Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç İçerisinde Unutamadığımız Anlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Oderece güzel sutlari genelde Hami atardi.

Bildim mi Simal Abi ???

Yorum

İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi

Oderece güzel sutlari genelde Hami atardi.

Bildim mi Simal Abi ???

Hami de o gün sahadaydı ama o futbolcumuz Hami değildi.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Ünal olabilir mi?

sefkat genelde Ünal kaptandan gelirdi
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

94-95 sezonu. Trabzon'da Antalyaspor ile oynuyoruz. Antalyaspor düsmemek, biz ise sampiyonluk için oynuyoruz. Dünya kadar gol kaçiriyoruz. Ama nasil: Çizgiden çikarilan toplar, direkler, verilmeyen penaltilar ve de en önemlisi Antalyaspor kalecisi (ismini tam hatirlamiyorum Bosniç, Boskoviç gibi bir ismi vardi). Ligin en kötü kalecisi bizim maçta firtina kesilip o maçtan 0-0 ile 1 puan çikarmalarini sagliyordu.

Iste kaçan o onlarca gol pozisyonlarindan birinde, simdi size ismini soracagim futbolcumuz kalecinin inanilmaz bir kurtarisi sonrasi kalecinin yanina gidip önce hirs, sonra sevkatle yanaklarini sikmis oksamisti, "Nasil kurtarabilirsin kardesim bunu!" der gibi. Oldukça ilginç bir sahneydi, bizim de gerilmekten katilasmis kaslarimiz gevsemis, yüzümüzde tebessüm olusmustu.

Bilenler söylesin bakalim o unutulmaz anlardan birini yasayan o futbolcumuz kimdi?

@ GrandOFLee

Yaklaşımın çok güzel ama maalesef Ünal da değildi.

Size iki ipucu:

1- Aynı oyuncudan bizde iki tane vardı [img]smileys/smiley2.gif[/img]

2- Bu da resmi:

Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

maç içinde unutamadigim anlar o kadar çok ki...

- 6 veya 7 yasindayim ali samiyen'de gs ile oynuyoruz. yil ya 79 ya 80. dakika 9 ve canli olarak ilk trabzonsporumun golünü görüyorum. golü atan futbolcumuz sinan'di. tarihimizde fazla yer edinemedi. bu maç ali sami yen'nin tadilat sonrasi açilis maçi idi ve 2-1 kaybetmistik. yine bu maçta babama burasi çimen mi yoksa hali mi diye sordugumu da unutamam.

-yili tam hatirlamiyorum. cezamiz nedeniyle inönü'de antep(emin degilim) ile oynuyoruz. gürcistan'dan iki yeni oyuncu transfer etmisiz. ama her zaman oldugu gibi yabancidan pek ümidim yok. maç içinde dikkatle gürcü oyuncumuzu izliyorum. bir gol atiyor ve harika oynuyor. bu defa turnayi gözünden vurduk galiba dedigimi unutamam.

-sene 95 kasim 24 veya 25. askere gitmek üzere aksam otobüse biniyorum. ertesi gün otobüste giderken trabzonumun vanspor ile maçi var ve otobüste radyodan dinliyorum. 5-1 öne geçtik maç yarim kalmisti sanirim. bu defa oluyor galiba dedigimi unutamam. ama olmamistiEdited by: vectra29
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

Benim hatiram da Ingiltere'deki Aston Villa maçiyla ilgili.

Maçin son dakikalari, 10 kisi oynuyoruz ve 1-0 maglubuz. Bu skorla biterse, maç uzayacak. 10 kisiyle çikartamayacagimiz kesin gibi. Ünal'in garip bir sutuyla korner kazaniyoruz.

Abdullah korneri atmaya gidiyor. Hiç adetim degildir ama ben gözlerimi kapatiyorum. Kornere bakamiyorum. 4-5 saniye geçiyor, benim gözlerim hala kapali.

Ve, topun Abdullah - Cengiz - Kacharava - K. Orhan seyahatinden sonra, sonunda gol geliyor.

Benim gözlerim hala kapali. Dudaklarimdan su laflar dökülüyor:

-"Allah'im, Allah'im...."
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

bakırköysporla 90 ların başında fenerbahçe stadında oynuyoruz.o zamanlar trt veriyor maçları. 89. dakikaya kadar 1 - 0 yenik oynadığımız bütün maç gol pozisyonu bulamadığımız maçta 90 ve 90 + ıncı dakikalarda 2 gol üstüste atıp maçı aldğımız an

Yorum

Haminin Kolunun Kırılması maçdaydım bursaya 5 atmamıza rağmen mahfolmuşduk

Trabzon-Manisa 2-2'lik maçda Burak yılmazın çağdaş atana'a ana avrat küfretmesi.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Malatya ile malatyada oynuyoruz o sezonda iyiyiz 2-0 yeniliyoruz ama ilk yarı bitti perişanım evde de yalnızım o kadar istekliyim ki ağladım ağlayacam resmen yeniliyoruz gittim 4 rekat namaz kıldım 15 dakka durmaksızın dua ettim 2. yarı başladı bi attık 2-1 bi attık 2-2 yaaa bi daha attık 3-2 şaşkınlıkdan sevinemiyorum ağlıyorum ama yani bu maç nasıl döndü diye sonra içimdeki Allah korkusu artttı çünkü beni yukarlarda gören işiten birileri var akıllı olmak lazım diye düşündüm çocukluk işte ama hayatım boyunca unutamam.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

2003 yada 2004 tam hatırlamıyorum diyarbakırsporla oynarken mac içersinde elektrikler kesilmişti...mac izlerken ilk kez böyle birşey görüyodum...ama cok ilginç olmustu herkes cakmaklarını yakmıstı harika görüntüler olmustu....
                      ıslak imza....

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @ GrandOFLee

Yaklaşımın çok güzel ama maalesef Ünal da değildi.

Size iki ipucu:

1- Aynı oyuncudan bizde iki tane vardı [img]smileys/smiley2.gif[/img]

2- Bu da resmi:

ben cevapladım üzülmeye gerek yok
                        Şota galiba !
                        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

02-03 pancudan 95 te yediğimiz gol.10 dakika koltultan kalkamamıştım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim