bencede şuan oynasa en az 10 gol atmıştı şöyle rezil bi ligde hami bizi çok rahat şampiyon yapardı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami mandıralı nedn bu siteye üye olmuo aslında futbolcularda olabilir neden olmasın kı
onlar sürekli burayı takip ediyo kafanı yorma sn
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
10 numara HAMİ MANDIRALI,
yaşı 17,FORMA NUMARASI DA 17
ZONGULDAKSPOR-TRABZONSPOR maçı sonradan oyuna girdi,sarışın cılız biri bende cocuğum ama kardeşim adam vuruyor nerden olsa ve sonra sonra öğretti ki bizlere,ben 10 numara HAMİ MANDIRALI...
Senin ve ÜNAL KARAMAN ın yerleri dolmadı özletiyorsunuz futbolunuzu,o kadar çok şey yazmak istiyorum ki hakkında sözler kifayetsiz kalıyor sadec ve sadece diyorum ki izleyemenler i,çin çok büyük bir kayıp HAMİ MANDIRALI..
Bu AŞK bitmez, bu FIRTINA dinmez..!
Ruhsuz futboLcu İS-TE-Mİ-YO-RUM..!
Yorum
-
-
hami Trabzonsporda en buyuk yanlıs yapılmıs kısı bence herne yaptıysa yaptı ama bızı on kusur sene o tasıdı bu unutulmamalıMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
Hami ne yanlış yaptıki?
Çık sahaya Oyna dediler oynadı, Shalkeye git dediler gitti, Trabzona dön dediler döndü.
Futbolu bırak dediler bırakmadı.Sana bu takımda yer yok dediler o başka takımı gitti.
Sigarayı bile bırakmayı beceremeyenler Hayatı Futbol olan 30 yaşını aşmış birisine haydi bırak dediler. Hakan Şükür 35 inde hala bırakmıyor.HAtta Milli Takımdada var.Tugay Kerimoğlu hala oynuyor. Şimdi soruyorum yanlışı hatta ayıbı kim yaptı?Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Hami konusu bende kanayan yaradır. Ona reva görülenler Trabzonspor tarihinde kocaman bir kara lekedir. Ligde 200 golü aşmış, adı Trabzon'la özdeşleşmiş bir oyuncu (adam bile vursa) bu şekilde sürgün edilemez. Kaldı ki onun döneminde mahalle aralarında maç yapan çocuklar bile frikik atacakları zaman "Hami topun başına geliyor" gibisinden rakibi uyarırlardı, yani bence Hami efsaneydi
Zaten ikinci sınıf oyuncu gibi apar topar A.gücü'ne gönderilmesi başlı başına bir ayıpken hala jübile yapılmamış olması hepten rezalet.
Yarın jübilesini yapıyoruz desinler, sadece Bako'ya attığı golün hatrına işimi gücümü bırakır Trabzon'a gelirim.Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
1. Digitürk 2.İbrahim Hacıosmanoğlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
6. Öztürk Pekin +1. Azize Yıldıvım
Yorum
-
Hami deyince başlıyor millet ey gidi günler be ne adamdı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bu adam Trabzonsporla özdeşleşmiş ve biz onu göremiyoruz bir jubile zor geliyor, neyi becermiş bu yönetimde Hami ye jubile yapıcak bide böyle bi gerçek var.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum