İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
AZ ALKMAR'A GERİ DÖNDÜ

Şota AZ Alkmar'da
01 Temmuz 2008 / 17:14
Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Gürcü futbolcu Şota Arvaladze, Hollanda'nın AZ Alkmar takımına geri döndü.
Futbol oynadığı AZ Alkmar'dan ayrılarak Tiflis'te Haziran başında yaptığı jübile ile aktif futbol hayatını sona erdiren Şota'nın, bu kez aynı takımda yardımcı teknik direktör olarak görev alacağı bildirildi.
Gürcistan'da çok sevilen ve unutulmazlar arasına giren Şota'nın, AZ Alkmar ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi.Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
Şota bir basamak geride kaldı

08 Temmuz 2008 16:27
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından oynayan futbolcular içindeki en golcü isimleri listesinde 5. sırayı elde etti.
Şota bir basamak geride kaldı
Galatasaray'ın en fazla gol atan futbolcusu ünvanına sahip olan Hakan Şükür, IFFHS'in yaptığı "futbol yaşantısını sürdüren futbolcular içinde liglerdeki en golcüler" listesinde 5. sırada, Trabzonspor'un eski golcüsü Şota ise Kral'ın bir basamak gerisinde yer aldı!
Galatasaray'la yollarını ayıran Türk futbolunun 'Kral' lakaplı futbolcusu Hakan Şükür, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından oynayan futbolcular içindeki en golcü isimleri listesinde 5. sırayı elde etti.
Hakan Şükür, IFFHS'nin listesinde 534 maçta attığı 268 golle Thierry Henry, Ruud van Nistelrooy, Ronaldo gibi birçok dünya yıldızını geride bıraktı. Hakan Şükür'ün en yakın takipçisi konumundaki Şota Arvaledze ise geçtiğimiz ay futbol kariyerini noktalamasına karşın listede yer buldu.
Şota, 430 maçta 263 gole imza atma başarısı göstererek listenin 6. sırasında yer buldu. Guatemala'da CSD Guatemala forması giyen Juan Carlos Plata 513 maçta attığı 287 golle listenin zirvesinde yer almayı başardı.Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS
Yorum
-
nasıl teşekkür etsem bilemedim.İlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şotanın futbolunu değilde ne için mücadele ettiğini anlatayım rakip slovan bratislava maçı 4.1 aldık şota maç sonunda çalan müzik eşliğinde 10. dakika tribünün önünde oynadı dans etti şu an hangi futbolcumuz terli bir şekilde seyirci ile şov yapar adam o gün seyiciden ayrılamıyordu şota trabzonu seviyordu
çocukluğuma denk gelen bir maçtı, daha sonra bir türlü ne maçı olduğunu hatırlayamadım.
demek slovan bratislava...hemen bulup indireceğim o görüntüleri!
çok sağol abi, çok teşekkür ederim
"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
bulursan linkini koyar mısınİlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl teşekkür etsem bilemedim.
çocukluğuma denk gelen bir maçtı, daha sonra bir türlü ne maçı olduğunu hatırlayamadım.
demek slovan bratislava...hemen bulup indireceğim o görüntüleri!
çok sağol abi, çok teşekkür ederim
!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Şota gelmek istemiyor!
Trabzonspor'un eski yıldızı Şota Arveladze, basında yer alan iddialarla ilgili konuştu! Bordo mavili camia ve taraftarın unutamadığı Gürcü isim, Ersun Yanal'ın ardından Karadeniz ekibinin teknik adamlığına geçmesi ile ilgili çok olgun bir yorumda bulundu! Şota, Van Gaal iddialarına da yanıt verdi!
Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota , basında yer alan iddiaların aksine bordo-mavili kulübün başına geçme düşüncesinde olmadığını belirtti.
“Benim düşünceme göre, Trabzonspor takımına daha tecrübeli bir hoca gerekiyor. Ben daha bir senedir hocalık yapıyorum. Bu benim için mutluluk verici tabii. Trabzonspor'u takip ediyorum. Bu sene de şampiyon olamadı. Bence daha tecrübeli bir hocaya ihtiyaçları var. Benim o kadar tecrübem yok. Ama adımın geçmesi çok mutlu ediyor beni. Şampiyonluğa oynayan böyle büyük bir takımın daha tecrübeli bir hocaya ihtiyacı var. Onun için sıcak bakmıyorum. Bence yanlış olur”.
Ünlü teknik adam Van Gaal'in büyük takımların gündemine geldiğini de hatırlatan Şota, “Biz kendisi ile birkaç kere konuştuk o konuda. İstanbul takımları O'nu çağırıyordu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bana sordu. Ancak bu iki sene önceydi. Sonrasında bu konuda hiç konuşmadık. Bu sene şampiyon olduk ve B.Münih gibi R.Madrid gibi takımlar kendisini aradı. Ama bilmiyorum bana hiçbir şey sormadı. Sadece birkaç kere konuştuk İstanbul takımları ile ilgili” dedi. Ünlü hocanın yeni sezondaki planları ile ilgili de konuşan Şota, “Açıkçası takımda kalıp kalmayacağını bilmiyorum.
İki gün önce bu konuda tekrar konuştuk kendisi ile. Daha kararını vermedi. AZ Alkmaar'ı 28 yıl sonra bu sene şampiyon yaptı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynatacak. Daha gelecekle ilgili kararını vermedi” dedi.
spor61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
fazla hatırlayamıoyorum acıkcası ıkısını ama bır gollerı aklımda sotayla arcıl kafalarıyla paslasarak getırıp attıkları gol. bide arçilin genelde sakat oldugu aklımda. babam bunların menajerıyle tanısmıs tesadufen menajerın dedıgıne gore arcıl sotadan cok daha ıyı futbolcu ama sakatlıgı war o yuzden sota daha basarılı gorunuo fln demıstı
SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,
GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
tek kelimeyle muhtesem kardesler

Yorum