Jübile istanbuldada yapılmalı ki Hami için büyük bir org. yapalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
ah samet aybaba ah..
hami gönderilmeseydi şuan hem kulupte teknik işlerde görev alıyordu hem kaptandı.. keşke bursa macında kolu kırılmasaydı... evet evet fazla abarttım :
acilen jubilesi yapılmalı...
futbolda en sevdigim ve ts nin basında t.direktör olarak görmek istedigim birisidir hami..7n bitirdin bizi
Yorum
-
-
Ya fikir iyi fikir de ben yazıya dökemedim..İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKHE çok güzel bir proje
Oldum olası zaten beceremem böyle bürokratik (yarı bürokratik) cümleler kurmayı..
Muhabbet adamıyım, ondan olsa gerek..
Poetrius hocamızdan ya da Tunga abimizden rica etsek de yazılabilri bir şekile çevirse güzel olur..
Ortak bir metin ile yollarız hep mailleri taraftar projelerine...
Yorum
-
şu takım nasıl şampiyon olamadı hayret doğrusuİlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra belki jübile komik durur ama geliri bağışlanmak üzere bir gösteri maçı çok iyi olur kanımca.. Sezon açılmadan hemen önce ya da kamptan hemen sonra...
Trabzonspor'a emek vermiş eski oyuncular ile şimdiki kadro (tabi emektarlarımız bir şekilde kazanacak)...
Düşünsenize
Hami --- Şota
Abdullah ---------------Ünal(Kaptan)---------------- Soner
Osman -------------------------İskender
Hamdi ---- Ogün ----- Lemi
Nihat
Yedekler: Orhan (Furtuna Orhan), Cengiz, Kemal, Metin Aktaş, Vugrineç, Arçil
--------------------------------------------------------------------------
Umut
Barış--------------------------------------Yattara
Selçuk ---------- Colman
Hüseyin
Cale - Egemen - Giray - Serkan
Tolga Zengin
Yahu ne maç olur be....
Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
sadece keşke diyebilyorum....Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ayıptır şu başlık ne zamandır duruyo şurda biz bize konuşarak olmaz ki
füze yi yolladı yine

Yorum