Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gercekten cok iyi bir futbolcuydu en azindan beni heycanladiran futbolcularidan biriydi

Gule gule Sota umarim illerde Trabzonsporumuzun basina gelirsin...
    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Futbolculuğu bir yana kişiliği ile herkesi kendine hayran bırakan biriydi o.Taraflı tarafsız herkes tarafından o dönemin en iyi oyuncusu olarak gösteriliyordu.Onun gibisi gelmedi gelmezde.Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim kendisine.
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Seni hiç unutmayacagız.Sen her zaman kalbimizdesin ilerde birgün şampiyonluklarımızda teknik direktörümüz olursun umarım
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Jübilende bile olsa bordo mavi forma altında tekrar seni görmek güzel olacak
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• Teşekkürler Şota..

Yorum

• Reklamları da vardıya çok şirin birşeydi=)

Yorum

• Gürcistan'la yapılan özel milli maçta dünya gözüyle izlemiş,doyamamıştım.Kariyerinin son yıl(lar)ını Trabzonspor'da geçirmesini dilerdim ama kısmet değilmiş.Her şey için teşekkürler Şota
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                "7"

Yorum

• Unutmayacağız.

Teşekkürler Şota...

(UEFA)

Yorum

• Eklediğim resimde Şota nın yumruğuna bakın.Takım için herşeyini verirdi.O artık bir Trabzonlu , bir Trabzonsporluydu..

Evine röportaja gidildiğinde horon elbisesi giymiş olmalarına ne demeli ?
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• herşey için teşekkürler şota bundan sonraki yaşamında başarılar

arkadaşlar jubile maçını verecek olan bir tv kanalı var mı ? bilgisi olan var mı ?
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Trabzonspora gelmiş en iyi verim aldığımız yabancı futbolcuydu. Bizden biriydi aslında. Bizimle özdeşleşmişti. Onun futbolunu ve gollerini gözlerimizle gördük. Gerçektende çok büyük bir yetenek. Jübile için Trabzonspor formasını giyecek olması bile bende acayip heyecan yaptı valla

Yorum

• ben bu habere çok sevindim.
                          çünkü;sota fulbolcu olarak ts ye pek faydalı olamayacaktı.ama kendisini hoca olarak geliştirecekmiş.belki ilerde bizim t.direktörümüz olur.ne dersiniz?
                          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Bir gün mutlaka!..

Seni seviyoruz Şota...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Çocukluğumun futbolcularından bir tanesiydi...
                              köyde otururken aramızda maç yapardık arkadaşlarla okulumuzun önünde ''şota benim adım olacak şota benim adım olacak '' diye tartışırdık kendi aramızda
                              eyy gidi günler...

seni asla unutmayacağız,unutamayız zaten...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Gelmedi Trabzon a Şota-Arçil gibi futbolcular..

Maçlar öncesi mutlaka en az 1 saat önce stadda olurduk..Şota ve Arçil in ısınırken yaptıkları şovu seyretmek için..Şimdi birçoğunuz inanmayacak ama bozuk para ile , para hep havada kalacak şekilde birbirlerini paslaşırlardı..dakikalarca

Teşekkürler ŞOTA......................Seni seviyoruz...Trabzon camiası sana minnettardır....
                                ....................Celliac ..................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X