Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ömer Kerim Ali Rıza

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

M.Yilmaz dönmesede olur ama potansiyeli olan bir oyuncu en azindan bonservisten para kazanalim.. Yönetimi tebrik ediyorum. Ibrahim EGE de zaten çok yiprandi. Denizli de ikisinede basarilar.
    Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

<CENTER>Ömer Riza resmen Trabzonspor'un oldu </CENTER>
      Trabzonspor, Denizlisporlu Ömer Riza'yi renklerine bagladi.
      Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Denizlispor ile Ömer Riza'nin transferi konusunda bir süredir yaptiklari görüsmeleri olumlu sonuçlandirdiklarini söyledi.
      Futbolcunun kendisiyle de anlastiklarini belirten Sayitoglu, ''Ömer Riza Pazartesi günü Trabzon'a gelecek. Aramizda bir problem yok. Bir yili opsiyonlu olmak üzere 3,5 yillik sözlesme imzalayacagiz'' dedi.
      Sayitoglu, Denizlispor'a bu transfer karsiliginda Ibrahim Ege'yi bonservisiyle, Mehmet Yilmaz'i da kiralik olarak vereceklerini kaydetti.
      kaynak:milliyet gazetesi...www.milliyet.com.tr
      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

nedir bu hep yabanci lazimmis ergin ali gibi oyuncular varken ben yanlis buloyorum yabanci almayi bideki gencler kimsede yok niye kapatilsin genclerin önü hemde sezon gecmi sayabilirsek
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hayirli olsun bize yararli olacak türkiye liginde her takimda oynayabilecek kalitede bir futbolcuyu renklerimize bagladik..
          elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

en azindan futbol bilgisi olan bir adam aldik. szymek ve fatihin yaninda çok iyi isler yapar. hayirli olsun...
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Hayirli olsun

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
                en azindan futbol bilgisi olan bir adam aldik

Bence de mesele bu kadar basit.

Yorum

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
                  en azindan futbol bilgisi olan bir adam aldik

Bence de mesele bu kadar basit.

destegin için tesekkürler [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Iyi futbolcu ama son vuruslari çok fena, hala forvet eksik ,kesin iyi bir yabanci forvet alinmali

Yorum

Frei yi alacaklarms
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                        Frei yi alacaklarms

yabanci transferinde artik basina inanmam...dünya kadar adamin ismini yazdilar ama aldigimiz defansin adi hiçbir gazetede yazmadi. demek ki bu isi gizli yapmaya karar vermisler. alacaklari adami gazetelerde göremicez. bir sabah kalkcaz bir bakcaz bir forvet [img]smileys/smiley36.gif[/img] böyle daha iyi oluyor ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

hele sükür bi forvet aldilar hayirli olsun ama yetmezzzzzzzzzz

bi tane daha forvet almak lazimm

...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Yorum

denizlisporuiyi kaziklamisiz

her iki futbolcudan ne köy olur ne kasaba, mehmet yilmazidasatmak lazimdi aslinda

bize hala forvet lazim devami gelmesi gerekir

hayirli olur insallah
                              <font color=#006ecc><font size=\"1\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">Sampiyonluk önemli degil,senin bu adaletsiz arenada vermis oldugun asil ve onurlu mücadele yeter!</font></font></font>

Yorum

mehmetle, ibrahim egeden kurtulmak için para vermemiz gerekirken üstüne topçu almisiz... yazik denizliye ya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X