o kadar çok iyi futbolcu vardıki bizde kadro kuramayirum ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Efsanevi 11
Daraltma
X
-
*****************şenol*************
turgay***********stephanow****************kemal ****************tolunay*******************
yattara************ünal - fatih************iskender
*****************hami - şota****************UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
gerçekten yüzyılın kadrosuİlk olarak Huseyin_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejefferson
musa
cagdas
fatih akyel
murat ocak
ferhat
hasan
huseyin
musampa
marcelinho
umut
Yorum
-
hehe napalim artik halimize gülüyoruz. Benim efsanevi 11im söyle:
futbolcu ismine pek önem vermedim, kafaya ve o kafalarin icindekilerinde en önemli özelliklere mevkiilere göre önem verdim:
1 - Güven
2 - Azim
3 - Yardimlasma
4 - Kuvvet
5 - Düzen
6 - Fedakarlik
7 - Beceri
8 - Artist
9 - Sogukkanlilik
10 - Sorumluluk
11 - Inat
yedekler:
12- hirs
13- hirs
14- hirs
15- hirs
16- hirs
17- hirs
18- hirs
TD: Adaletburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehehe napalim artik halimize gülüyoruz. Benim efsanevi 11im söyle:
futbolcu ismine pek önem vermedim, kafaya ve o kafalarin icindekilerinde en önemli özelliklere mevkiilere göre önem verdim:
1 - Güven
2 - Azim
3 - Yardimlasma
4 - Kuvvet
5 - Düzen
6 - Fedakarlik
7 - Beceri
8 - Artist
9 - Sogukkanlilik
10 - Sorumluluk
11 - Inat
yedekler:
12- hirs
13- hirs
14- hirs
15- hirs
16- hirs
17- hirs
18- hirs
TD: Adalet
güzel olmuş.tam pankartlık.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*****************şenol*************
turgay***********stephanow****************kemal ****************tolunay*******************
yattara************ünal - fatih************iskender
*****************hami - şota****************
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum