Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian futbolu seven ve futbol zekası olan bir oyuncu.
    Ama fiziği zayıf, kondisyonu zayıf. Performansı pek tabi eleştiriler.
    Yüz milyon kez yazdık ki KİMSE ONA MÜKEMMEL DEMİYOR.
    Anlatılmak isteneni anlamamakta ısrar ederseniz anlaşamayız.
    Zaten Adrian kaleye şut çekmiyormuş. Başka numarası da yokmuş.
    Aynı kişiyi izlemedik sanırım.

O yüzden uzatmıyorum.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...ler_16955.html

55 maç 5 golle oynuyor (türkiye kupası hariç sadece lig performansı) hücumsal anlamda demek ekstra birşeyler yapamıyorki milletin stoperi kadar gol sayısı var, istatistik mini eteğe girmeyede gerek yok geldiğinden beri izliyoruz bu arkadaşı...

yarınki sivas maçını bekliyorum bu maçlarda göstersin kendini kalsın takımda, bir sebebi olsun yani.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 55 maçta 5 gol gözüyle bakmamak lazım...İlk senesinde adrian çok kötüydü tamam ama geçen sene takım adriana görede oynamıyordu....

Adrian'ın kötü performans göstermesindeki en büyük etken bana göre burak tı...ileride topu tutmazdı duvar olmazdı sadece topu alıp skora gitmeyi düşünüyordu....Adrianda hem bu sistemde ezildi hemde kötü performans göstermesiyle iyice çuvalladı...

Yorum

• Daha anlamlı istatistik var benim elimde.
        O bana yeter.
        55 maç 5 gol diyerek ne kadar iyi(!) değerlendirme yaptığın ortada.
        Dikkatini çekerim biz burda bu yıldan bahsediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artık maç kazandırma vakti geldi öyle mi?
          Kupada buraya kim sayesinde geldik?
          Küme hattına yaklaşırken kim en çok çaba sarfetti adam gibi oynamak için?
          Kim kritik işler yaparak önemli puanlar almamıza vesile oldu?
          Önce bunları bilip sonra ekstra şeyler beklemek lazım.
          Ondan sonra Adrian'cıya çıkıyor adım. O cümle bu sezon için nasıl yazılır?
          Maç kazandırma vakti gelmiş. Pes diyorum buna.
          Cevabı o verecektir zaten.

Açıkcası takım içinde kim kalması sorusuna "eh" Adrian cevabını verecek birisi olmama rağmen. Takımı kupada buralara taşıdığını felan düşünmüyorum. Kupada takım olarak daha iyi konsantre olduğumuz ve olmadığımız maçlar var. Adrian Colman'ın geçen sezonki hali gibi. 2-3 maç var 10 maç yok. Bu sezon 30 maç oynadıysa 10 maç iyi 10 maç ortalıkta yok 10 maç kötüydü. Takımda 10 maç iyi oynayan hiçbir oyuncu olmadığı için Adrian iyi gözüktü. Önceki sezona göre gelişme gösterdiği net. Takımda kalmayıda hakediyor ama mevkisi itibarı ile özellikle son 2 maçtaki oyunu komedidir skandaldır. Gençlerbirliği maçında kaçırdıklarının bir sonraki sezon affı yoktur 4.Amatör lig oyuncuları bile o pozisyonlardan birisini gol yapardı. O aşırtma vuruşdaki rezilliği hiç unutamıyacam. Ben Alex'den hayatımda öyle rezil bir vuruş hiç görmedim mesela.
          Son maçta ise sahanın yokları oynayanıydı 1 tane Halil'e derin pası hariç oyunda kaldığı sürede saçma sapan top kayıpları yaptı. Altını tekrar çiziyorum takımda kalite yerlerde bu yerlerde olan kalite içinde Adrian kat be kat iyidir onlardan ama abartmamak lazım. Sivas maçına iyi konsantre olup takımı sırtlayacak işler yapması şart. Sahne alması şart.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• sivas maçını bekliyorum gençler adam kupada birbaşka oynuyor sonuçta...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açıkcası takım içinde kim kalması sorusuna "eh" Adrian cevabını verecek birisi olmama rağmen. Takımı kupada buralara taşıdığını felan düşünmüyorum. Kupada takım olarak daha iyi konsantre olduğumuz ve olmadığımız maçlar var. Adrian Colman'ın geçen sezonki hali gibi. 2-3 maç var 10 maç yok. Bu sezon 30 maç oynadıysa 10 maç iyi 10 maç ortalıkta yok 10 maç kötüydü. Takımda 10 maç iyi oynayan hiçbir oyuncu olmadığı için Adrian iyi gözüktü. Önceki sezona göre gelişme gösterdiği net. Takımda kalmayıda hakediyor ama mevkisi itibarı ile özellikle son 2 maçtaki oyunu komedidir skandaldır. Gençlerbirliği maçında kaçırdıklarının bir sonraki sezon affı yoktur 4.Amatör lig oyuncuları bile o pozisyonlardan birisini gol yapardı. O aşırtma vuruşdaki rezilliği hiç unutamıyacam. Ben Alex'den hayatımda öyle rezil bir vuruş hiç görmedim mesela.
              Son maçta ise sahanın yokları oynayanıydı 1 tane Halil'e derin pası hariç oyunda kaldığı sürede saçma sapan top kayıpları yaptı. Altını tekrar çiziyorum takımda kalite yerlerde bu yerlerde olan kalite içinde Adrian kat be kat iyidir onlardan ama abartmamak lazım. Sivas maçına iyi konsantre olup takımı sırtlayacak işler yapması şart. Sahne alması şart.
              Kupada buraya onun sayesinde gelmedik derken takımın da iyi oynadığından bahsediyoruz.
              Ama yerlerde sürünen takımda tek suçlu Adrian'ı belliyoruz.
              Mert golleri sorguluyordu.
              Kupadaki goller de Adrian'a ait.
              Başka nasıl cevap verilirdi?
              Son yazdıklarınıza katılıyorum.
              Son haftalar düşüş var öncesine göre.
              Ama hâlâ anlatamıyorum.
              Tek derdim şu adamı bu sezon bu şekilde nasıl eleştirdikleri.

Yorum

• gol atmanı istemiyorum, çatala asmanı istiyorum.. sana yakışacak olan bu çünkü

Yorum

• Dortmund Polonya pazarından daha küçük paralara '' Phzcek, Kuba ve Lewandowskiyi '' alıyor.

Bizim futbol profesörlerimiz Adrian'ı alıyor.

Yorum

• Kimse burada Dortmund kıyası yapmasın.
                    Dortmun'dun kurulduğu şehir Almanya, futbolcu fabrikası ve altyapıları inanılmaz gelişmiş.
                    Aldıkları futbolcular da ne kadar vasat olurlarsa olsunlar belirli gelişme kaydediyorlar orada.

Ayrıca Dortmund'daki profesyonellik anlayışıyla bizdeki anlayış bir mi?
                    Adamlar 2 sene izler, 3. sene almaya karar verirler.
                    Bizdekiler A futbolcusunu izlemeye gider B futbolcusunu getirir.
                    Oyuncunun alındığı fiyatı ve yönetimin beceriksizliğini tartışırız o ayrı, ancak sanki o parayı Adrian almış gibi konuşuluyor neredeyse ve bu yuzden oyuncu suçlanıyor.
                    Adrian'ın kulübüne o kadar para kaptırıldıysa adamın suçu ne?

Ayrıca herkes bir tutturmuş yok 55 maç 5 gol falan, yahu adam sadece bu sezon kupa ve ligde toplam 9-10 gol attı (tam sayısını bilmiyorum). Hem de bu kadar kısır bir takımda.

Kupa maçlarında katkısı yokmuş (!)
                    Kasımpaşa maçında vurmasaydı o kafayı bırakın burda olmayı, gruplara bile kalamıyorduk.
                    Daha ne demek lazım bilmiyorum?
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• tolunay kalırsa adrian gidicidir.....kesinkez....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dortmund Polonya pazarından daha küçük paralara '' Phzcek, Kuba ve Lewandowskiyi '' alıyor.

Bizim futbol profesörlerimiz Adrian'ı alıyor.
                        aldıkları oyuncular o oyuncular değildi geliştirdiler kendilerini.bu konuyu böyle sunmak, futbolun gerçeklerine karşı cinayettir.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 23:39.

Yorum

• Gelecek sezon takımda kalabilecek yabancılar arasında tek kişi bence...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Allah yolunu açık etsin seneye onu Trabzonsporda görmeyip nasip etmesin allah bana.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aldıkları oyuncular o oyuncular değildi geliştirdiler kendilerini.bu konuyu böyle sunmak, futbolun gerçeklerine karşı cinayettir.
                              Aman öyle deme başka türlü nasıl vuracaklar.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kaleciden sonra tahtaya yazılacak ilk isim .
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X