Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halilin formasını alacaktim, vazgeçtim...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Burak için ''artık takım oyunu artar'' demiş.
      Tebrikler Halil Altıngol. Helal.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak için ''artık takım oyunu artar'' demiş.
        doğru demiş, inşallah göreceğiz o günleri.

Yorum

• Halil'in dobra olduğunu söylemişti biri bir programda, kimdi Burak mıydı acaba o da?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak için ''artık takım oyunu artar'' demiş.
            Ben "gittiğine üzüldük" gibi klasik açıklamalar beklerken. Halil'in bu sözleri söylemesi acayip şaşırttı.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İngiliz spikerin narasını atıyorum bu röportaja This is Altintopppp.....

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam haklı dağılalım beyler
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• forvet almassak 1. forvet bile olabilir gerçi genelde başka mevkilerde oynatıyor hoca
                  TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• 10 numara konuştun, eyvallah reis...

Yorum

• Helal olsun.Açıklamalarında gerçekleri ve gerekenleri söylemiş.Teşekkürler Halil Altın"gol".
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Halil yeni sisteme uygun bir forvet bence, geriye dönük oynayabiliyor, pas verebiliyor, plaseleri iyi, duvar oluyor top tutabiliyor..bunların hepsini muazzam derecede yapmasa da komple bir forvet çok gol atmasa da orta sahayı besler İspanya'nın fabregas'ı oynattığı pozisyon için bu kadroda sırıtmaz..

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben "gittiğine üzüldük" gibi klasik açıklamalar beklerken. Halil'in bu sözleri söylemesi acayip şaşırttı.
                          bugün soner ve vittekte benzer açıklamalar yaptı
                          acaba ciddi ciddi takımda buraka sinirlenenler mi vardı yoksa kulüp mü bastırıyor.
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bir tek ben mi begenmiyorum bu uşağı acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün soner ve vittekte benzer açıklamalar yaptı
                              acaba ciddi ciddi takımda buraka sinirlenenler mi vardı yoksa kulüp mü bastırıyor.
                              Hepsi doğruları söylüyorlar.Geçen sezon takım oyunu mu oynadık ? hep Burak'ın üzerine oynadık.Bu sezon iyi bir golcü şart ama önce takım oyununu oynamak lazım golü bir şekilde atarız.

Yorum

• Bu sene forma numarası mı değişti ?
                                Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X