İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Adrian'ı izlerken ve değerlendirirken ''10 numara'' gözüle bakarak izlemek ve değerlendirmek yanlış olur.
Her ne kadar o mevki için alınmış olsa da.
parasının çok olduğunu kabul ediyorum.
Fakat bir orta saha oyuncusu gözüyle baktığımızda özellikle ilk yarıda fena oynamadı.
Hatta defansa gelip birkaç tane top dahi kaptı.
Klasik ortasaha oyuncusu olduğu düşüncemi yinelemekle beraber Zokora'nın yokluğunda Aykut-Colman-Adrian ve Olcan'dan oluşan ortasahanın en ideal ortasaha olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Cok beklersinİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah yedekte olur Belediyespora karsi.
Hoca ile ayni kafadayiz
Demeki benim düsüncem dogru cünkü Hocanin gecmisi ortada tartisilmayacak yani
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Duran Toplarda Giray bile bikti gitmek istemiyor artik öne.Gol atamaz, assist yapamaz,Adam eksiltemez,duran toplari kullanamaz,fizik gücü iyi degil.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok beklersin
Hoca ile ayni kafadayiz
Demeki benim düsüncem dogru cünkü Hocanin gecmisi ortada tartisilmayacak yani
Iyi bir yedek bile olmaz bence.Grosicki kesinlikle daha iyi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Bugün kötü kullanmadiki duran toplari niye göz göre göre haksizlik yapiyorsun ?İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran Toplarda Giray bile bikti gitmek istemiyor artik öne.Gol atamaz, assist yapamaz,Adam eksiltemez,duran toplari kullanamaz,fizik gücü iyi degil.
Iyi bir yedek bile olmaz bence.Grosicki kesinlikle daha iyi.
Bazilari takmis Jajaya onun icin Adriani belden asaga vuruyorlar...Gördüklerini söylemiyip istediklerinizi söylyüorsunuz...
Ama sunuda bilin Jaja gitti Adrian geldi ama ikisi farkli oyuncu...Bunu da anlamamis olabilirsiniz o ayri......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Yapma Samet kendimizi avutmayalım neye göre iyi kullanıyor. Kötü kullandığı topun bile tehlike oluşturması adamın duran topları iyi kullandığı anlamına gelmez. Bir FB'de Alex'e, bir BJK'de Fernandes'e bir GS'de Selçuk'a bak bakalım yanına yakalaşabiliyor mu Adrian. Ha Colman daha mı iyi kullanıyor dersen o da farksız. Tek ümidimiz Olcan. İnşallah ona bu fırsat tanınır...İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün kötü kullanmadiki duran toplari niye göz göre göre haksizlik yapiyorsun ?
Bazilari takmis Jajaya onun icin Adriani belden asaga vuruyorlar...Gördüklerini söylemiyip istediklerinizi söylyüorsunuz...
Ama sunuda bilin Jaja gitti Adrian geldi ama ikisi farkli oyuncu...Bunu da anlamamis olabilirsiniz o ayri...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
böyle olacagini bilseydim, hic transfer etmezdim, bonservizsiz bile degil, ama tabi 1milyona alsaydik, bakis acimiz baska olurdu, adrian her zaman 5milyon eurolan karsilastiriliyor, bu da gayet normal, sonucta ben 50bin euroya bir mercedes alirsam, vaay araba sürüyor ve 5vitesi var diyemem, mutlaka lüks birseyler beklerim.İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamani geri cevirebilseniz bu adami 1milyona alirmiydiniz?
Adrian su an 1milyonluk topcu bile olamiyor ve ben ondan malesef umudu kestim. Sonucta adam yarim sene takimlan beraber, hicte ciddi sakatlik gecirmedi, tüm kamplara katildi, yani full performan göstermemesine hic bir neden yok. Görüdndügü gibi, su an izledigimiz adrian mümkün olan en iyi adrian.
Yorum
-
Beyler, Adrian alındığındaki Polonya gazetelerine bir bakın, Polonya spor medyasında konuşulanlara bir bakın... Bu işin içinde bir iş var. Ben aylardır söylüyorum. Bu adam 5.75 milyon euroyu geçtim 0.75 milyon euro etmez. 10 numara giyiyor arkadaş. Kağnı gibi ağır, 100 korner attı daha ön direği geçemedi. Adam geçemez, şut atamaz, ara pası atamaz. Hiç bişey yapamaz. Tarihin en kötü transferi bu adam. Üzerine tanımam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum