Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben yeni üyeyim arkadaşlar merhaba ts miz feneri bu hafta yener bize uefa yolunu aralar

Yorum

• cok özledık senı şota arveladze..sen unutulmazlar arasındasın
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
        I never forgive, I never forget..

Yorum

• Paylaşım için teşekkürler. Çok hoş. Eline sağlık.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Sık sık duyuyorduk zaten Hollanda'da Trabzon derneklerinin davetlerinin hiçbirisini geri çevirmediğini..

Ne de güzel yakışıyor o forma sana.. Helal olsun vallahi...
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sık sık duyuyorduk zaten Hollanda'da Trabzon derneklerinin davetlerinin hiçbirisini geri çevirmediğini..

Ne de güzel yakışıyor o forma sana.. Helal olsun vallahi...

evet berat ayni $eyi bende dü$ündüm...
              aklima o eski günler geldi...umarim tez bir vakitte bi $ekilde o formayi yine giyer üstüne, futbolcu olarak olmasada-Menejer, TD vs...

unutmadik seni Trabzonspor'lu $OTA
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bencede transfer edilmesi takıma büyük katkı sağlar. Türk statüsünü geçirip takıma vereceği havayı bi düşünşenize. 2 çalım ondan 3 çalım yattaradan tribünlerin dolmasını isteyen yönetime duyurulur. Tomas jun + Jefferson+500.000.USD verilerbilir bence.(Çokmu oldu ) )
                Uftin Karalardayım...

Yorum

• Shotayı Görmemey kim istemezki onun o akıl dolu calımlarını en azından bi sezon içinde olsa...
                  Yönetime Duyurlur...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• sota gelmelı bence eskı fırtına gerı donmelı
                    OrDu dAn AdAm ÇıKmAz dErLeR aMa bEn ÇıKtIm TrAbZoN sPoR Lu OlDuM

Yorum

• yaslandı artık ama yıne de ıs gorur en azından bızde jubıle yapsa ona olan mınnettralıgımızı bı nebze odemıs oluruz

Yorum

• kesinlikle büyük motivasyon olur takım için ama yıpratılır diye korkmuyorda değilim. hep o aklımızın bi köşesined unutamadığımız gibi kalsın bence.

işte bir efsane: fb:3 ts: 4 shota-hami show:http://www.youtube.com/watch?v=MM_25S1ixHU
                        En son brkttlv tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 01:04.

Yorum

• maçtaki kadrıya dikkat fenere karşı oynuyoruz ve 4 forvetle hami şota arçil orhan
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Valla yaşlandı falan ama ben yınede güzl oynıcagından eminim o bir efsane ve efsanelerr asla ölmez ve yorulmazlar
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• en azından o eskilerden kalam biri olarak yüreğini koyaak oynarsa utanırda diğerleri de adam gibi top oynarr ...

ayrı bir hava katar takıma şehre , taraftara bence çok ii olur..

Yorum

• bence epey yaşlandı şota ama şota o....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X