ben bizim takımın adriansız ilk 11 başladığı maçlarıda biliyorum renktaş!! adrian yokken barcelona gibi oynamadık kimse merak etmesin yani??? bırakın şu adrian fetişzmini...adama o kadar para verildi, bari ilk 11 oynasın , ama iyi ama kötü. bu saatten sonra aldığı parayı konuşmak yersiz.....takımın günah keçisi adrianmı?? henrike 4 e alındı volkan şen 3,5 milyona alındı. onlar ne yaptı???? demek ki tek sorun adriana fazladan 1,5 milyon dolar verilmesi mi yani??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Colman ile Adrian arasındaki fark nedir Allah aşkına?
Neden Colman'da ısrar ediliyor veya neden Adrian bir anda silinip atıldı.
Colman da Adrian gibi 5 milyonlarla gelseydi ona da aynı tavır uygulanır mıydı?
Adrian'ın Colman'dan daha kötü olduğunu söyleyebilecek birisi var mı?
Neden sürekli ilk tercih Alanzinho?
Ve Adrian Serkan'ın mı alternatifi bu takımda?
Yorum
-
sen ölyle veya böyel adrianı almışsın . o varken gidipte sağ bek serkanı ortasahaya çekiyorsun. serkan koşmaktan başka bişey yapabiliyomu. bari koy adrianı da adam mevkisinde oynasın....bu sene zaten pek bi bklentimiz yok. en azından adamlara verdiğimiz paranın hakkını çıkaralım...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki sizin mantığınıza göre; bi topçu sahada boş boş koşsun serkan gibi , bi tane pas yapmasın bi tane çalım atmasın bi tane orta yapmasın önemli değil? öylemi?? sadece koşsun yani......
FrancescoTotti
Yorum
-
Adrian'ın 90 dk oynadığı maçları da gördük evet. En azından akıllı pasları oluyor ara sıra. İşe yarar pasları. Ama onları kimse görmez. Ancak Aykut atarsa görülür. Yumlu atarsa görülür. Göklere çıkarılır Yumlular Aykutlar. Aynı pası aynı asisti Adrian yapınca 5 milyonlar konuşulur.
Şimdi herkes der ki 5 milyon değeri varsa bir şey beklememiz normal. Onların liginde en iyi oyunculardan biri Adrian. Tabii ki bu fiyata satılacaktı. Tıpkı Burak için konuşulan fiyatlar gibi. O da daha üst bir lige gitiiği zaman.
Madem parayı verdin kullan oyuncunu değerlendir ama nerdee.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian 11 oyuncusu. Adam yedeğe bile alışkın değil, kadro dışı kaldı burda. Parayı verdiniz, yeteneği de var, üzerine gidin de verim alın. Hiç bir iş görmüyor oyuna sonradan girince.
Ne hikmetse bu adamı bitirmekten yana kullanıyor oyunu Şenol hocam. Kazanmaktan yana değil.
Adama da yazık oluyor kendi çapında, bize de yazık oluyor.
Aynı şekilde Henrique.
İlk izlediğimiz bu iki adamdan eser yok şimdi.
Cektigi Sutlar,duran Toplari inanilmaz kötü kullanmasi beni bitiriyor.
Adrian bence Antremanda iyi calismiyor cünkü bukadarda kötü olamaz.
Öyle Oyunculari hic sevmem mesela Volkan Senin nekadar yetenekli oldugunu herkes bilir ama artik hirsli degil.Bursada ölümüne oynuyordu.Bizde rahat.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
adraiana kimse iyi topçu demiyor zaten.. madem bu adama bu kadar para verildi. çıksın oynasın 11 de. adamın mevkisine sen serkanı koyuyosun ya.. tamam serkan çok çalışkan ama. o da bi yer kadar. bu iş sadece koşmayla olsaydı umutu yollmazdı bu takım..(gerçi şu rezil oyunumuzu örünce onu bile arar olduk) sen 70 dk halile sabrediyosun. biim bilemediğimiz bişey mi var halilde.. henriqe hem son 10 dk da giriyor. ne bekliyosun o saatten sonra?? artık bu seneden iş geçti.en azından aldığımız oyuncuları oynatalım.
adrian 5.5 milyona alındıysa volkan da 3,5 milyona alındı. volkan ne yaptı peki.? neden ona laf etmiyosunuz? tek sorrun volkanın 2 milyon daha ucuz olmasımı???
Yorum
-
Bırakın daha Adrian sevdasını. Kaç maç oynadı kıpırtı yok. Daha fazla ısrarcı olmanın anlamı yok. Sahada 1 dk bile durmasını istemiyorum suratını görünce sinir oluyorum.Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...
Yorum
-
33 maç oynamış,yaklaşık olarak 55.81 dk sahada kalmış ve 6 asisti var.Biraz olsun kıpırtı göstermiş.
Takımın geneline baktığımızda performans açısından müthiş dengesiz bi takım görüyoruz.
Colman bi maç 2 gol atsa şaşırmam başka bir maç saha içinde volta atsa yine şaşırmam.
Alanzinho =allah'lık ali bey.
Halil gol atsa şaşırmam kaçırsa şaşırmam
Volkan benim ne işim var la burda tarzı bakışlarıyla sahada dolanıyor
Olcan takımda kesilicek son adamlardan biri
Henrique seneye ortalığı kızıştırıcak ama bu sene yeterli zaman verilmiyo
Aykut yolda rastlasam torpilin kim olm senin diyebilceğim bi adam
bunların arasında en büyük günah keçimizde adrian oldu takıma sinirlenen gelip burda adrian'a yorum yazıyo.Bu adamda yetenek var ısrarcı olmazsa eğer o verdiğin 5 milyon euro tamamen çöpe gider.BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
colman-adrian ikiside savaşçı değil
ikisi birden oynayınca ortasaha belediye parkı gibi oluyor
sene sonu colman gider
mücadele gücü yüksek bi ortasaha yanında teknik gücü yüksek adrian
iyi bir kamp dönemi lige damga vuracak bir adrian
yada kendine takım arayan bir adrian...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman-adrian ikiside savaşçı değil
ikisi birden oynayınca ortasaha belediye parkı gibi oluyor
sene sonu colman gider
mücadele gücü yüksek bi ortasaha yanında teknik gücü yüksek adrian
iyi bir kamp dönemi lige damga vuracak bir adrian
yada kendine takım arayan bir adrian
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman selcuk savascimiydi peki cok merak ettim
birbirlerini tamamlamıyorlar
selçuk mücadeleci bi adamdı
selçuk-colman birbirini tamamlıyordu...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum