Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakalım Teofilo etkisi mi olacak

Yorum

• Üst üste iki maçta 3 gol ve saha içinde risk alarak oynaması, kendine güveni ve kalaye etkili şutları.. Umarım yükselişi devam eder

Yorum

• Geçen sene çok savundum. Şimdi susuyorum. Tek temennim bunun sadece başlangıç olması.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• adrianın oynayacağı her güzel maç ve goller jaja gibi seviyesiz ahlaksız bir topçuyu savunanlara bir susturucu olması dileği ile
          www.akyuzkalip.com
          www.facebook.com/akyuzkalip
          www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Adrian'ın katkısı olumlu ama hemen abartmamak lazım. Fizik ve fizik mücadelede eksikleri var:

"AKHİSAR'A 2 GOL ATINCA..."

Basın mensuplarından gelen sorulan bir soru üzerine tespitlerini ortaya koyan Hamit Altıntop, Türkiye'deki futbol ortamının futbolcuları geliştirmekten çok uzak olduğunu belirterek; "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol attın mı kral gibisin." diye konuştu.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• orduspor maçı çok önemli bir sınav olacak kendisi için. akhisar maçı bir ölçü olmamalı sonuçta karşımızdaki takımın durumu belli. ama orduspor çok önemli bir deplasman. eğer bu maçtada maçı kazandıracak manevraları yapabilirse hem takım hem de kendisi için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Yorum

• Bence şuan için tek eksiği fizikzel gücünün yetersiz olması.

Gerçekten kaliteli bir futbolcu kimse bunu inkar edemez.

Ayrıca daha bu takım için kendini kanıtlamadı.

Büyük maçlardaki performansı nasıl olacak acaba merak ediyorum.

Yorum

• Geçmiş başlıklarda ne bomba yorumlar yapılmış. Bir ara açın okuyun, gülün.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gol atmak yakışıyor sana Adrian. Bunu daha sık yapmalısın
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçmiş başlıklarda ne bomba yorumlar yapılmış. Bir ara açın okuyun, gülün.
                      Haklılık paylarıda var ama bir yıl bekledik
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş başlıklarda ne bomba yorumlar yapılmış. Bir ara açın okuyun, gülün.
                        İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben böyle etkisiz, sönük, ürkek, pasif futbolculara kızmam. böyle adamları trabzonspor gibi bir takıma 6 milyon euroya alan kişilere kızarım.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adrian'ın katkısı olumlu ama hemen abartmamak lazım. Fizik ve fizik mücadelede eksikleri var:

"AKHİSAR'A 2 GOL ATINCA..."

Basın mensuplarından gelen sorulan bir soru üzerine tespitlerini ortaya koyan Hamit Altıntop, Türkiye'deki futbol ortamının futbolcuları geliştirmekten çok uzak olduğunu belirterek; "Türkiye'de kendimizi geliştiremiyoruz. Kimse alınmasın ama Akhisar'a iki gol attın mı kral gibisin." diye konuştu.
                          Halil 30 yaşına gelmiş hala daha kendini geliştirmekten bahsediyor. Madem Akhisar ı beğenmiyor neden boş kaleye golü atamadı Halil efendi Janko nun asistinde

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halil 30 yaşına gelmiş hala daha kendini geliştirmekten bahsediyor. Madem Akhisar ı beğenmiyor neden boş kaleye golü atamadı Halil efendi Janko nun asistinde
                            Hamit'in açıklamaları bunlar.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Akhisar'a 2 gol atan kral oluyor diyen biri her maç liderliğini konuşturacak boş boş konuşmak ne güzel.
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• Uzun süre yazdıklarım ve söylediklerimle bunu demeyi hakettiğimi düşünüyorum, ben demiştim bu adam iyi topçu diye

Fizik eksikliği var, ikili mücadelelerde zayıf ama bu açığını akıllı oynayarak kapatabilir. Top ile doğru hareketleri yaparsa, rakibi arkasına alıp topu kaybetmezse fauller alıp rakibi zorlayabilir. (Alex gibi, Xavi gibi)

Kondisyon olarak geçen seneye göre daha iyi, Akhisar maçında da iyi sakladı kendini kontrayı bulunca aniden fırladı.

Elbette 3 gol attı diye kral demek yanlış, ama bu adam topçu değil diyenler çok büyük bir yanılgı içerisinde olduklarını anlamışlardır.

Zira attığı özellikle 2. gol teknik ve akıl işi. Onun dışında ilk yarının başlarında uzaktan çıkardığı şutta topun gidişini gördük, vuruş tekniği çok üst düzey.

Geçen sene de böyle şutları vardı ama gerek şanssızlık, gerek kendine güvensizlik bunu takım lehine kullanmasına izin vermedi.

Şimdi kendisine güvenildiğinin farkında ve çok daha iyisini yapabileceğini bildiğini düşünüyorum.

Havaya girmeden iyi çalışmaya devam etmeli. Oyun sistemimize çok uygun bir oyuncu olduğu için oynamasını hep istemiştim.

Umarım böyle devam eder.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X