Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
-
gelene değil getirene bak.İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmedi Trabzon a Şota-Arçil gibi futbolcular..
Maçlar öncesi mutlaka en az 1 saat önce stadda olurduk..Şota ve Arçil in ısınırken yaptıkları şovu seyretmek için..Şimdi birçoğunuz inanmayacak ama bozuk para ile , para hep havada kalacak şekilde birbirlerini paslaşırlardı..dakikalarca
Teşekkürler ŞOTA......................Seni seviyoruz...Trabzon camiası sana minnettardır....
baş harfi S
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İz bırakanlar unutulmaz Şota.
Seni unutmayacağız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Yolun açık olsun, seni bu taraftar hiçbir zaman unutmayacak.
Birgün yeniden görüşmek üzere...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Zaman çok çabuk geçiyor daha ilkokula gidiyordum 7 numara shota formam vardı....İzmirde yaşadığmdan trabzonsporlu olmamdan büyükler çok severdi beni...Shota derlerdi bana...
Hiç unutmam attığı golleri...Avrupada bizi çok iyi temsil etti ilerde idari alandada inşallah takımda çalışır...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İnanılmaz top tekniği ve sürati ile büyülemişti tüm ülkeyi...
Krallık tacı hediye etti bizlere en üzgün zamanlarımızda..
takım yılgın yorgun düşerse o ateşlerdi..
tribunler takıma küsse o barıştırır, kalecileri doğduklarına pişman ederdi...
bu taraftar varoldukça seni unutmayacak...
Başarılarına idari kariyerinde devam edersin inşallah..
Büyük topçu.
İyi insan.
Yolun açık olsun..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum