Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şota kayserispor a gelecekmiş seneye
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Arçil, bizi çok iyi takip etmiş ve analizi mükemmel.

Yorum

• bildiğimiz gibi şota alvaladze türkiyede yabancı olarak en çok gol atıp gol kralı olan futbolcudur 25 gollen
        Trabzonsporlu olunmaz , Trabzonsporlu doğulur

Yorum

• şokella reklamında oynamıslardı...
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Gurbette yorgun düştüm be ceylan..Hasret tüketti,bittim be ceylan...

Yorum

• vay be sımdı sotayı rakıp takım basında avnı akerde mı ısleyecez yanı
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• kral şota çocukluğumuzun idolü... tv de hala türkçe konusmasi ile gönlümüzü daha bir feth etmiş. türkiyede uzun yıllar bulunan fbli Daum ve gs li hagi hala türkçe bilmiyor gibi politik davranip tercümanla konuşurken şota öz evlat gibi bizden içimizden biri ya zaten tip tipik trabzonlu acayip bir sevgimiz var ona karşi allah ömrünü uzun etsin seviyoruz seni...
                Malo periculosam libertatem quam quietum servitium!!!

Yorum

• şota 2-3 yaş daha genç olsaydı kesin almalıyız derdim ama bıraktı inş. türkiyeden kopmaz Kayserisporla anlaşmış zaten gelecek sezon görme fırsatımız olur en çokda trabzon-kayseri maçını merak ediyorum onu unutmadığımızı herzaman kalbimizde oldupğunu tribünden hissettirmeliyiz.

Deplasmana geldiğinde kendi takımı sahada olduğunda eski günler gözünün önüne gelir kral Şota'nın..
                  # 5 Engin Baytar # 25 Alanzinho # 50 Jaja Coelho

Yorum

• Trabzonspor'da oynadığı dönemde her antrenmana kardeşi ile 1 saat önceden gelip, çıplak ayaklarını raket olarak kullanarak masa tenisi oynayarak ısınan büyük topçu...Sana Helal olsun
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• bir trabzon efsanesi haftaya galibiyetle girdi....sotacım kusura bakma bu sene yer vermiyorum sana yukarılarda....
                      ıslak imza....

Yorum

• ölümüne trabzon !

Yorum

• Şota ve Arçil, şüphesiz Trabzonspor'a gelen en yararlı ve en kaliteli yabancılardandı..

(Bende Gürcü olduğum için daha bir ayrı severdim Şotayla Arçil'i. )

Yorum

• Arçil o kadar iyi değilmiş diye duydum.Şotanın hürmetine oynatıyorlardı demekki
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• olurmu arcil ilk baslarda sotadan daha iyidi hep golleri o atiyordu daha sonra sanssiz sakatlik gecirdi ve formunu bi daha yakalayamadi

Yorum

• Birde Revaz vardı bunların diğer kardeşleri. Köln'de oynuyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X