi canım.Al sana ideal yönetim.Zaten Aziz Yıldırım da çekiniyor İbrahim Hacıosmanoğlun'dan.Bunlar büyük başarı getirir bize.Kesin.En son must61 tarafından düzenlendi; 27.05.2013, 18:25.#Dik oynaYorum
-
soru sormaya korkuyorlar
Yorum
-
Sakin şampiyon sakin.sen biraz hacıosmanoğlunu araştır da gel bakalım ne bulacaksın hiçbirşey herkse kızan söven ne iktisadi bi başarısı ne yöneticilik başarısı olan bi adam büyük bir şirketi yok ki önemlidir bi adamın yönetim kabiliyeti ve hırsını gösterir onu geçtim lisansı ne bu adamın kapasitesi ne de bekleyip neyi görecem
bu arada herkes sözlerine dikkat etsin para alan şerefsizler kongrede görevlerini tamamladı hepinize hayırlı olsun ben ne diyosam ne kadar konuşuyorsam trabzonsporun düne kadar hayatımın merkezi olmasından konuşuyorum bu ekip gidene kadar beni mazur görün böyle şeyler yazabilirimGazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
tabi it gibi korkuyolar aziz gs kimden ve neden onu kimse bilmiyo ama...Arkadaş bu mudur yani ?
Millet Drogba'yla Sneijder'den konuşuyor.Biz hala 30-40 yıl geçmişte kalmış mafyavari tavırlara tav oluyoruz.
Ekonomi,transfer,büyüme,vizyon ?
1461'den topçu getirtip oynamayanı Fatih Tekke'ye dövdürürüz.Olmazsa başkan silahıyla tehdit eder takımı.Tabi canım.Al sana ideal yönetim.Zaten Aziz Yıldırım da çekiniyor İbrahim Hacıosmanoğlun'dan.Bunlar büyük başarı getirir bize.Kesin.Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı BıçakçızadeYorum
-
Yorum
-
Yeni Baskanimiz hayirli olsun.
Umarim hersey güzel olur....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İfadelere ve yazdıklarımıza dikkat edelim arkadaşlar.
Elbette kimse kimseye katılmak zorunda değil. Ama hepimiz Trabzonsporluyuz. Rica ediyorum, dikkat edelim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Vizyonu yok dediler M.R.Akçayı getirdi.parası yok dediler 1 gün geçmedi 20 milyon tl getirdi.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ben bir Trabzonspor taraftari olarak Trabzonspor'un basina gecen hersen biraz hacıosmanoğlunu araştır da gel bakalım ne bulacaksın hiçbirşey herkse kızan söven ne iktisadi bi başarısı ne yöneticilik başarısı olan bi adam büyük bir şirketi yok ki önemlidir bi adamın yönetim kabiliyeti ve hırsını gösterir onu geçtim lisansı ne bu adamın kapasitesi ne de bekleyip neyi görecem
kim olursa olsun ona destek vermek zorundayim. Bir Trabzonsporlu
olarak bunu kendime addediyorum. Onu yada senin gönlündeki adayi
arastirma gibi bir niyetim yok. Birseyler yapmaya calismadan basarisiz olursa
o zaman senin bastan yaptigin seyi ben zamani gelince yapacagim,
yani elestiririm. Bir seyler yapmaya calisarak yapamazsa o zaman buradan tesekkür edecegim kendisine. Yineliyorum, Trabzonspor'un basina gecmistir
kendisi ve tüm Trabzonsporlular'a düsen, elestirmeden, yikmaya calismadan
destek vermektir. Bekleyelim görelim ama destekleyerek görelim.En son Oruç tarafından düzenlendi; 27.05.2013, 18:35.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum