Hayırlı olsun.İnşallah aldığın parayı ve daha fazlasını hakedecek bir performans gösterir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Güzel bakış açısı ıllakı arada özel olarak pawel'e servıslerı olucaktır.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel Brozek'i de transfer etmiş olduk bence..
Mıllet takımlarında 4 brezılya'lı bulundurur bız 4 polonyalı bulunduruyoruz bu da güzel
Yorum
-
Hayırlı olsun... inanıyorum yeni szmek olacaktır1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
-
polonyalı başkanda baya inat etti ama haa.İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
İnat ettik, sonunda aldık.TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
Polonya'lı diye ön yargıyla bakmıştım istemiyordum açıkçası , alındığını öğrenince demin videolarına baktım beğendim, oyun zekası iyi olan bir oyuncu tekniğide yeterli , Colman'la çok iyi bir ikili olurlar , Burak'a da ezbere pas atacak birisini aldık öyle geldi bana hayırlı olsun.DOZER CEMİL
Yorum
-
Kesinlikle çok doğru bir tespitİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel Brozek'i de transfer etmiş olduk bence..

KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sirra kadem bastiginda , kilim dondu memlekete gidiyorum dediginde gidecegi yer iki saatlik mesafede en azindan. hayirli ugurlu olsun .

Yorum