Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tek b i r laf var HAMIDEN BASKASI YALANNNNN

Yorum

95-96 da tesislere gidip futbolcularla fotolar çektirmistik. ünal tenezül edip yanimiza gelmemisti, ogün apo tolunay ..... öylesine iste yanimizda durmustu. sanki baska dünyalarin insani gibi davraniyorlardi.

ama HAMItam bir insan canlisi, efendi, bizden biri gibiydi. mütevazi kisiligini içten tavrini aradan 8 yil geçti ama hiç unutmadim. imkan olursa buraya koyarim onunla çektirdigim fotoyu [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Hami gibi biri gelmez artik...

saygilar
      Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

.... Adam ne sut cekerdi ankaraqücüne bir golü wardi hala aklimda nerdeyse orta sahadan attiydi hey qidi hami heyyy ......
        ....Bir efsanedir TRABZONSPOR 3 yilan arasinda....

Yorum

herkes alsin

Yorum

Geçen sali uzun sokakta yürürken HAMI abiyle karsilastik. Dogruyu söylemek gerekirse soguk, söhretinde etkisiyle biraz havali birini bekliyordum.[img]smileys/smiley9.gif[/img] HAMI MANDIRALI'yi gerçekten çok severdim ama bu karsilasmadan sonra ona olan sevgim kat kat artti. hava oldukça soguktu, birazda yagmur çiseliyordu ve yaninda arkadasi vardi ama o bize zaman ayirdi üstelik çok kibar ve sevecendi. fotograf çektirdik.söyledim ya bu tavirlarindan sonra ona olan sevgim çok daha büyüdü. ( geçen yil ts.da kadroya bile giremeyen bir futbolcuyla karsilasmis konusmaya çalismistim, öyle bir tavir sergilemistiki konustuguma konusacagima pisman olmustum) ama HAMI abi öyle degildi ve beni çok sasirtti. ayaküstü aceleyle ona BMN'yi sordum "Artik koptum, uzaklastim böyle seyleri pek takip etmiyorum" gibi seyler söyledi. Belliki onu çok küstürmüsüz.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

olurda MERAK EDIP buraya ugrarsa ona bir kez daha TESEKKÜR EDIYORUM
            Fanatik Pacci

Yorum

hami mandirali frikikci kralimizdi

her zaman ornek alacagimiz kisidir

Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

artik senol hocamla beraber kulube hizmet edecekmis

yakisir benim kral abime HAMIIIIIIIIIIIIII
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Haminin trabzonsporda görev yapmasini çok isterim yakisir ona trabzonspor da kaç sene top oynamis adam bir tarafta durmasini istemiyorum hami unutmak mümkün degil hami yi unutan trabzonsporlu degildir

BMN KOCAELİ

Yorum

ben suanda bile haminin trabzonsporda oynamasini çok isterim oynasin ve bu sene jubilesini yapsin
                    BMN KOCAELİ

Yorum

Bu sene besiktas maçinda frikik oluyor ve ben sevinemiyorum bile frikik olduguna çünkü trabzonspor da frikik adam yok thijs var dediler oda topa vurmaktan aciz yalandan yere o kadar para verdik thijs e o yüzden hamiden baskasi yalan frikik konusunda
                      BMN KOCAELİ

Yorum

kralin gollerini nerden indirebiliriz site faln mi var
                        PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

EFSANEM
                          Bizans Dusmani

Yorum

TrabzonsporLuLar oLarak Kendimizi SucLu buLuyorum ve Hami AdInI andigim an Utaniyorum AdamI Kovar Gibi Gonderdik bir JubiLe Dahi yapmadik

Yorum

trabzonda gorev airsa super olur trabzonada ole bi teklif yakisir hami abim bu isi en iyi sekilde yapacaktir
                              sorma neden...
                              hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

GELMEDI SENIN GIBI BOMBACI GELEMEZDE BU ALEMDE TEK KRAL SENSIN BASKA YOOOOOOOOKKKKKKKKK
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim