Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bursa Kupa Finali Rövanş Maçı (5-1)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haksizliklar Yanlisliklara dur dedigimiz günlerden biriydi, tadi hala damagimizdadir.Ne leziz bir tad.Ne büyük keyif.

Çaglar uyanigi bizi gözüne kestirmis bize kazik atmaya kalkmisti.Resmen sikelik bir maçti ilk maç. Trabzonda Hakkimizi söke söke aldik.Erman hoca afkursun.Bursada oynanan maçtan sonra bizimki süt kadar ak bir maçtir.Alanlara ana sütü gibi helal olsun.

Bu arada Bursanin yaptigi isler kendi basina geldi.Gariban Altayi(Altay bizi acayip Zorluyordu da) Istanbulsporla beraber olup düsürdüler.Ankaragücü kaptani yilmaz bursalidir.Bizim Sebata karsi takimini saha kaldirdi ama maç arasi boyunun kaç santim oldugunu ögrendi.Rize spordan silahla maç aldilar.Sakaryada Samsunsporu susturdular.Ama yetmedibursa gitti.Pesi sira seneye istanbulspor. Artik ilahi adalet diyelim.Umarim birdahada 1.lig yüzü görmezler.
    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

Maçin muhtesemligini arkadaslar en ince detayina kadar anlatmislar. Bu maçin alinmasindaki en büyük etken, sadece takimin degil tüm sehrin kupanin alinacagina inanmasiydi. Sehirde gezerken pek çok dolmusun, arabanin, kahvenin camlarlarina yapistirilan kagitlarda,

TS : 5 Bursa :1

yaziyordu. Bu maç tüm Trabzon'un Bursa'daki haksizliklara bir isyaniydi.

Erman Hoca da çok konusmasin, otursun iki maçi da bir daha seyretsin. Çok maç seyretmekten beyni bulanmis herhalde...

Ilker

Yorum

golleri izledikten sonra ben de yazmak istedim. olaganustu bi macti. heralde Avni Akerden baska bi yerde bole bi mac oynanamazdi. taraftar muhtesemdi. ilk macta ki rezalet bizi cileden cikarmisti. ilkokul ikinci siniftaydim ama cok ciddi fanatiktim.3-0lik mactan sonra ilkokul hocam(koyu GSli) benimle dalga gecmeye kalkismisti. Ben de o yasimda sinirlenip neye guvndiysemkupayi biz alicaz dedim. Hocam gulerek iddaaya varmisin dedi. tabii ki varim dedim. Maca gelince bana Trabzonun buyuklugunu gosteren maclardan bi tanesidir. 5-1 den sonra hocamla da cok dalga gectim. iddaanin geregi olarak butun sinifayas pasta almisti. ey gidi gunler...
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

inanin burda okuduklarin beni cok etkiledi herbir sayfayi okudugumda her golu okuyup gectugumde sanki o an gozumde canlaniyo o maci su an internette yasiyorum cok dev bir duygu

Yorum

avni akerde çok derbi mac seyrettim ama trabzonda bu macta,mac basaldigi andan itibaren koltuguna oturan bir taraftar gormedim,cehehnnem gercektende cehennem olmustu,

mac 4-1 oldugundaki heyacanimiz inanilmazdi,Allahim umarim boyle basarilari yine yakalariz,

@zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

heheheeyy ilkokul siralarindayiz daha... ve maçi sinifta radyodan dinliyoruz ögretmenimizde bayan olmasina ragmen ayten hocam kulaklari çinlasin o da bize uymustu son dakikalarr ve 5. gooooooooolllllll. inanirmisiniz okulun bütün siniflari o anda koridora firlamisti herkes sevinçten ne yaptigini sasirmis birbirinin üstünden atliyo zipliyo
              iste trabzonsporlulugun ne oldugunu orda ögrendim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

mfs

Yorum

Hayatim boyunca beni cildirtmayi basaran bir kac mactan biriydi BUrsa maci.

5-1 yendigimiz maci Cavit Caglar Türk Cumhuriyetlerinden birinde resmi ziyarette iken, telefon baglantisi kurararak canli dinlemisti. Seyhmus Cavit Caglar la ilgili sözleri nedeniyle ceza almadi, sadece uyarilmisti. Son Diyarbakir macimiz öncesinde takimimizi Diyarbakir da karsilayan Seyhmus taraftarimizin gönlündeki yerini coook önceleri almisti.
                Ambulansin camini yumruklama sahnesi ise gercekten unutulmazdi...

Usaklar, bana simdi kasedi cikarttirip izlettireceksiniz yine...
                Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

ne zafer be insallah bidaha görürüz o günleri! [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  61 POWER

Yorum

Bağırmaktan seslerim kısılmş,babamdan bir güzel azar yemiştim..Hey gidi gençlik
                    Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...

Yorum

evet ne gündü be o zamanlar ıstanbuldaydım o maçın bende yerı apayrıydı başımızdada benım çok sevdiğim urbain vardı ne sevınmıştı maçtan sonra

ilk maç sonunda ıstanbulda havaalanında hami ile hocanın aralarında şu dıyalog geçer alemin kralı hami abim hocayı çok moralsiz gorur ve yanında gıder hocaya aynen sunu der hocam merak etme ıkınci maçta ben ıkı gol atarım ve bız bu bursayı elerız demiş ve o anda ıkısınınde gözleri dolmuş alıntı alemın kralı hamı abimin ağzından
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

O GÜn Unutulur Mu Ortaokulda Matamatik Sinavindan KaÇmiŞtim (zaten Matematİkte AĞir Gelİyordu). Hamİ'nİn O Bİrİncİ GolÜ Hİcbİr Zaman Aklimdan Cikmaz. Tekrar O GÜnlerİ YaŞamak DİleĞİyle..
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

O ruhu bulursak ,o günleri yaşamak hiçte zor değil..Ve içimden bir ses o günlerin çok uzakta olmadığını söylüyor..
                          Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...

Yorum

o maçı canlı izleyenlerdenim. o akşam meydanda sabahlamıştık.Omaçı ömrümün sonuna kadar unutamam.

Yorum

ben yaşım küçük olduğu için sonradan gollerini bularak izledim ama gerçekten kesinlikle süper bir maç olduğu belli

Yorum

hayatimda unutmam !
                                o 5 inci golü atan sehmuzu !
                                o zamana kadar bir ise yaramiyordu,
                                ama o golden sonra.......................
                                kendiside bayilmisti (herkes onun üstüne atlamisti)

Yorum

Çalışıyor...
                                X