Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hâlâ maç sonu açıklaması falan yapıyor
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İstifa etmeni istiyoruz senden, yalnızca istifaaaaaa... Ne olur bunu çok görme bize, tek bir yararlı hareketin olsun şu takıma. Haydi ver artık şu istifanı ve çek git artık bu diyarlardan.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Shota sanki 7 macda 5 defa yenilip 1 beraberlik 1 tane ligin en dandik taikimi zar zor yenmis bir boca gibi degilde, böyle ne biliyim, 90 dakika full tempolu macda atamayip son dakika kontradan gol yemis bir takimi hocasi gibi konusuyor, oda isi iyice yüzsüzlüge vurmus, insanda biraz haya edep onur olur.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• şota değil sorun ama anlama kapasitesi sınırlı insanımız onu da harcamaya yemin etmiş...

Yorum

• Bence de Shota da degil sorun, bence sorun elindeki bu kalbur üstü malzemeye göre bu kadar igrenc bir futbol oynamayi nasil becerebiliyor yalniz ona sasiyorum, yoksa Shota dogru kisi.

Yorum

• Para Para Para Joke Joke Joke Ulan İstifa Etsene Yüzsüz Arveladze

Yorum

• MRA ile dalga geçiyorduk Allah belamızı verdi.Şota hoca bile değil..
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Kendinizi boşuna yormayın, Aralık'a kadar istifa yok.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MRA ile dalga geçiyorduk Allah belamızı verdi.Şota hoca bile değil..
                    En cokda ben dalga gectim, Mr. Total futbolla vicdanim sizliyor yemin ediyorum.

Yorum

• Şunun parasını kendi aramızda toplayalım da defolsun artık!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şunun parasını kendi aramızda toplayalım da defolsun artık!
                        Sorun bu degilmis öyle diyorlar burda, birde onlarin seyiyle gözüyle bakmak lazim shotaya ama nasil olacagini bilemedim

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun bu degilmis öyle diyorlar burda, birde onlarin seyiyle gözüyle bakmak lazim shotaya ama nasil olacagini bilemedim
                          Şeyini şeyettiğimin şeyli şeyleri diyip susalım Nazım'ım..

Yorum

• merak ediyorum siz kimi beğeniyorsunuz? kim gelsin?

Yorum

• Allah aşkına takım Trabzon a indiği an şu adama yumurta atın sövün bir şeyler yapın yok mu taraftar grupları birleşin bir tepki görelim burası iyice Kayseri ye döndü neler oluyor bize nasıl tahammül edebiliyorlar anlamıyorum. Sinirden yataklara düştüm başım ağrıyor ölüyorum la ölüyoruuummm...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Cengiz Hocam... Bu ülkede teknik adamlar ikiye ayrılır : Ersun ve diğerleri...

Diğerleri de üçe ayrılır : vasat üstü, vasat ve vasat altı...

Vasat altındakiler ikiye ayrılır : Şota ve Arveladze...

Sorunuzun bendeki cevabı bu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim