Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    artık ''maç kazadırma'' vakti geldi... sivas maçında ekstra şeyler bekliyorum. bir tane önemli maç kazandır şu takıma edrıyın...
    Aslında o dediğini bu sene Kasımpaşa ile oynanan kupa maçında yaptı.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında o dediğini bu sene Kasımpaşa ile oynanan kupa maçında yaptı.

80 maça çıktı 2-3 maçıda çeksin alsın bir zahmet milletin adamları 15 gol 15 asistle oynuyor bizimki 10 maçta 1 gol atınca yıldız oluyor, yapılıyor.

ben kritik maçlara bakıyorum, sivas maçı sezonun en kritik maçı ve maç içerde, hamidoları ezmek için ortam zemin vs... herşey müsait olacak.

insan bekliyor işte...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adrian'ın ipiyle kuyuya inilmez... Abartmayın bu adamı...

Yorum

• iyi para veriliyorsa alıcısı da varsa hemen gönderilsin..ne yıldızı yahu......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ynt: Adrian Mierzejewski

Edriyin sen nasil adamsin boyle. Zamaninda
            nasil kapagi vermissin milletede kotu oynucagin maci, maclari dort gozle aratir olmussun

Yorum

• Takim top oynamazken (bence bilerek) ,bazi oyuncular gobek yaparken,bazilari twitterda ergen triplerine girerken, kimileri ben gideceğim derken,kimileri toptan korkarken,kimileri kale dibinden denizdeki balikciya top atarken Adrian'ın tek enayi olmasını beklemek haksizlik olur.

Eleştri tamam ama kimse kusura bakmasin su takima ragmen boyle yerden yere vurmalar art niyetten baska birsey degil.Samimi iseniz sozlerinizde bence sadece izlemekle yetinin.

Daha iyi kadro ile performansini en az 2'ye katlayacağı açık.

Janko ... Halil ve Henrique banko oynuyorsa bu takimda, kasitli olarak oynatilmayan Janko her turlu is yapar. Israr bile edilmedi.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 06.05.2013, 22:20.

Yorum

artık ''maç kazadırma'' vakti geldi... sivas maçında ekstra şeyler bekliyorum. bir tane önemli maç kazandır şu takıma edrıyın...
                Artık maç kazandırma vakti geldi öyle mi?
                Kupada buraya kim sayesinde geldik?
                Küme hattına yaklaşırken kim en çok çaba sarfetti adam gibi oynamak için?
                Kim kritik işler yaparak önemli puanlar almamıza vesile oldu?
                Önce bunları bilip sonra ekstra şeyler beklemek lazım.
                Ondan sonra Adrian'cıya çıkıyor adım. O cümle bu sezon için nasıl yazılır?
                Maç kazandırma vakti gelmiş. Pes diyorum buna.
                Cevabı o verecektir zaten.

Yorum

• Adrian işleyen bir sistem içerisinde takır takır top oynar ve oynatır.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• şunu söyleyelim, tüm takımı aynı kondüsyonerler çalıştırıyor, aynı olumsuz havaya tüm oyuncular maruz kalıyor.adrian antremanları almanya ya gidip lewandawski yle piszczek le yapıyormuş gibi yorum yapmayalım.tüm bu havayı değiştirecek oyuncu adrian değildir.bunu ondan beklemek haksızlık olur.klüp olarak nasıl bir hava oluşturdun, nasıl şartlar sağladın ne yaptın da oyuncuya gel oyna diyorsun.buralara girdiğimizde de camia olarak çok kötü yerlerde olduğumuz açık açık görülür.bunu itiraf edelim artık.suçlamaları bir kenara bırakarak işin ucundan tutalım.en iyi şartları oluşturalım oyuncularda oynasın.yoksa her şey eksik olur.bunlar sonuçta futbolcu üst düzey bir eğitimi yok.geldikleri takımlar ve kariyerleri de belli.az ötende göbekli adam oynarken sen nasıl motive olacaksın işine.hem de takım oyunu oynarken.piskolojiyi hafife alıyoruz bazen.

hava olumsuzsa herkesin performansı düşer bu kadar basit.o havayı oluşturacak somut adımları atmasını bilen bir yönetim gelsin, teknik heyet işini üst düzey yapsın, taraftar havaya girip stadı doldursun sonra oyuncuları bi daha değerlendiririz.ama ilk suç bizde bunu bilelim.
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 01:12.

Yorum

• Adrian'ın kral olduğu bir takım olduk, bir de Bursaspor'daki Batalla'ya bakıyorum. 3 gömlek üstün Adrian'dan böyle de bir gerçek var. Adrian da yetenekli ama Batalla çok daha yetenekli. Jaja ikisinden de yetenekli.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık maç kazandırma vakti geldi öyle mi?
                        Kupada buraya kim sayesinde geldik?
                        Küme hattına yaklaşırken kim en çok çaba sarfetti adam gibi oynamak için?
                        Kim kritik işler yaparak önemli puanlar almamıza vesile oldu?
                        Önce bunları bilip sonra ekstra şeyler beklemek lazım.
                        Ondan sonra Adrian'cıya çıkıyor adım. O cümle bu sezon için nasıl yazılır?
                        Maç kazandırma vakti gelmiş. Pes diyorum buna.
                        Cevabı o verecektir zaten.

bu adam küçük takımın büyük topçusudur... bizde ''şuanda'' küçük bir kulübüz, gerçi bizde bile büyük topçu olamadı hala ama neyse...

bana sadece şu sorunun cevabını versin adriancı forum üyeleri :gs fb bjk den birinde 11 i geçtim yedek kulübesine isterler mi sizin iyi topçu dediğiniz adrian a ??

kaleye şut çekmekten aciz ofansif orta saha oyuncusu... kupada kıytırık maçlarda 3-4 gol attı başkada bir numarası yok, kasımpaşa ya attığı gol dışında önemli tek maç kurtarmış mı aklıma gelmiyor, yokturda zaten.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

bu adam küçük takımın büyük topçusudur... bizde ''şuanda'' küçük bir kulübüz, gerçi bizde bile büyük topçu olamadı hala ama neyse...

bana sadece şu sorunun cevabını versin adriancı forum üyeleri :gs fb bjk den birinde 11 i geçtim yedek kulübesine isterler mi sizin iyi topçu dediğiniz adrian a ??

kaleye şut çekmekten aciz ofansif orta saha oyuncusu... kupada kıytırık maçlarda 3-4 gol attı başkada bir numarası yok, kasımpaşa ya attığı gol dışında önemli tek maç kurtarmış mı aklıma gelmiyor, yokturda zaten.
                          geçenlerde rüyamda gördüm, adrian ı da almıştı galatasaray, ilk 11 çıkıyordu.bilinç altım cevabını vermiş.onur için görmedim ben bu rüyayı.futbolcuyu damgalamak çok kolay.ama sahada trabzonspor adına çok az güzel şeylerden biri bu kötü takıma rağmen.adrian ın oynatan bir futbol stili olduğunu da kabul edersiniz.ama oynayan yok malesef.demek istediğim gelecek sene şansı da hakediyor, olay bu.görelim, erken karar vermeyelim.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2013, 02:20.

Yorum

• Guclu bi takimla adrian daha da iyi olur bence..

Yorum

Adrian futbolu seven ve futbol zekası olan bir oyuncu.
                              Ama fiziği zayıf, kondisyonu zayıf. Performansı pek tabi eleştiriler.
                              Yüz milyon kez yazdık ki KİMSE ONA MÜKEMMEL DEMİYOR.
                              Anlatılmak isteneni anlamamakta ısrar ederseniz anlaşamayız.
                              Zaten Adrian kaleye şut çekmiyormuş. Başka numarası da yokmuş.
                              Aynı kişiyi izlemedik sanırım.
                              O yüzden uzatmıyorum.

Yorum

• Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklı ve aynı zamanda göbeksiz olanını severim.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X