Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hami Mandıralı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstifa et

Yorum

• Trabzonspor Hamiyle kamikaze yapmıştır. Umarım bir daha Trabzonsporun kapısının önünden geçmez.

Yorum

• Sen hala istifa etmedinmi? Olayların arasından sıvışacağınımı sandın pantolonuna tükürdüğüm.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Onur çıkarken ellerin cebinde bir fotoğrafın var ya O herşeyi anlatıyor....

Takıma fotoğrafı çekilen bir taraftar kadar bile faydan yok....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Utanç duyuyorum.

Yorum

• Defol ulan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• şu maç bir sana bir de şikeci ve avanelerine yaradı yanarımda buna yanarım.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• kaç aydır 100bin tl aldın aylık, yetmiştir heralde dolmuştur cebin

Yorum

• Erkan'da oyuna girmek istemeyerek posta koymuş.

Oyuncu istiyor diye hoca getirirsen,kadroyu çeteyi memnun edeyim diye kurarsan bu hale düşersin.

Yorum

• utanmaz

Yorum

• Mersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti. Üstüne haftalardir yüzüne bakmadigi Salih ve Musa'yi sürdü sahaya.

Bu adamin ne yaptigini anlayan varsa söylesin. Ne bicim mantik sacmalik bu yaptigi. Kötü niyetli olsam kaybetmek icin böyle ofansif kadro ile cikti diyecem.

Yav küme düsme potasinda ki takimlara karsi defansif sampiyonluk adaylarina karsi ofansif yapi'da cikiyor adam. Dün 4 yedin ki isteseler daha fazla atarlardi bjk macinda Esteban olmasa orda da 4-5 tane yiyecekti.

Defol git senden bi cacik olmaz

Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
                        HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti. Üstüne haftalardir yüzüne bakmadigi Salih ve Musa'yi sürdü sahaya.

Bu adamin ne yaptigini anlayan varsa söylesin. Ne bicim mantik sacmalik bu yaptigi. Kötü niyetli olsam kaybetmek icin böyle ofansif kadro ile cikti diyecem.

Yav küme düsme potasinda ki takimlara karsi defansif sampiyonluk adaylarina karsi ofansif yapi'da cikiyor adam. Dün 4 yedin ki isteseler daha fazla atarlardi bjk macinda Esteban olmasa orda da 4-5 tane yiyecekti.

Defol git senden bi cacik olmaz

Ben ne yapmaya calistigini anladim, Hami her zaman karaktersizin tekiydi.
                          Her zaman "Benim olmazsa onunda olmasin" mentalitesiyle yasadi.
                          Senol hocayi cekememdiginden ve sampiyonluk yasamasini istemediginden dolayi beklerde haftalardir oynamayan adamlara görev vermistir.

Haftalardir Sadi Hocanin cikardigi genclere sans vermemesinide buna bagliyorum, özellikle Muhammet Besir konusunda cok ciddi bir kiskanma ve cekememezlik hissediyorum Hamide.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti.

Günlerdir bunu düşünüyorum.

Yorum

• Manager lik oyunlarında bile kulüp yönetmeyecek bir efsane eski futbolcumuzsun....
                              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• çok kızdırmadan gönlünü alarak göndermeliyiz.sonra hırslanıp klübün başına bela oluyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim