Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben bu maçi bizzat Avni Aker'de izleme sansini yakalamis bir kisi olarak hayatimin en zevkli anlarini yasadigim maçti diyebilirim.Herkeste inanilmaz bir hirs vardi.

Bu maçta Ünal sakatti ve oynayamiyordu.Maçtan önce diger futbolcular isinma hareketleri yaparken Ünal sivil kiyafetleriyle yanimiza kadar gelip "kupa bizimdir bizim" diye bagirmisti.Onun hirsini görünce zaten iyice umudum artmisti.Inanin o gün 7 tane atmamiz gerekse yine atardik.

Yorum

Hakem Bülent Yavuz,

Goller:Hami-Hami(Penalti)-Orhan-Hamdi-Seyhmuz(Trabzonsporumu z'un 30.Yil anisina kitabindan alinmistir)

Trabzonspor'umuzun tarih yazdigi çok özel bir gündü.Maçi televizyondan izledim.Fakat ilk maçi 3-0 kaybeden bir takimin seyircisinin inanilmaz destek verdigi,Trabzonsporumuz'a has bir özellikti.

Iste taraftar,iste Sampiyon ayni seyirci potansiyeli ile Avni Aker'de yenemiyecegimiz takim yoktur.
      Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
      Kobra

Yorum

WELL COME PIRANHA HOME

Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
        Kobra

Yorum

Bursaspor'a Avni Aker’de Acı Şok (5-1)

bu sene küme düsünce Karadeniz halkina ve Karadeniz takimlarina karsi saldirgan bir tavir gösteren bursasporlulara bundan 11 yil önce 1993 yilinda Türkiye Kupasinda hak ettikleri seyi vermistik ...

nasil mi?

yer bursa stadi..ve kupadaki Trabzon-bursa eslesmesinde ilk maç bursada.. bursa maçi 3-0 alir ve Trabzon Avni Aker Cehennemine sevinçle gelir

Trabzondaki maçin ilk dakikalarindada 1 gol atar ve Trabzonun isini zora sokarak Trabzonsporun en az 5 gol atmasini saglamistir..

ama Karadenizin Hirçin çocuklarini hiçbirsey yildiramaz..Avni Aker Cehenneminde yanmak degil yakmaktir kaderleri.

Ve oLan oLur..Trabzonspor Sehmuz'un ve diger arkadaslarinin muhtesem oyunlari ve muhtesem golleriyle maçi 5-1 yapar ve Bursayi eler.

Türkiyede ilk defa Cehennem kelimesinin kullanildigi Avni Aker Stadi bir yikima daha sahne olmustur artik..

Edited by: TheRapZoNe

Yorum

hey gidi günler ya.. ben izlememistim maçi ama

ne günlerdi beeeee

alkislar o zamanki kadroda aklimda kalan futbolculardan seyhmuza ve digerlerine

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

ulan gaza geldim be sampiyon trabzon
              Bizans Dusmani

Yorum

bi düsünsenize 5 gol atmaniz gerekiyo ve atiyosunuz [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]daha fazla gerekse yine atacaksiniz... ISTE BU YÜZDEN TRABZONSPOR...
                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Bu maçi çok iyi hatirliyorum. askerdeydim. Tüm bölük komutanlarla beraber maçi seyrediyorduk. 5. golde masanin üstüne çikip yumrugumu öyle bir sallamisimki elimi tavana vurmustum.özellikle komutanlar tip tipbana bakmisti. mactan sonra ranzamin basucuna Trabzonspor bayragi asmistim.
                  Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                  Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

arkadaslar trabzon o maçi ordaki taraftar sayesiyle yendi çünkü o zaman yaklasik 25 bin taraftar hepsi el ele tutusup horan oynadi ve trabzon taraftarini bu zamana kadar maç sonuna kadar susmadigi tek maç o maçtaki destek gibisi hiç olmadi.. belki bana kizacaksiniz trabzon taraftari maç sonuna kadar hep susmaz her zaman destekler diye,, ama birbirimizi kandirmayalim gaziantep maçina dönün taraftarda çit yok millet bekliyoki gol olsun ondan sonra bagralim

Yorum

O maçtan hatirladigim bir baska enstantane de Seyhmuz'un o son bitirici golü attiktan sonra Çilginlar tribününe gidip orada duran ambulansin camlarini yumruklamasiydi. O an o ambulans orada olmasaydi Seyhmuz o hirsla çok rahat tribüne çikardi.Hatirladikça tüylerim diken diken oluyor...
                      <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Bu maçin oynanacagi gün doktordan randevü aldim ve saat 14.00 da muayene olacagim. Maçin ilk yarisi 2-1 bitti bende 1 paket sigarayi bitirdim yil 1993 ,devre arasi hastahane yakin hemen doktora gittim , doktor beni muayene bile etmedi yüzüme bakti sen VEREM olmussun HEYBELIADA SANATORYUMUna yatman gerekiyor dedi ve zaten maçtan dolayi moralmen bitik ve üzgün durumdaydim .Ikinci devre basliyordu hemen hastahanedeki doktorlarin dinlenme odasina girdim ( ÖZEL HASTAHANE) tv de doktorlar maçi seyrediyorlar ben yaktim bir sigara içiyorum doktorlar bana tepki gösteriyor. Bende zaten verem oldum TRABZONSPOR'da kupada zorlaniyor moralim bozuk bana dokanmayin dedim. Firtina ve ihtilal gerçeklesti maç bitti ben hemen yandaki PROF.DR. BÜLENT ARMAN 'in odasina girdim. Hocam 1 saat önce yüzügme bakip bana VEREM teshisi koymustunuz simdide yüzüme bir bakin hakikatten ben veremmiyim ?yoksa moralimmi bozuktuda onun içinveremli hasta gibi görünüyordum dedim. Doktor sasirdi ben düzelmistim beni muayene etti sen verem degilsin oglum senin röntgenini bir daha çektir yarin tekrar görüselim dedi ve benim verem olmadigim anlasildi. cigerlerimde su olusmus onun tedavisini gördüm. Kisacasi O maç beni bir VEREM etti sonucunda da VEREM den kurtardi .
                        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

yil 1992 yanlis yazdim
                          TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

Hiç unutmuyorum daha ortaokula gidiyordum. Hocamiz Burhan Çobanoglu ders Vatandaslik Bilgisi. Fanatik Trabzonsporlu. Zaten bir akrabasi da yöneticiydi. Ilk maç farkli yenilince adam kizgin herkeste radyo var ama dinlettirmiyor maçi hiç ümidi yok Bursayi farkli yenecegimizden. Neyse disaridan iki defa goooool sesi gelincebaslatmayin dersinize dedi aldi kocaman bir radyo koydu sinifin ortasina basladik maçi dinlemeye maç 2-0 yav sinifi yikmistik ilerleyen gollerde. Maçtan sonra kocaman bir bayrak geçiyordu uzun sokaktan müthis bir atmosfer vardi....
                            Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                            M. Akif ERSOY

Yorum

Harika bir maçti.O maç için Istanbul'dan gelmistim.Ilk maçta yanlis hatirlamiyorsam,hakem çok tartismali bir penalti vermisti.Trabzon'da herkes çok öfkeliydi.Maç günü Bülent'in bilardo salonuna gitmistim.Orada toplanan bir grup,Bursa'daki maçta büyük bir haksizliga ugradigimizi söyleyip kupayi alamazsak,seref tribününü basip kupayi çalacagiz demislerdi. Ve hakikaten o grupta numarali tribünde seref tribününe çok yakin oturmustu.

Allahtan muhtesem bir maç oynayip dakupayi da aldik,ve büyük bir skandal da belki de önlenmis oldu böylece.Maç bitiminde Yilmaz Vural saçini basini yolup hakeme itiraz edip her zamanki soytariligini sergiliyordu.Sahada bizler oyuncularla sarmas dolasken,Hakan Sükür'de çimlere yatmis agliyordu...

Yorum

ben o maç öncesi bursada oynanan ve 3-0 biten maçi ,bursa Atatürk stadinda kale arkasinda bize ayrilan tribünden izlemistim. skoru 3-0 a getiren penalti pozisyonu tam önümüzde olmustu.petranoviç topu kendinden beklenmeyen bir sekilde rakibin ayaklarindan çelmisti ama hakem serdar çakman cavit çaglar korkusu ile beyaz noktayi göstermisti.

maç çikisi belediye otobüsü ile altiparmaktan, heykele çikarken bursalilar sevinç çigliklari atiyor ,arabalar ve bayraklarla zaferlerini kutluyorlardi.o sirada baslarinda bordo-mavi bereli 2 kisi bursa sokaklarinda yürüyor ve gelip geçen konvoy araçlarina elleri ile 5 yapiyorlardi.

2. maçi yine bursa'da hürriyet semtinde bir kahvede izledim. ortamda bursalilar da vardi. maç 4-1 e kadar ortam kontrollü ve temkinliydi.ancak sehmuzun 5. golünden sonra artik basbas bagiriyor ,ne olursa olsun diyordum.hele 5. golden sonra bursali bir oyuncunun (su an ismini hatilamiyorum) deli danalar gibi saga sola ,yerel basina saldirmasi ile artik ne etmedigim küfürü kalmisti ne bursanin provokatörlügü.ama ilginçtir bursalilar bunlara karsi ses çikaramamislardi.

sanirim o maçin rövansi o gün bursa sokaklarinda yapayaliniz yürüyen 2 trabzon taraftarina en umutsuz ve karanlik anda 5 isareti yaptiran inançla kazanildi.

haa unutmadan 5-1'lik maçtan sonra stadyum çevresinde toplanmis 50-60 kisilik bursa/teksas grubu taraftarlarinin etrafi kirip dökmesiise maç sonunda aklimda kalan bursa manzarasiydi.
                                TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

Çalışıyor...
                                X