İstifa et
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hami Mandıralı
Daraltma
X
-
Mersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti. Üstüne haftalardir yüzüne bakmadigi Salih ve Musa'yi sürdü sahaya.
Bu adamin ne yaptigini anlayan varsa söylesin. Ne bicim mantik sacmalik bu yaptigi. Kötü niyetli olsam kaybetmek icin böyle ofansif kadro ile cikti diyecem.
Yav küme düsme potasinda ki takimlara karsi defansif sampiyonluk adaylarina karsi ofansif yapi'da cikiyor adam. Dün 4 yedin ki isteseler daha fazla atarlardi bjk macinda Esteban olmasa orda da 4-5 tane yiyecekti.
Defol git senden bi cacik olmaz
Gesendet von meinem GT-I9515 mit TapatalkHY67...
Yorum
-
Ben ne yapmaya calistigini anladim, Hami her zaman karaktersizin tekiydi.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti. Üstüne haftalardir yüzüne bakmadigi Salih ve Musa'yi sürdü sahaya.
Bu adamin ne yaptigini anlayan varsa söylesin. Ne bicim mantik sacmalik bu yaptigi. Kötü niyetli olsam kaybetmek icin böyle ofansif kadro ile cikti diyecem.
Yav küme düsme potasinda ki takimlara karsi defansif sampiyonluk adaylarina karsi ofansif yapi'da cikiyor adam. Dün 4 yedin ki isteseler daha fazla atarlardi bjk macinda Esteban olmasa orda da 4-5 tane yiyecekti.
Defol git senden bi cacik olmaz
Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
Her zaman "Benim olmazsa onunda olmasin" mentalitesiyle yasadi.
Senol hocayi cekememdiginden ve sampiyonluk yasamasini istemediginden dolayi beklerde haftalardir oynamayan adamlara görev vermistir.
Haftalardir Sadi Hocanin cikardigi genclere sans vermemesinide buna bagliyorum, özellikle Muhammet Besir konusunda cok ciddi bir kiskanma ve cekememezlik hissediyorum Hamide.
Yorum
-
Günlerdir bunu düşünüyorum.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin ve Sivas maclarinda 4-5-1 oynatti. Lig lideri ve ikinciye karsi cift forvet arti savunmasi olmayan Marin (Bjk) ve Mehmet'i oynatti.
Gesendet von meinem GT-I9515 mit Tapatalk
Yorum
-
Manager lik oyunlarında bile kulüp yönetmeyecek bir efsane eski futbolcumuzsun....Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum