60'tan 70'ten sonra oyundan düşüyor. Sürekli bu dakikalarda oyundan çıkarıldığı için ha çıktım çıkacağım diye düşünmesinden mi yoksa kondisyon sorunundan mı onu bilemiyorum.
Adrian 2010-2011 seviyesindeki bir Trabzonspor'un oyuncusu olamaz, ya da baska bir degisle Adrian'in oynadigi takim 2010-2011 seviyesinde olmaz. Ama suanki Trabzonspor'u idare edecek kapasitede oldugu kesin.
bak güzel polonyalı, tatlı polonyalı, şirin polonyalı.
dostum önceki maçlar farklı bu maç farklı. önceki maçlarda normal eleştirimi yapıp geçiyordum. ama bak, sana bir şans işte. 10 numaranın hakkını ver, çık ve oyna polonyalı. bu maçtada 5 dakka görünüp, 85 dakka elin belinde gezersen bende azıcıkta olsa kredin kalmışsa onuda kaybedeceksin ve sana etmediğim lafları burada etmek zorunda kalıcam. henrique ye yazdım ve özellikle birde sana yazıyorum çünkü ikinizde ''normal'' oyununuzu oynarsanız biz bu rumları yenemeyiz, adam gibi oynayın şu maçın anlam ve önemini umarım birileri size anlatmıştır. bizi ülkeye rezil etmeyin, hadi polonyalı çık ve oyna. bol şans.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum