Mekanın cennet olsun Büyük KAPTAN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Efsane Kaptan | Dozer Cemil
Daraltma
X
-
Rizespordan gelen transfer teklifini "Ben Trabzonspor kaptanıyım. Başka bir kaptanın arkasından nasıl sahaya çıkarım." diye reddeden Dozer Cemil'de Efsane......
Rizesporla oynamamak için 2.lig takımından 4 yiyen Şenol Güneş'te Efsane hemi.....
Efsane kalmak kolay değil..... Kaleci olmak yetmiyor sağlam karakterde lazım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ölüm yıl dönümü vesilesi ile tekrar tekrar anıyoruz.
Ruhun şâd olsun, Cennet'te Peygamber efendimizin komşuluğu nasip olsun İnşAllah gerçek kaptan..
Bugünü bize hatırlattığın için teşekkürler [MENTION=24325]Tayfun[/MENTION]
Edit: Yönetim anma mesajı yayınlamış bile.
Ayrıca BMN topluluğuna wiki'de şu yazıyı karşımıza çıkarttığı için de çok teşekkür ediyorum..
Ölümünün ardından 2008 yılında Cemil Usta'nın adı, Trabzonspor yönetimi tarafından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin en eski antrenman sahasına verildi. Ertesi yıl Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve bordomavi.net işbirliğiyle onun anısına Trabzon-Gümüşhane karayolunun Zigana Dağı geçidinde bir hatıra ormanı kuruldu.En son cewat tarafından düzenlendi; 15.03.2016, 09:41.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Ruhun ŞAD Mekanın Cennet olsun GERÇEK EFSANE.....İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespordan gelen transfer teklifini "Ben Trabzonspor kaptanıyım. Başka bir kaptanın arkasından nasıl sahaya çıkarım." diye reddeden Dozer Cemil'de Efsane......
Rizesporla oynamamak için 2.lig takımından 4 yiyen Şenol Güneş'te Efsane hemi.....
Efsane kalmak kolay değil..... Kaleci olmak yetmiyor sağlam karakterde lazım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 11:13.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Duygulandım yahu Ah Kaptan Ah... Mekanın Cennet, Ruhun Şad Olsun...İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
“Ben Trabzonspor’un kaptanıyım” #DozerCemil #EfsanemizeSaygıyla-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum