M.Yilmaz dönmesede olur ama potansiyeli olan bir oyuncu en azindan bonservisten para kazanalim.. Yönetimi tebrik ediyorum. Ibrahim EGE de zaten çok yiprandi. Denizli de ikisinede basarilar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ömer Kerim Ali Rıza
Daraltma
X
-
<CENTER>Ömer Riza resmen Trabzonspor'un oldu </CENTER>
Trabzonspor, Denizlisporlu Ömer Riza'yi renklerine bagladi.
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Denizlispor ile Ömer Riza'nin transferi konusunda bir süredir yaptiklari görüsmeleri olumlu sonuçlandirdiklarini söyledi.
Futbolcunun kendisiyle de anlastiklarini belirten Sayitoglu, ''Ömer Riza Pazartesi günü Trabzon'a gelecek. Aramizda bir problem yok. Bir yili opsiyonlu olmak üzere 3,5 yillik sözlesme imzalayacagiz'' dedi.
Sayitoglu, Denizlispor'a bu transfer karsiliginda Ibrahim Ege'yi bonservisiyle, Mehmet Yilmaz'i da kiralik olarak vereceklerini kaydetti.
kaynak:milliyet gazetesi...www.milliyet.com.trAdam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
nedir bu hep yabanci lazimmis ergin ali gibi oyuncular varken ben yanlis buloyorum yabanci almayi bideki gencler kimsede yok niye kapatilsin genclerin önü hemde sezon gecmi sayabilirsek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildien azindan futbol bilgisi olan bir adam aldik
Bence de mesele bu kadar basit.
destegin için tesekkürler [img]smileys/smiley2.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildiFrei yi alacaklarms
yabanci transferinde artik basina inanmam...dünya kadar adamin ismini yazdilar ama aldigimiz defansin adi hiçbir gazetede yazmadi. demek ki bu isi gizli yapmaya karar vermisler. alacaklari adami gazetelerde göremicez. bir sabah kalkcaz bir bakcaz bir forvet [img]smileys/smiley36.gif[/img] böyle daha iyi oluyor ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
hele sükür bi forvet aldilar hayirli olsun ama yetmezzzzzzzzzz
bi tane daha forvet almak lazimm
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
denizlisporuiyi kaziklamisiz
her iki futbolcudan ne köy olur ne kasaba, mehmet yilmazidasatmak lazimdi aslinda
bize hala forvet lazim devami gelmesi gerekir
hayirli olur insallah<font color=#006ecc><font size=\"1\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">Sampiyonluk önemli degil,senin bu adaletsiz arenada vermis oldugun asil ve onurlu mücadele yeter!</font></font></font>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum