çağdaş ın forvette işi ne defans gibi top çıakrttı rakibe otynadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çağdaş Atan
Daraltma
X
-
It's about our coach's IQ,he is an idiot...İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş forvette oynadı mı?
Yorum
-
Inanılmazİlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet çagdaş oyuna girince aklıma sen geldin
Şaşırdım....
Keşke gol attı
Yorum
-
He is certainly doing some strange things at the moment. I can't believe he put Çağdaş upfront. I would love to have seen itİlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIt's about our coach's IQ,he is an idiot...
Yorum
-
Gol mü =) Topa değdiğini görmedik ki
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol mü =) Topa değdiğini görmedik ki
nası görmedin ya değdi hemde topu taça çıkardı ayağına bulaştı da
Yorum
-
git artık
arkadaşlar dün veya önceki gün gazetede çağdaş krizi kapıda diye yazıyordu.hani klasik,kadroya giremeyen futbolcu krizi varya ondan.bu kamuoyu oluşur oluşmaz stoper ve bek oynayan adam forvet oluyor.sinirimden gülüyorum ya.takımı kim kuruyor yada kim kuramıyor.ya ziya lütfen bu akşam git yaorhan
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol mü =) Topa değdiğini görmedik ki

Son 10 dakika sadece oynadı
Yorum
-
Oyuna girerken Ergin girdi sandım.Çağdaş olduğunu anlayınca aklıma sen geldin.Çağdaş napsın.Takımın başındaki organizma sakat.İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş forvette oynadı mı?
Yorum
-
çağdaşı forvet olarak gören jun akıl hastası olur başka bişey değilİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçağdaştan forvet olursa JUNDan ne olur acabaTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum