tek b i r laf var HAMIDEN BASKASI YALANNNNN
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
95-96 da tesislere gidip futbolcularla fotolar çektirmistik. ünal tenezül edip yanimiza gelmemisti, ogün apo tolunay ..... öylesine iste yanimizda durmustu. sanki baska dünyalarin insani gibi davraniyorlardi.
ama HAMItam bir insan canlisi, efendi, bizden biri gibiydi. mütevazi kisiligini içten tavrini aradan 8 yil geçti ama hiç unutmadim. imkan olursa buraya koyarim onunla çektirdigim fotoyu [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Hami gibi biri gelmez artik...
saygilarVatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Geçen sali uzun sokakta yürürken HAMI abiyle karsilastik. Dogruyu söylemek gerekirse soguk, söhretinde etkisiyle biraz havali birini bekliyordum.[img]smileys/smiley9.gif[/img] HAMI MANDIRALI'yi gerçekten çok severdim ama bu karsilasmadan sonra ona olan sevgim kat kat artti. hava oldukça soguktu, birazda yagmur çiseliyordu ve yaninda arkadasi vardi ama o bize zaman ayirdi üstelik çok kibar ve sevecendi. fotograf çektirdik.söyledim ya bu tavirlarindan sonra ona olan sevgim çok daha büyüdü. ( geçen yil ts.da kadroya bile giremeyen bir futbolcuyla karsilasmis konusmaya çalismistim, öyle bir tavir sergilemistiki konustuguma konusacagima pisman olmustum) ama HAMI abi öyle degildi ve beni çok sasirtti. ayaküstü aceleyle ona BMN'yi sordum "Artik koptum, uzaklastim böyle seyleri pek takip etmiyorum" gibi seyler söyledi. Belliki onu çok küstürmüsüz.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
olurda MERAK EDIP buraya ugrarsa ona bir kez daha TESEKKÜR EDIYORUMFanatik Pacci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum