Beni Trabzona daha fazla asik ettiren adam. O bir Efsane .. Jübilesinide görürüz insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
bu sene Oktay Derelioğlu için Trabzonspor ve beşiktaş maç yapacak...
umarım bu maç Yönetimimize bazı eksik kalan şeyleri hatırlatır...!!!Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
den den ..İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami ve şotaya sezon açılışında beraber jübile yapsalar süper olurdu hem açılışa taraftar ilgisi artmış olurdu...Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Kesinlikle Süpper olur...İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami abime büyük bir jubile yakışır schalke 04 le yapılacak bir jubile hami abi için dahada bi anlam taşır sanırım
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum