Hâlâ maç sonu açıklaması falan yapıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Shota sanki 7 macda 5 defa yenilip 1 beraberlik 1 tane ligin en dandik taikimi zar zor yenmis bir boca gibi degilde, böyle ne biliyim, 90 dakika full tempolu macda atamayip son dakika kontradan gol yemis bir takimi hocasi gibi konusuyor, oda isi iyice yüzsüzlüge vurmus, insanda biraz haya edep onur olur.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
En cokda ben dalga gectim, Mr. Total futbollaİlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA ile dalga geçiyorduk Allah belamızı verdi.Şota hoca bile değil..
vicdanim sizliyor yemin ediyorum.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Sorun bu degilmis öyle diyorlar burda, birde onlarin seyiyle gözüyle bakmak lazim shotaya ama nasil olacagini bilemedimİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunun parasını kendi aramızda toplayalım da defolsun artık!
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
Şeyini şeyettiğimin şeyli şeyleri diyip susalım Nazım'ım..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun bu degilmis öyle diyorlar burda, birde onlarin seyiyle gözüyle bakmak lazim shotaya ama nasil olacagini bilemedim
Yorum
-
Allah aşkına takım Trabzon a indiği an şu adama yumurta atın sövün bir şeyler yapın yok mu taraftar grupları birleşin bir tepki görelim burası iyice Kayseri ye döndü neler oluyor bize nasıl tahammül edebiliyorlar anlamıyorum. Sinirden yataklara düştüm başım ağrıyor ölüyorum la ölüyoruuummm..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum