Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jajanın ölüsü bu adama bin basar jaja bizi level atlatır.. adrian vermesi gereken yerde vermyo şut çekmesi gerekrken çekmiyo oyun zekalı arkadaş yaa bu kadar olmaz 10 numara pozisyonnda oynsn adam geçme yeteneğin yok oda ayrı bi komedii trabzonda oynayacak bi adam kesnlkle değilsinn kesinlikle
    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Ücüncü sezonunu yasiyor. Toplasan iyi oynadigi mac sayisi iki elin parmaklarini gecmez. Cok vasat bir futbolcu. Takiminin 10 numarasi Adrian ise o zaman neden orta siralarda sürünüyorum diye aglamayacaksin.

The polnish clown.
      HY67...

Yorum

• Jaja'dan iyiydi bu adam hesapta adamın yarım sezonda yaptığını yapmıyor.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1 aydır top falan oynamıyor. Yabancı kontenjanına takılma vakti geldi. Eskişehir maçında Mustafa ve Bamba ikilisinin stoperde oynaması lazım. Bosingwa'dan boşalan kontenjanı da Janko'ya kullanırız...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ilk defa oynadığın toptan tiksindim ne yalan söyleyim. umarım son olur

Yorum

• 10 maçta 1 gol atan ''10 numara''

bu adamı üçe beşe bakmadan gelecek ilk teklifte satmak lazım. gelecek paraylada ya adam gibi bir topçu alınsın yada sercan kaya yı rizeden kaçıralım.

bir maç al be adam, bir maçta çık kaleye bir şutunu görelim 3 puan kazandırdığını görelim, bir işe yara be bir işe yara !!!!!!!

defol git polonya ya mı gidersin başka yere mi gidersin ama git şu takımdan..!
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oyunun tek yönünü oynayan, ikili mücadelelere girmeyen, top süremeyen ve çabuk harekat etmeyen adamdan hiç hoşlanmam.

Adrian'ı yıldızlaştığı, asist yaptığı maçlarda methiyeler dizen kişilere kulas asmayıp hep tutarlı yorumlar yaptım.

Bu takımın oyuncusu olmadığını söyledim. Nitekim performansı ile beni yanıltmadı.

Bosingwa ve Malouda haricindeki oyuncular sıradan ve vasatın altında. Gönderilmeliler.

Yorum

• Jaja ile kıyaslamayın bu adamı. Jaja'nın yeteneklerine hakaret etmeyin. Böyle 10 numara olmaz. Olsa olsa Polonya ligi'nde olur.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim övmemi bekliyor oynamak için. Gençlerbirliği maçında coşabilir.

Ekran görüntüsü vb alabilirsiniz bu iddiam için

Yorum

• Bu sezon çok güçsüz .. Potansiyelini kullanamıyor.. onu oynatacak hoca gelmedi.. en iyi tolunay hoca zamanında oynuyordu bide şenol hocanın son zamanlarında.. fizik kondisyonunun geliştirmeden takıma yeterince katkı veremiyor.. son maçlarda rezil ötesi

Yorum

• baskı yemediği, 2-3 metre yakınında rakip olmadığnda iyi oynuyor!

Yorum

• Bu adam ligin en güçsüz oyuncusu.Daha güçsüzünü görmedim.Soner ve Alanzinho bile daha kuvvetli Adrian'dan
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Rezildi bu maç. Şu futbolunu tolore edebilmemiz için arkasında 40 tane oyuncu oynatmamız lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam ligin en güçsüz oyuncusu.Daha güçsüzünü görmedim.Soner ve Alanzinho bile daha kuvvetli Adrian'dan
                              güç yok,
                              hız o da yok,
                              adam geçme malesef,
                              lakayıtlık, umursamama, vurdumduymazlık had safhada;

tek yaptığı pas atmak,

yıl 2013..
                              En son canna52 tarafından düzenlendi; 10.11.2013, 20:06.

Yorum

• sen bu takıma fazlasın koçum sen polonya'ya git bir an önce....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X