Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jübile istanbuldada yapılmalı ki Hami için büyük bir org. yapalım...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Gerçekten herkes hemfikirse bu konuda.. yöneticiler bi ayarlayıversin hadi bakalım ayıptır şu başlık ne zamandır duruyo şurda biz bize konuşarak olmaz ki

Yorum

• şöhretler turnuvasında attığı golü görmedinizmi son saniyede füze yi yolladı yine
        NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• ah samet aybaba ah..
          hami gönderilmeseydi şuan hem kulupte teknik işlerde görev alıyordu hem kaptandı.. keşke bursa macında kolu kırılmasaydı... evet evet fazla abarttım :
          acilen jubilesi yapılmalı...

futbolda en sevdigim ve ts nin basında t.direktör olarak görmek istedigim birisidir hami..
          7n bitirdin bizi

Yorum

• KHE çok güzel bir proje

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• jubile yapılsa iyi olur.

Yorum

• arkadaşlar 41. yıl etkinliklerinde hamiye bir jubile yakışmaz mı sizce......ben görüşüzü yolladım siz de yollayın..hatta kampanya falan yapalım...rakip schalke olsun..

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KHE çok güzel bir proje
                  Ya fikir iyi fikir de ben yazıya dökemedim..
                  Oldum olası zaten beceremem böyle bürokratik (yarı bürokratik) cümleler kurmayı..
                  Muhabbet adamıyım, ondan olsa gerek..

Poetrius hocamızdan ya da Tunga abimizden rica etsek de yazılabilri bir şekile çevirse güzel olur..
                  Ortak bir metin ile yollarız hep mailleri taraftar projelerine...
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 15 sene sonra bi çocuğunuz olsa onu yetiştirirken trabzon tarihinden hangi futbolcuyu anlatırsınız ben haminin frikiklerini anlatırdım 15 değil 50 senede geçse ne hami nede bize yaşattığı mutluluklar unutulmaz

Yorum

• O adrese teslim füzeleri kim unutabilir
                      .

Yorum

• Hami bizi 15 sene sırtında taşıdı,biz onu 1 gün sırtımızda taşıyamadık yazıkk....

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• evet ben mail attım bile siz hala yollamadınızmı çok ayıp beylerr

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatten sonra belki jübile komik durur ama geliri bağışlanmak üzere bir gösteri maçı çok iyi olur kanımca.. Sezon açılmadan hemen önce ya da kamptan hemen sonra...
                            Trabzonspor'a emek vermiş eski oyuncular ile şimdiki kadro (tabi emektarlarımız bir şekilde kazanacak)...

Düşünsenize

Hami --- Şota

Abdullah ---------------Ünal(Kaptan)---------------- Soner

Osman -------------------------İskender
                            Hamdi ---- Ogün ----- Lemi

Nihat

Yedekler: Orhan (Furtuna Orhan), Cengiz, Kemal, Metin Aktaş, Vugrineç, Arçil

--------------------------------------------------------------------------

Umut

Barış--------------------------------------Yattara

Selçuk ---------- Colman
                            Hüseyin

Cale - Egemen - Giray - Serkan

Tolga Zengin

Yahu ne maç olur be....

şu takım nasıl şampiyon olamadı hayret doğrusu
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• sadece keşke diyebilyorum....
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim