Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorun çıkardığın 11 lerde değil hocam , bence gayet güzel ve hakkaniyetli davranıyorsun ama takım 3 aydır seninle çalışıyor . Bu takım neden hala top oynamıyor ? BJK-GS Maçları hariç top oynamadık , bu iki maçta da rakip üstümüze gelince atak bulduk ancak .

Hocam bize Seviye atlatmak yerine , bizi daha da büyütmek yerine küçültüyorsun . Büyük takım Anadolu takımına karşı üstün oynamalı , yenilse bile en az 5-6 net pozisyonu olmalı . Biz o zaman sana laf etmeyiz , şanssızdık der geçeriz ama top oynayamıyoruz hocam . Olmuyo

Yorum

• Hayır yorum yapıyorlar bide eklemede yapıyorlar, yorumu anlayacak kıvamda değilsin peki yazılmamış olanı niye yazıp ekleme yapıp kendine göre yontuyorsun sunuyorsun ?

Zaten sinirliyim bide polyannacı Şota tayfasını kaldıramayacağım hiç havamda değilim!
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türkiye'de tek ön libero ile oynayacak, üstünlük sağlayacak takım yok.

Geçen hafta BJK Atiba ile aynı şeyi yaptı.

Hücuma geçişlerde, pozisyon bulmakta sıkıntı yaşadığı gibi. Orta alandaki ikili mücadelelerde, mücadele kısmında sorun yaşadılar.

Bu forumda Mehmet Ekici'nin 8 numara oynayamayacağını pek çok kez söyledim.

Çünkü dönen topları alacak sertliği ve enerjisi yok. Bunlara Yusuf ve Erkan da eklenince efor sorunumuz ortaya çıkıyor.

İkinci söyleyeceğim şey. 3 bölgedeki durağanlık ve harekatsizlik.

Hızlı paslar, kısa üçgenler, atağın yönünü değiştirme, pası var, boşa kaç vs... gibi çabuk oyuna dair en ufak girişimimiz yok.

Hal böyle olunca 10 kişilik Osmanlı karşısında bile üstünlük kuramadık.

Öbür taraftan istatistik olarak paylaşılacak detay. Kalemizde duran toptan 5 gol gördük. İlk devrelerde tek golümüz var.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yorumun devamını okusana, beynini irdelediğim yorumun devamında ne yazıyor okusana, ben maça çıkan kadroyu mu eleştirmişim bir okumayı denesene ?

Olmayan beyninizle laf sokuyorsunuz, ben yorumumun arkasındayım sen mevzuyu anla sonra gel iki kelam ederiz.

Maçtan önce yazdığın hücum hattı ile başladık ama favori falan olamadık.
          Boş boş konuşmayla olmuyor bu işler.
          Gerçi ben kime ne anlatıyorum ki.. senin çoğu işin böyle zaten.
          Az mı ev araba sattırdın millete

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçtan önce yazdığın hücum hattı ile başladık ama favori falan olamadık.
            Boş boş konuşmayla olmuyor bu işler.
            Gerçi ben kime ne anlatıyorum ki.. senin çoğu işin böyle zaten.
            Az mı ev araba sattırdın millete

Hakikaten ev arabalı yorumlarımın totem olduğunu, istanbulluların maçlarda dalgasına yazdığım totemvari yorumların ciddiye alındığını gördüm ya, seni 2. kere gol atıp uğurluyorum güzel kardeşim.

3. golü yemeden git. Harbi sinirliyken hiç çekilmiyorsunuz.

Yorumumda ne dediysem çıkmış adam favoriydik ne oldu şimdi Şota yı eleştiriyorsun demeye getiriyor, ya şaka mısınız okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz nedir bilmiyorum ama forumda çok var sizden.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Senden ancak reklam yıldızı olur.

Yorum

• Futbolun basitliğini kavrayamamış ve/veya bunu oyunculara yansıtamamış teknik adam. En çok da o, saha içinde bir şeyler denerken "sonuçta her gün takımı izliyor, profesyonel şekilde bu işi yapıyor, vardır bir bildiği" diyemeyişimiz üzücü. Şahsen ben o güveni hissedemiyorum.

"Trabzonspor'a sevildiğim için değil, başarılı olduğum için geldim" demişti. Umarım sevildiği için geldiğini anlamıştır. Zira ben ortada herhangi bir somut başarı göremiyorum.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ben hoca ile ilgili bir sorun Olduğunu düşünmüyorum. En güvendiğim Mbia ve Cavanda bile koşmuyorsa yapacak birşey yok.

Yorum

• Başlığın sonuna soru işareti konmalı. Gerçekten teknik direktör mü?
                    Geçen senenin yıldızı Ekici oyundan alınıyor. Rakip 10 kişi kalmışken takımın 10 numarası oyundan çıkıyor. Orta saha kara bir delik. Gol yiyoruz 2 tane ön libero oyuna alınıyor.
                    Alper diye bir adam sol bek. Geri dörtlünün ikisi 2.lig seviyesinde. Medjani, Cardozo ve Ekici 11 e monte edilememiş. Onur rezil bir performansla oynuyor. Bu hale nasıl geldi?

Takım beş parça olmuş. Sizin işiniz tespit yapmak mı çözüm bulmak mı?

Van Gaal 'in yardımcılığını yaptın. Hiç mi bir şey öğrenemedin?

Topluca istifa!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakikaten ev arabalı yorumlarımın totem olduğunu, istanbulluların maçlarda dalgasına yazdığım totemvari yorumların ciddiye alındığını gördüm ya, seni 2. kere gol atıp uğurluyorum güzel kardeşim.

3. golü yemeden git. Harbi sinirliyken hiç çekilmiyorsunuz.

Yorumumda ne dediysem çıkmış adam favoriydik ne oldu şimdi Şota yı eleştiriyorsun demeye getiriyor, ya şaka mısınız okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz nedir bilmiyorum ama forumda çok var sizden.

Maçtan önce bir hücum hattı veriyorsun ve iddaalı bir şekilde ancak bu hücum hattıyla çıkarsak maçın favorisi oluruz diyorsun.
                      Şota'da aynı hücum hattını sahaya sürüyor ama 10 kişilik takıma 3-1 yeniliyoruz.
                      O hücum hattıyla başlamasak ve yine bu şekilde yenilseydik neden böyle bir hücum hattıyla başlamadık diyecektin.
                      Bende bu durumu örnek verdim işte.. dediğin gibi sizin gibiler çok var bu forumda.
                      Tek yaptığınız boş boş konuşmak.
                      O varsa o oynar o niye yedek vs.
                      Devam et sen totemlerine.

Yorum

• Golü yiyeceğimizi 60 yaşındaki babaannem bile gördü ama sen görüp orta sahayı sağlamlastıracak değişikliği yapmadın.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Tam bir inatçı keçi,, Oyunu okuyamadığı için yaptığı hiçbir değişiklik takıma fayda sağlamayı bırak takımı daha da çökertiyo.

Yorum

• zero.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçtan önce bir hücum hattı veriyorsun ve iddaalı bir şekilde ancak bu hücum hattıyla çıkarsak maçın favorisi oluruz diyorsun.
                              Şota'da aynı hücum hattını sahaya sürüyor ama 10 kişilik takıma 3-1 yeniliyoruz.
                              O hücum hattıyla başlamasak ve yine bu şekilde yenilseydik neden böyle bir hücum hattıyla başlamadık diyecektin.
                              Bende bu durumu örnek verdim işte.. dediğin gibi sizin gibiler çok var bu forumda.
                              Tek yaptığınız boş boş konuşmak.
                              O varsa o oynar o niye yedek vs.
                              Devam et sen totemlerine.
                              Constant ve Okay yok,

_______mbia__ekici

___yusuf___marin___erkan

___________fark etmez!

Şu hücum hattı hariç kimle çıkarsak çıkalım maçın net favorisi Osmanlı olur. Şota krediyi doldurdu, Akhisar ve Gs maçlarında oyuncu değiştirme felaketleri ve Özer sevgisi 5 puana patladı.

3 atarız 5 atarız diyenler veya şampiyonluk beklentisi olanlar biraz kabuklarına çekilse iyi olur çünkü o mevzu Ümit abinin dediği gibi gs maçında bitti. Biz şimdi sinsi ve arkadan gelen takım rolüne girmeliyiz, şampiyonluğu dillendirince başımıza gelenler malum.

Bugün en kritik maça çıkacağız, yenemezsek geçen yıldan farkımız olmaz takım dağılır gider toparlayamayız. Maçın net favorisi Osmanlı, şaka yapmıyorum. Sahaya canavar gibi çıkıp ilk 45 dk maçı bitiremezsek bizden ne köy olur ne kasaba. Osmanlı ya da puan kaybederiz sonra geleneksel havlu atma şenliklerine başlarız. Şota bunun bilincindedir umarım.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Okuduğunu anlamada problemin var, bari yorumlarımı evirip çevirip kendi görmek istediğin gibi foruma yansıtma.

Hayır yazı apaçık ortada, hala neyin derdindesin anlayamadım. Ne yazmışım, hangi kısımlara dikkat çekmişim, sen ne yazıyorsun... Ne alaka yani ? Yazılanı anlamayı deneyin, belki o zaman tartışabileceğimiz bir ortam olur...
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 19:08.

Yorum

• Senin yorumlarını zaten ciddiye alan yokmuş ki.
                                Ben hata yapmışım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X